• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

canım geçmiş olsun
ültiker nedemek hiç bilmiyorumm neden ve niçin olmuşşş
diyeti takma kafana iyileş kafan rahatlasın geri başlarsın sanırım biz belli bir kilonun üstüne çıkmayız artık
ama genede çok zararlı şeyler yeme
özledim kız senii

158 çokmu kısa laaann
ben 158 im heheh
ben o tartılara güveniyorum onlar üstündeki kıyafeti ölçmüyor diye biliyorumm
vücudundaki yağ su ve kası ölçüp veriyr gerçek kiloyuu
diyetisyenim öyle demişti bana

aman canım yaa denemediğimiz şey kalmadı
bizim mide çöplüğe döndü herşeyi kabul ediyorr
denemedik bi bu vardı bunuda yapalım ne olcak bakalımm
ben içtim 1 bardak sıcak suya 1 tk koydum aynısıcak çikotala içiyor gibi
tadı hafif acı ama birçok şeyden lezzetli olduğu kesin
1 hafta deniyelim bakalım

haklısın manyağa döndük her şeyi denemekten valla :)
tok karnına için diyo. akşam yemeklerinden sonra içerim artık.

yok bebeem öyle deil ben kendimi 60küsür diye bildiğim için 58 benim bildigime göre kısa geldi gözüme ondan kısa dedim:9:ama çokta uzun sayılmayız şöyle bi 1.65 olaydım iyiydi süper olurdu valla neyse topukluyla 1.70 bilem oluom napalm bizi seven böyle sevsin=) Valla ürtigerinde ne olduğunu bende çok iyi bilmiyorum bende sürekli bi kaşınma ve vucudumda yüzümde kırmızı noktalar ve kabarıklık oluyodu ondan gittim 15 sene çekenler tedavi görüp kurtulamayanlar dolu hatta bitane kızın boğazında varmış boğaz şiştiği için nefes darlığından ölürsün demiş doktor yani çok basit gözüken ama sinirleri altüst eden cansıkıcı bi durum benimki Allahtan diğerleri gibi aşırı boyutta deil inşallah şu iğnelerden sonra hiç kalmaz çünkü erkenlikte bile cildimde en ufak pürüz olmayan ben şimdi en ufak makyaj yapıyım bi allık sürüyim hemen engebeli yola dönüyo yüüzüm:(
boy kompleksim yok ama dediğin gib, 165 felan olsaydık iyiydi:D
nezamandır bu kızarıklıklar dukandan sonramı oldu yoksaa çünkü
benimde omuzlarım çok kaşınıyor kırmızı kırmızı yara gibi benekler olduu 5 tane var ama sadece sol omzumda
benim zaten yüzümde çok sorn varr
şu düğünü atlatayımda rucouttene diye bir ilaç var onu kullanmak için doktora gitcem(ilacın ismini yanlış yazmış olabilirim)
onun çevremde 3 kişi kullandı doktor kontrolünde hepsinin cildi bebek gibi şuan
bende düğünü atlattıkdan sonra gitcem
haklısın manyağa döndük her şeyi denemekten valla :)
tok karnına için diyo. akşam yemeklerinden sonra içerim artık.
evet bende öğle yemeğinden sonra içtim
sen tatlandırıcı kullanıyordun herhalde içine 1 yada yarım ondanda at alsana çikolatalı tatlı ohohoh

benimde omuzlarım çok kaşınıyor kırmızı kırmızı yara gibi benekler olduu 5 tane var ama sadece sol omzumda
şu düğünü atlatayımda rucouttene diye bir ilaç var onu kullanmak için doktora gitcem(ilacın ismini yanlış yazmış olabilirim)

sen tatlandırıcı kullanıyordun herhalde içine 1 yada yarım ondanda at alsana çikolatalı tatlı ohohoh

yok cnm dukanla alakası yok öyle olsa bütün dukancı ablalar zayıf ama çirkin olurdu dimi:) benim 1 yıldır felan var hatta dukanımın 5. gününde tahlil yaptırdım ne fazla bişey ne az bişey çıktı değerlerim gayet iyiydi tek sorun biraz kansız çıktım o kadar o da tahmin ettiğim bişeydi zaten kaşıntın varsa bi kaç gün yumurta falan yeme ya da mevsim deiştiriyoruz ya ondanda olabilir çok sıcak suyla veya çok soğuk suyla yıkanmakta yapıomuş ama yani kaşıntı deyip ihmal etme git baktırt

