ya hürrem star da değilmiydi başka bir dizi oynuyor burda
evet starda.
bizde oynuyo valla şu an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hürrem star da değilmiydi başka bir dizi oynuyor burda
evet starda.
bizde oynuyo valla şu an![]()
bizim televizyonda sadece eurastar var burda geç başlıyor heralde
hürremi seyrediyor sanırım herkes. valla mayoda gıysek aynı. o göbegin dışarı fışkırmaması laızm kızlar... ay bu kocalar herşeye ne kadar çok karışıyorlar ya :)
son aram olan elmamı bıraz once yedim. mutfakta çilek varmıs ama onuda yarın yerim artık napalım.
cmt tartılıcam bakalım tartı ne göstericek.salı başladım, carsamba-persembe-cumanın meyvelerini cmt tartıda görcez bakalım. ama 3 gunde bişey belli olmaz yani :)
kız cuma günleri bildirim yapıyoruz biz
sen de cumaları tartılsana![]()
cnm olsun neden öyle kötü düşünüyorsun ki??? bence bu da bir başarı sonuçta almadın, 5 kg da öyle yabana atılcak bir miktar değil nereden baksan bir beden incelmedir bukızlar az önce diğet günlüğüme göz attım
burası açıldığından beri oraya yazmıyorum
ilk günlüğümü 15 kasımda 64,5 kiloyla açmışım
şimdi 59,5 kiloyum 5 ayda 5 kilo vermişim
ne vahim bir durum benimki tam koruma programı olmuş
neyse almamış olmakta bişeydir demi ama
bu arada düğün için abiyemi aldım kızlar
gece mavisi uzun tek omuz hoş bişe işteee
ama neyazıkki 40 beden tam oldu ne bol ne dar neyazıkki 38 beden olamadım
güyaa dikkat edip 38 beden olcakdım düğüne kadar zaten artık bütün hevesim bittii
öküz gibi yemek yiyorum abur cubur elimden düşmüyoo sporda yapmıyorummm
poff ne olcak benim bu halim ve ben ayın 15 ine kadar felan yediklerime ne dikkat eder nede spor yapabilirim(
ben hatırlamayacak kadar çok yedim canım acilen toparlanmam lazım ama neyazıkki böylee devam etcek bir süre
Seneye Eylul gıbı falan gıtmen lazım sanırım beledıyenın sporu için. Okulla acılır okulla kapanır genelde oyle kurslar.
Bakıyorumda herkes gevşeme havasında. Dısarıda muhtesem bır hava var dıyemı bu gevseme? Yazın denıze gıremeyınce gorcem ben sizi. Bıkını falan hayal olucak yanı.Ooooo bukadar olmaz yani.şişkoyum şişkosun şişkoo
herkes silkelenıp kendıne gelsin. Herkes manusunu yazsın bakıym.
Ben yazıyorum. Zaten yazmıstım ama akşam bellid egıldı.
Sabah: Yarım dilim ekmek,3 zeytin,yarım kk beyaz peynir, bır tabak domates salatalık maydanoz dereootu, açık çay
ara: Elma, açık çay,
ogle: 1 kase yogurt, yumurtalı ıspanak. (ıspanagı 3 yk falan anca gelir), 2 kupa açık çay
ara: Açık çay, meyve
akşam: Yumurtalı ıspanak. (ıspanagı 3 yk falan anca gelir), 2 domates
ara: Meyve, yogurt (belki)
menümü de yazayım iyi kötü...
SABAH
tam buğday ekmeğinden beyaz peynirli tost
haşlanmış yumurta
ARA
1 kivi
1 bardak ayran
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
yarım tabak kadar lahana yemeği
çok az ekmek içi
1 kase yoğurt
(dişim acıyo zaten doğru dürüst yemedim bile yemekten. miktar belirtmek için yarım tabak diyorum)
ARA
1.5 galete
şekersiz çay
AKŞAM
2 kepçe şehriye çorbası
yoğurt
yine az ekmek içi
(ekmek içleri de toplasan 1-2 dilim eder heralde, o kadar bile yoktur. dişime bi şey değdiremiyorum zaten)
su: henüz 1.5 lt (içmeye devam edicem)
spor: yok :18::18:
o abur cuburları elden düşürmezsen 40 bedenede giremiceksin bari düğüne kadar dikkat et önemli olan 38 40 a girmek değil giydiğin kıyafetten oran buran fırtlamasın yeter bikaç gün dikkat etsen daha ince görüncen fotolarda daha güzel çıkcannn haberin olsun:)
yoksa sen çakma dukan diyetimi yapıosun:) menün güzel canım beğendim protein ağırlıklı beslenmişsin hoş olmuş sennn devamm et kiii bizde gaza gelip devam edelim
kızz menüm kötü dediğin bu muyduuuu gayet güzel daha ne istiyosun zaten kendi ağzınla demişsin ekmek içleri en fazla iki dilim eder diye 2 dilimcik ekmek içi napabilir kiii ben beğendim menünü
bugünde arabasız geldim okula
köy kavşağında inip okula kadar yürüdüm yaklaşık 1 kilometrelik bir mesafe
ayrıca evden durağa kadarda yarım kilometrelik bir yol yürüdüm
sabah sabah 1,5 kilometre yürümüş oldum eve dönüştede yarım kilometre yürücem
bugün 2 kilometre yürümüş olacam bence hiç fena değil demi ama
zaten 2 haftadır spor salonuna gidemiyorum şu an kaydımı dondurdum bakalım nezaman gidebilecem
bu sabah tartıldım kabızlığa rağmen 59.2 kilo çıktım
yarın tartı günü yarın daha fazla çıkarsam kabul etmiyorum
bu hafta zaten hep 59.2 ile 59.4 arasında gidip geldim
yarın çok çıkarsam kesin kabızlıktan yada ödemdendir
bana ne bana ne ben artık 59.5 un altındayım işte hatta yarın çizelgemi değiştirecem
şimdide form çayımı içiyorum belki akşama tuvalet olayını halledersem sabaha kilom tam 59 çıkar