• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar kendimi çok şiş hissediyorum heralde dün yediğim muhallebi ve buskivi den oldu son zamanlarda süt ve yoğurt gibi ürünler tükettigimde bu hissi yaşıyorum varmi aranızda bunu yaşayan acaba dokunmaya mi başladı bilemedim ☹️🤔
Günaydın canm ,süt ürünleri yapabiliyor, bugün dikkat et bakalım ,ödem olmustr,tuzu azalt ödem atıcı bitki çaylarından içebilirsin, bende mısır püsküllerini artırmıştım vaktim olursa içeyim,ben de bi türlü eksiye gecemedim😔

günaydın <3

dün akşam misafirliğe davetliydik ortalık biraz karıştı maalesf...

8.00: yulaflı çikolatalı omlet (%85 bitterle yaptım)
12.00: hamsi tava salata
15.00: lorlu çikolatalı protein topları
19.00: ıspanaklı börek (el açması, diyetteyim diye ince hamur yapmış :D::D ) ve salata
21.00: coco star pasta 1 dilim

6300 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

1000111849.webp
yag yakıcı çayımla geldim sayfaya ☺️

Günaydın kızlar 🌸

22.10.2025

Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
Roka tere kuzu kulağı maydonoz domates salatalık oluşan 1 tabak
1 dilim peynir
5 zeytin

Akşam 18:00
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

2 litre su
Adım 4600
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58

Eklentiler

• IMG_8880.webp
    IMG_8880.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 7
Resmen kilo aldım şaka mı bu :(
Eğer durmazsam 3 güne 73 olurum nasıl bir vücut bu ya tükendim sürekli kontrollü mü olacak yediklerim kafama göre yiyemedim hiçbir zaman :(

Eklentiler

• IMG_4484.webp
    IMG_4484.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 6
günaydın <3

dün akşam misafirliğe davetliydik ortalık biraz karıştı maalesf...

8.00: yulaflı çikolatalı omlet (%85 bitterle yaptım)
12.00: hamsi tava salata
15.00: lorlu çikolatalı protein topları
19.00: ıspanaklı börek (el açması, diyetteyim diye ince hamur yapmış :D::D ) ve salata
21.00: coco star pasta 1 dilim

6300 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs
Afiyet olsun tatlım ,yürüyüş de harika, yalnız bugün dikkat etmelisin dün geç saat karp tuketilmis, vayyy harika iyi düşünülmüş👍

Eğer durmazsam 3 güne 73 olurum nasıl bir vücut bu ya tükendim sürekli kontrollü mü olacak yediklerim kafama göre yiyemedim hiçbir zaman :(
Bende aynıyım malesef yeterki diyeti bırakayım alıp basını gidiyor yalnız değilsin, acilen yemeklerle arana mesafe koy, ipin ucunu kaçırma,dikkat eder etmez eksiye doneceksindir inşallah ❤

21 ekim salı menü
10.00 chialı meyveli puding
14.00 2 karabuğday patlağı üzerine tahin bal kakao
18.00 fırında tavuk, salata
3 lt su 10.000 adım

22 ekim çarşamba menü
09.30 biberli omlet, 2 karabuğday patlağı, 10 zeytin
13.30 1 avuç çiğ kabak çekirdeği 2 dilim ananas
18.30 8 kaşık zeytinyağlı kabak, 1 kase tavuklu salata
3 lt su 11.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs 1000082513.webp

21 ekim salı menü
10.00 chialı meyveli puding
14.00 2 karabuğday patlağı üzerine tahin bal kakao
18.00 fırında tavuk, salata
3 lt su 10.000 adım

22 ekim çarşamba menü
09.30 biberli omlet, 2 karabuğday patlağı, 10 zeytin
13.30 1 avuç çiğ kabak çekirdeği 2 dilim ananas
18.30 8 kaşık zeytinyağlı kabak, 1 kase tavuklu salata
3 lt su 11.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs Eki Görüntüle 3662991
Afiyet olsun tatlım menü harika👍adımlar da sahane❤

Günün sorusu. ?
Günaydın canm ,süt ürünleri yapabiliyor, bugün dikkat et bakalım ,ödem olmustr,tuzu azalt ödem atıcı bitki çaylarından içebilirsin, bende mısır püsküllerini artırmıştım vaktim olursa içeyim,ben de bi türlü eksiye gecemedim😔
Öyle heralde canım tuz zaten neredeyse kullanmıyorum eşimden dolayı kortizon kullanıyor sık sık
Muhtemelen süt ürünleri dokunuyor artık şimdi demliyorum bitki çayı yarına insin bari ödemler sende yap canım hemen 🥰❤️
Hepimiz aynıyız canım 2 gün dikkat etme hopppp 3 kilo geliyor ama vermeye kalkınca da böyle hızlı gitmiyor maalesef

Bende sabah smoothie + yumurta salatası
Öğlen karabuğday salatası
Akşama da balık planladım evdekiler planımı bozmazsa 🤣
Dün de kabak günü ilan etmiştim yediler mecburen 😬
Oh oh mükemmel afiyet olsun 👍kabak mevzusu bizde de var yemiyolar oy oy, bende çok severim halbuki😋

Günün sorusu. ?

Öyle heralde canım tuz zaten neredeyse kullanmıyorum eşimden dolayı kortizon kullanıyor sık sık
Muhtemelen süt ürünleri dokunuyor artık şimdi demliyorum bitki çayı yarına insin bari ödemler sende yap canım hemen 🥰❤️

Hepimiz aynıyız canım 2 gün dikkat etme hopppp 3 kilo geliyor ama vermeye kalkınca da böyle hızlı gitmiyor maalesef
Mutlaka bende de öyle ,bayadır kefir içmiyordum bugün içsem odemlenirmiyim diye düşünmeye başladım

Back
X