o kelimenin ne olduğunu bile anlamamıştım bn adece plastik süngeri anladım eheheh
sınavında kesin iyi geçmiştir canım sıkma canını yakında sonucu belli olur tatlımm
bilg. ne yap ne et kendi odanda tut canımm
benm bilg. 2 dk da efe neyaptıysa bilg. yerinden kaldırınca ekranda hiç bişe gözükmüyoo kapalı gibi simsiyah oluyorr ama ışıkları yanıyoo
offf inşallah eşim fark etmezz bozulursa birdaha yaptırmam demişti:(((

benimde vermem gereken sadece 6 kilo ama birtürlü veremiyorm sıkıldım artık kızlar bir çözüm getirelim lütfenn yaaa
tatlım ben emin olamadıklarıma hep işaret koydum sınavda... toplam 40 soru ve 28doğrum olursa 70le geçiyorum yani toplamda bu işaretlediklerimin 5i doğru olmalı, 1i doğru ztn baktım, 2si de yanlış:50: geriye kaldı 14 soru, bunların da 4ü doğru 10u yanlış olursa geçiyorum ama 2 gündür kafam allak bullak moralim bozuk sırf bu nedenle... bi de babam çalışsaydın geçerdin demez mi? iyice canımı sıktı:14:
bu arada plastic surgery - plastik cerrahi demek, yani estetikle ilgili daha çok:34: sünger değil yani:52:

lesliemide yapmış bulunuyorum şükürler olsun yılmadan usanmadan hergün yapıyorum ama kiloda düşme yok habire artış var:((

lilyy nerdesin hadi gel sohbet edelim
ne güzel valla, ben de 4 gün spor yaptım 2 gündür bıraktım, moralman çok kötüyüm şu an da... bakalım nolcak, Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok:50:
bu arada ben kaç gündür giremiyorum bi de evde sen çok giriyorsun muhabbeti var cumadan beri toplasanız kaç saat girdim mesajlarıma bakarak anlaşılır herhalde:27: bi tek senanın topiğinde geçmişi biraz okudum o da 1 saat falan en fazla, o kadar... akşamları giremedim kaç gündür, 2 gecedir erkenden uyku basıyor beni... bugun de regl olmuşum erken geldi bu sefer, acayip bel ve kasık ağrım var ikisi bi arada çok feci oluyor, belim kopcak sanki...:14:
valla sadişim sohbetini özlemedim desem yalan olurrrrrr:38:

kafelerde kakaoyu suyla pişirip sıcak çikolata diye kakalıyolar vala, o zaman seve seve içiyoruz :)
zayıflamak için onu da yaparız artık napalım :D

90 kilolardan bu kiloya geldim, şimdi 60 kilo olmak hayal gibi gelmeye başladı yine.
5-6 kilo büyüyo gözümde resmen.
napıcam bilmiyorum.
en azından 60ı görseydim ya.

kız o kadar verdin 5 kilodan mı korkuyorsun??? verirsin ya yapma öyle...
bu arada çizelgen mi yanlış sanki??? bmi değerin düşük gibi ama normalde bu kadar düşük olmamalı...
sanırım boyunu yanlış girion bak metric ölçüye göre ayarlıcan:34:
devlet bize çözüm bulsunnnnnnnnnnnn :)
balık etli kalmak istemiyorum ben :/
hahahahahahahahhahahha:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.

Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz.
tatlım bu çözüm yolunu mu denesek cumaya kadar acep???:44: ama topikçek:118:
Kızlar burayıda diyetide çok ihmal ettim biliyorum ama rahatsızlığımdan dolayı annem diyete izin vermiyo spor parası verdi git yazıl dedi spor yaparak zayıfla dedi.Buaralar dehşet kaçırdım bikere hergün canm künefe istiyo bizim burda güzel künefe yapan biyer keşfettik hergün sipariş veriyoruz.Gerçi az şekerli ve yarısını yiyorum ben öyle şerbetli tatlı pek sevmem ama bu gerçekten çok hafif oluyo.Onun haricinde haftasonu gene dışardaydım ve pizzanın iskenderin gözüne vurdum:9::9::9::9: Bide buaralar pek sıkıntılıydım çalıştığım yr hastne izni alıyorum diye tedavin daha sürücekse yollarımızı ayıralım falan dedi.Şimdilik dier hastane randevuma kadar çalışcam ama daha sonra çıkartılabilirim.Ürtiger diye bi teşhis koydular bugün testlerim yapıldı testler pozitif çıktığı için 8 haftakendi kanımla olurşturulan iğne yiycem umarım geçer 15 yıl bu hastalığı çekenler varmış hastalığn hertürlüsü zor valla
cnm bnm çok geçmiş olsun, dediğin şey bir deri hastalığı - ürtiker... vücutta kırmızı lekeler yapıyor ama bu alerjik bişey mi bilmiyorum:44: bnm babaannemde de olmuştu stres kaynaklı demişti dr.. ama ilaçlarını kullanınca geçmişti, kurdeşen de deniyormuş halk arasında...
inşallah tedavin olumlu sonuç verir cnm... bu arada diyeti boşver spora devam et, ailen de senin için endişeleniyordur haliyle.. tabii bu künefeleri götür anlamına da gelmiyor:34:
imkan buldukça gir, yaz tamam mı canım??? bak özlüyoruz birbirimizi bi gün bile girmesek:29:

Şu hastanelerdeki yağ oranını falan ölçen tartılar doğrumu bilen varmı? Ben okadar yemeğe 59.400 çıktım.Hemde regly şişi ve kabızlığa ve giiiyinik tartılmama rağmen ama boyumu çok kısa gösterdi inek 1.58 ölçtü 3 -4 santim az yani
cnm o kıyafetleri saymadan ölçüyor beni de 1,59 cm ölçmüştü, üstelik ayakkabım da düzdü, ben 1,55im çok da eminim yani boyumdan... kilomu da 73,8 göstermişti ama aç karnınaydım dolayısıyla kıyafetleri dikkate almıyor gibime geliyor
:44:
ahh lily'cim boyum da yanlış oluversin valla zaten motivasyon denen bi şey kalmadı bende:33::50::52:
sende kalmadıysa benim ölmem lazım valla...
artık bıktım hayatımın yarısı kilolu geçti hatta daha fazla bi süre ve ben 12 yıldır tuz kullanmıyorum 10 yılı geçti çaya şeker atmam, tatlıyı severim ama ona da dikkat etmeye çalışıyorum evde kaçamak namına herşey mevcut, ev işleri bana bakıyor işim yok, sınavlardan bıktım 20 yıldır okuyorum hala da bitmedi... dışarı çıksam nereye gitcem küçük bi yer burası... pcye istediğimde giremiyorum sözde odam var ama özelim yok... 2 gündür moral denen bişey kalmadı, dibe vurdum ağlamak istesem o da mümkün değil odamda bile özel diye bişey yok...kilo veremiyorum, idem bozuktu bugun biraz düzeldi... ben de böyleyim işte... sen bana baarak kat be kat iyisinnnnn

huhuuu ben geldim yineee :)
bu aralar cok yogunum fistiklar, bi yandan ders calisiyorum, bi yandan arjantin icin hazirliklar yapiyorum bitmiyor bu kagit isleri, sunu doldur bunu doldur icim sisti resmen!
neyse unim onayladi arjantinde'ki staji. burs alacam bide insallah:21:
heee bu arada gecen arkadaslarla titanic 3d'yi izledik sinemada ayyyy cok güzeldiiiiiiiiiii:43:

bu arada 77 kiloyum cizelgemi daha degistirmicem 76 olayim o zaman degisirim:1:
dün cok iyi gittim, pazar günü felaketdi hic doymak bilmedim abur cubur yedim, pasta yedim, cola ictim. bide gittik üstüne döner yedik arkadaslarla:1:
allahtan hic kilo almamisim :nazar:

