• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kizlar bakin ne buldum hemen paylasmak istedim sizinle, cok önemli bisey cunku

1.Uyanır uyanmaz 2 bardak su; organları aktive eder
2.Her yemekten 30 dakika önce su; hazma yardım eder.
3.Banyodan önce 1 bardak su; Tansiyonun düşmesine yardım eder.
4.Uykudan önce 1 bardak su; Kalp krizi ve felci önler.
doktor tavsiyesidir. Sağlıklı günler dilerim..:)​

$Adsız1.webp
Arkadaşlar bu lilymin yaptığı tablo
eline sağlık aşkitom :16::16::16:

kizlar bakin ne buldum hemen paylasmak istedim sizinle, cok önemli bisey cunku

1.Uyanır uyanmaz 2 bardak su; organları aktive eder
2.Her yemekten 30 dakika önce su; hazma yardım eder.
3.Banyodan önce 1 bardak su; Tansiyonun düşmesine yardım eder.
4.Uykudan önce 1 bardak su; Kalp krizi ve felci önler.
doktor tavsiyesidir. Sağlıklı günler dilerim..:)​
tatlım bu bi ara facete dönüyordu görür görmez kopmuştum çünkü o zmnlar
1-ben sabah kalkar kalkmaz en az 1-2 bardak içerim yıllardır
2- yemekten en kötü ihtimalle 5-10dk önce içerim az yemek için diyete başladığımdan beri
3- banyodan önce içmem çünkü tansiyonu dengelediğini biliyorum tansiyon düşükse de içilmeli normale döndürüyor 2-3 yıldır biliyorum bunu da
4- uyumadan önce de bazen içerim ağzım çabuk kuruyor çünkü tabii gece wcye kalkıyorum doğal olarak ayıptır sölemesi:1:

kızlar siz siz olun en değerli uvuzunuza sahip çıkın.:27:
eğer birgün olursa ilerletmeyin aman ha! :9:
ay güleyim mi ağlayayım mı? ameliyat sürecinden öyle tırsıyorumki.:18:
He ayrıca "kılda keramet olsaydı ... çıkmazdı " diyen insanları size hiç söylemiyorum..

sadiyemmm kahvalti ve ögle yemegini begendim. bisküvu, sarma ve köfte cok olmus ama:20:
bana bak ne oluyor sana kendine gelllllllllllllllll sacini basini yolarim.
sporunu yap bugün ve yarin yada en gec pazartesi yine güzelce devam edeceksinnn ona göre:19:

randomcimmmm her zamanki gibi süpersin:46::46:
menü ve sporununu begendimmm hemde nasill:nazar:

beyaz bulutum basarili bi menü sundun bize bugün böyle devam et:46:
sporunda iyi masallah:nazar:

sporumu yapamadım canım akşam morelim bozuldu
ymekelere saldırmamak için kendimi zor tuttum
kızım uyuyunca hemen yattım yememek için ben bu duuygusal açlıkla çok boğuşuyorum kızlar
bildiğiniz gibi değil kilo almamın sebebide duygusal açlık yoksa normalde çok yiyen bir insan değilim

neyse en azından günü sporsuz kapamadım 1 mil leslie yapmıştım dün
bu sabahda 6 da kalktım 5 milin 3 milini yaptım aslında tamamlıyacaktım ama kızım uyandı artık akşama yapabilirsem bişeyler daha yaparım

Merhaba Kızlar,

Saat 12 de kalkınca haliyle kahvaltı kaynadı ama pazar gününü kahvaltısız geçiremem :)

Sabah bişey yok (uyuyordum:))

Öğle 2 dilim kepek ekmeği ile tost + 3 yelik zeytin + salatalık + domates

Arada biberiye içeceğim

Akşam ızgara balık + salata (arkadaşıma davetliyim her pazar balık günümüz de :))

Spor da yapacağım, yapınca yazarım.

Bu hafta 80 i göreceğim.

Görmezsem bana da Yasmin demesinler :)

İnşallah

merhaba kızlar,

saat 12 de kalkınca haliyle kahvaltı kaynadı ama pazar gününü kahvaltısız geçiremem :)

sabah bişey yok (uyuyordum:))

öğle 2 dilim kepek ekmeği ile tost + 3 yelik zeytin + salatalık + domates

arada biberiye içeceğim

akşam ızgara balık + salata (arkadaşıma davetliyim her pazar balık günümüz de :))

spor da yapacağım, yapınca yazarım.

Bu hafta 80 i göreceğim.

Görmezsem bana da yasmin demesinler :)

inşallah

ayy ızgara balıkta ne güzel olur diyetede uygun valla canım istedi ne güzel evlenmeden önce annemde her pazar balık yapardı
evlenince doğru düzgün balık yemeyi bıraktık çok kötü aslında haftada 2 gün yenmeli kızartmayıda pek sevmiyorum balığı bütün vitamini gidiyor ızgara en güzeli

Bir haftada 2.5 kilo nasıl vericeksin gerçi psikopata bağlıyordun sen değilmi :))))))))))))))))

kızlar ben klari hesaplama yaptım bir siteden yaşımı boyumu kilomu yazdım zayıflamam için günlük 2000 kalori almam gerekiyormuş çok değilmi yaaa:53:

yedikleirmi hesapladım kaba taslak şimdiye kadar en fazla 1000 olmuştur birde bunun akşamı var günlük 2000 ni buluyormuyum acaba

şimdi başka bir steden hesapladım yediklerimi 3380 çıktı :52::52::52: ay yok hesaplamıyorum kalori filan ben

ama tabi kaba taslak bir hseplama mesela sabah pekmez yedim 100 grdan hesaplıyor ste ama ben bir tatlı kaşığı yemişimdir yani çok yemedim 100 gr etmez heralde
ve şuda var kuru meyvaler da çok kalori var kızlar yaa hele tahiiin gözlerim pörtledii:53:

şimdi başka bir steden hesapladım yediklerimi 3380 çıktı :52::52::52: ay yok hesaplamıyorum kalori filan ben
kız ne yedin de 3000küsür çıktı yaaaaa
sen kalori hesabı yapma bence
çünkü kalori hesabı zordur ben bile 12 sene sonra dah bu yıl oturtmaya başladım
mesela 25g ekmek 70 kalori ama beyazsa, ama kepekli veya tahıllıysa 55 civarında
bir de 25g ekmeği nasıl ölçeceksin? bu 1 tost ekmeği falan ediyor ki ztn tost ekmeklerinin üzerinde kalorileri yazar
ben 50-55 alıyorum menünün kalanına göre kaba taslak yapıyorum az cok aynı ama
bende kalori kitabı da var da pek kullanmıyorum internet varken, ztn az cok öğrendim ne ne kadar kalori
sana tavsiyem sen menünü yaz yeter, dengeli beslendiğin sürece kalori hesabına gerek yok
bir de alman gereken ne kadar onu da hesapla, ya da ben hesaplayım yazayım birazdan sana

beyazbulutum boyun sanırım 1,62 falan tahminimce dogru mu?, buna göre alman gerek kalori miktarı 1460 yani hiç hareket etmezsen bu kadar yakar vücudun o nedenle 1400kalorilik bir beslenme ideal senin için ki metabolizman çalışsın mesela bnmki 1540 falandı ben de 1500kalorilik beslenirsem vücudum süper hızlı çalışır ve kilo veririm sporla beraber...

Back
X