kizlar size bisey söyliyim mi zayifladiktan beri erkeklerden daha cok ilgi görüyorum:1: yolda veya unide laf atiyorlar, arkamdan bakiyorlar, konusmaya calisiyorlar falan:1:
cok tuhaf ilk defa böyle bisey yasiyorum:27:
gecen tramvayda önümde biri oturuyordu, arkasini dönüp dönüp bana bakti ikidebir, bende diyorum kendi kendime: acaba yüzümde biseymi var niye böyle bakiyor aynami cikarttim cantamdan baktim hic bisey yok:52::52:
neyse ben kactim simdilik, personal comment yazmam lazim 500 kelimeli.
konum su olacak: plastic surgery, yes or no?
nasil ama iyi dimi baya bisey yazabilirim:1:

wooooooooow desene yeni bir anjelina joli yetişiyor :1::1::1::1:

dukan yapıyorum dedim ama vazgeçtimm protein yiyince kaşıntım çok oluyoo omuzlarım resmrn yara oldu kaşımaktann

aynen bende protein diyeti yaparken tüm suratımı ve boynumdan aşağıyı koca koca sivilceler basmıştı

90 kilolardan bu kiloya geldim, şimdi 60 kilo olmak hayal gibi gelmeye başladı yine.
5-6 kilo büyüyo gözümde resmen.
napıcam bilmiyorum.
en azından 60ı görseydim ya.

oda bişeymi bende topu topu 2 kilocuk verecem ama onu bile beceremiyorum

Son düzenleme:
bu günü kaçamaksız geçiriyorum
akşam yemeğimide iyeyim menümü yazacam
inşallah abartmadan atlacam
sabah tartıda 61.2 yi görmüştüm ama okul dönüşü aç karna tekrar 59.9 oldum
ya tartı kafayı yemiş yada benim kilom çok oynak
gerçi öğlene doğru azıcık tuvalet ihtiyacımı gidermiştim ondan olabilir
nede olsa 2 gündür kabızlık problemi yaşıyordum
tartıda ağır çıkmam normaldir heralde

bu günü kaçamaksız geçiriyorum
akşam yemeğimide iyeyim menümü yazacam
inşallah abartmadan atlacam
sabah tartıda 61.2 yi görmüştüm ama okul dönüşü aç karna tekrar 59.9 oldum
ya tartı kafayı yemiş yada benim kilom çok oynak
gerçi öğlene doğru azıcık tuvalet ihtiyacımı gidermiştim ondan olabilir
nede olsa 2 gündür kabızlık problemi yaşıyordum
tartıda ağır çıkmam normaldir heralde
ben kaç gündür tartılmıyorum artık aklıma bile gelmiyor alıştım cumadan cumaya bakmaya
neyse yarın tartılsam mı ki??? baktım herkes tartılıyor:52:

cnm o kıyafetleri saymadan ölçüyor beni de 1,59 cm ölçmüştü, üstelik ayakkabım da düzdü, ben 1,55im çok da eminim yani boyumdan... kilomu da 73,8 göstermişti ama aç karnınaydım dolayısıyla kıyafetleri dikkate almıyor gibime geliyor
:44:

sende kalmadıysa benim ölmem lazım valla...
artık bıktım hayatımın yarısı kilolu geçti hatta daha fazla bi süre ve ben 12 yıldır tuz kullanmıyorum 10 yılı geçti çaya şeker atmam, tatlıyı severim ama ona da dikkat etmeye çalışıyorum evde kaçamak namına herşey mevcut, ev işleri bana bakıyor işim yok, sınavlardan bıktım 20 yıldır okuyorum hala da bitmedi... dışarı çıksam nereye gitcem küçük bi yer burası... pcye istediğimde giremiyorum sözde odam var ama özelim yok... 2 gündür moral denen bişey kalmadı, dibe vurdum ağlamak istesem o da mümkün değil odamda bile özel diye bişey yok...kilo veremiyorum, idem bozuktu bugun biraz düzeldi... ben de böyleyim işte... sen bana baarak kat be kat iyisinnnnn

valla canım herkesin kendine göre sorunları var, senin işin de zor.
ama benim de işim yok mesela. takmaya kalksan sorun çok.
benim de 2de1 hastalanma sorunum var. yine bademciklerim şişti kafayı yicem ya.
kesin nazar değdi bana var ya.
o kem gözlülere ne diyim bilmiyorum.

wooooooooow desene yeni bir anjelina joli yetişiyor :1::1::1::1:

aynen bende protein diyeti yaparken tüm suratımı ve boynumdan aşağıyı koca koca sivilceler basmıştı

oda bişeymi bende topu topu 2 kilocuk verecem ama onu bile beceremiyorum

hepimiz dağıldık valla. kimse adam gibi kilo vermedi şu son 2 aydır :/

valla canım herkesin kendine göre sorunları var, senin işin de zor.
ama benim de işim yok mesela. takmaya kalksan sorun çok.
benim de 2de1 hastalanma sorunum var. yine bademciklerim şişti kafayı yicem ya.
kesin nazar değdi bana var ya.
o kem gözlülere ne diyim bilmiyorum.

canım bende yıllarca bademcikten çektim
bikaç yıl önce aldırdım ve çok şükür kurtuldum
ama ara ara yine boğazım iltihaplanıyor
hatta şu anda yine iltihaplı ama eskisi gibi yataklara düşmüyorum

menü bildirimi

sabah okula gitmeden önce 1 kase mercimek çorbası

saat 9:30 da
2 dilim kepek ekmeği arasına domates dil peyniri ve pulberle sandiviç yaptım.

ara 2 kupa kakao
ikincisini bardağın dibinde kalan kakaonun üstüne tekrar su ekliyerek yaptım.

öğlen
1,5 dilim ekmek,1 tavada yumurta

ara
2 küçük elma çok minik elmalardı

akşam
2 çatal taze fasülye,1 kase mercimek çorbası,bolca salata küçük bir dilim beyaz ekmek

bugünlük bukadar
su pek fazla içemedim
spor yok halen hastayım

Dünkü menüm pek diyet olmadı ama normal beslenme oldu

Sabah:yok hastanedeydim
Öğlen: 5yk beğendili tavuk sote,salata,mercimek çorbasi,Cola zero
Akşam:6-7 yk kabak yemeği yanındada cacık bir lokma çavdar ekmeği
Ara:meyveli light yoğurt

2 litre su

cnm bnm çok geçmiş olsun, dediğin şey bir deri hastalığı - ürtiker... vücutta kırmızı lekeler yapıyor ama bu alerjik bişey mi bilmiyorum:44: bnm babaannemde de olmuştu stres kaynaklı demişti dr.. ama ilaçlarını kullanınca geçmişti, kurdeşen de deniyormuş halk arasında...
inşallah tedavin olumlu sonuç verir cnm... bu arada diyeti boşver spora devam et, ailen de senin için endişeleniyordur haliyle.. tabii bu künefeleri götür anlamına da gelmiyor:34:
imkan buldukça gir, yaz tamam mı canım??? bak özlüyoruz birbirimizi bi gün bile girmesek:29:

Zaten doktorlar teşhisini koyamadığı deri hastalıklarına ürtiger deyip yolluyolarmış bide çözümünü bulamadığı için hemen stresten oluyo stresten uzak dur diyo.Hangimizin hayatında stres yokki yani stres bunu tetikliyo ama ana nedenininde stres olduğunu düşünmüyorum.Çünkü ben stresli olduğumdan çok mutlu olan gülen eğlenen bi insanım.Bundan önce bi doktora gitmiştim oda alerji ama neyden olduğunu bulamayız stresten uzak dur dedi dayadı ataraxları ben zaten aspirin bile içmem bana gitti sinir ilacı verdi tüm gün uyutuyo oda zaten bi çok hastane biçok doktor kişilerin sorunlarını çözememiş Ben şans eseri bu konuda Almanyada doktora yapmış birinin yetiştirdiği bi doktora denk geldim umarım çözer sorunumu neyse canım bende özlüyorum valla buraya gelemediğimde aklım hep burda kalıyo ayrıca bgn spora başlıyım dedim regly oldum iyimi:)

Dünkü menüm pek diyet olmadı ama normal beslenme oldu

Sabah:yok hastanedeydim
Öğlen: 5yk beğendili tavuk sote,salata,mercimek çorbasi,Cola zero
Akşam:6-7 yk kabak yemeği yanındada cacık bir lokma çavdar ekmeği
Ara:meyveli light yoğurt

2 litre su

BU SABAH TARTILSAYDIN YAVRUM
KESİN İKİ KİLO AZ ÇIKARDIN
dün adam gibi bişe yememişsin

Back
X