Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

denizeliklim, pembepalto, beyazbulut, minikk

alahhım bu günleride görecekmişiz demek
gelin gelin bakalım yaz geldi etekleriniz tutuştu demi

hahahahhaha benimki bana şişko diyoooor. Begenmıyor paşam nişanlısını. Kendi 101 den 88 e düşytü hergun spor yapıp, 47,7 kg sevgilisine şişko diyor. Ay ben nerelere gideyim. Kızlar bıraz bıraz selulıt olusuyor gıbı bende. Ne yapıcam ben? Benimki keser beni :)

hahahahhaha benimki bana şişko diyoooor. Begenmıyor paşam nişanlısını. Kendi 101 den 88 e düşytü hergun spor yapıp, 47,7 kg sevgilisine şişko diyor. Ay ben nerelere gideyim. Kızlar bıraz bıraz selulıt olusuyor gıbı bende. Ne yapıcam ben? Benimki keser beni :)

bence onu hayatın gerçekleriyle yüzyüze getir kadınların %98inde selülit olduğunu bilsin çocuk yoksa çok büyük yıkım olur:) benm 42kilo ablamın bile selüliti var hafiften. Zayıflıkla falan alakası yok işte beslenme tarzımız ve spor yapmayışımız sebebiyle oluşan bişey bence nasıl ki elimiz ayağmız var selülitimiz de var işte erkekler buna alışmalı:52:

bence onu hayatın gerçekleriyle yüzyüze getir kadınların %98inde selülit olduğunu bilsin çocuk yoksa çok büyük yıkım olur:) benm 42kilo ablamın bile selüliti var hafiften. Zayıflıkla falan alakası yok işte beslenme tarzımız ve spor yapmayışımız sebebiyle oluşan bişey bence nasıl ki elimiz ayağmız var selülitimiz de var işte erkekler buna alışmalı:52:

senin 42 kg ablan mı var :) eee ne yer ne içer bu hatun? Biz niye onu örnek almayız? Kaç yasında ya bak sabah sabah şişkoyum ben tribine girdim. Boyu kac vs vs :)

senin 42 kg ablan mı var :) eee ne yer ne içer bu hatun? Biz niye onu örnek almayız? Kaç yasında ya bak sabah sabah şişkoyum ben tribine girdim. Boyu kac vs vs :)

boyu 1.65 kilo almaya çalışıyo alamıyo gerçi onun kilo almaya çalışmasıda bizim beş gün diyet yapıp iki gün yemek yememiz gibi 3 gün zorla yemek yiyo sonraki günlerde az az yiyo işte:) hiç mutlu değil halinden baya zayıf bünye meselesi diyorum ben bide o mesela dolapta tatlı dururken rahat uyur hatta o tatlıyı unutur aklına bile gelmez canı bişey isteyince yemek yerine sigara içiyo bide o kötü keşke yağlarımı ona enjekte edebilseydim hee bide 28 yaşında

Son düzenleme:
yaaa bahardanmıdır nedir 8 saat uyumama rağmen hep uykum var daha demin tost yedim enerji vermesi lazım ama sanki enerjimi çekmiş gibi gözlerim kapanyo zor tutuyorummm

Günaaaaaaaydıııın kızlaaaaaaaaar,

benım excelden çıkarttıgım çizelgemde tartılma günüm cmt :) cuma gunu evden koştur koştur çıkıyorum. Ama cmt işe bıraz geç geldiğimiz için tartılmaya vaktim oluyor. ıkı saat soyun, giyin, o arada sevıncten havalara uç, yada kilo aldıysan kendine kız, döv vs vs derken oooo tartılmak zahmetli iş. :))

kabızlık kotu sey vallahi. Insan ne kilo verdiğinide farkedemiyor. Kayısı çayı içiyor birkac arkadaşım. Bazılarında işe yarıyor basılarında yaramıyor. Bilemiyorum tabi tamamen bünyeyle alakalı.

Sabah: Yarım dl ekmek, 4 zeytin, yarım kk beyaz peynir, maydonoz, domates,salatalık, açık çay

ara: Bir kase çilek, açık çay

ögle: 1 hamburger köftesi buyuklugunde kofte :) ,salata

ara: Elma, açık çay

akşam: Salata, çorba

ara: Meyve

önden yazıyorum ki kaçamak olmasın. Yanı ben bu menuyu yazdıktan sonra ek olarak akşamları 5-6 tane fındık yıyorum bazen. çok midem kazınırsa canım bişey yemek ısterse falan fındık yıyorum işte birkac tane.
:21:

kızzzz ne kadar az yiyosun sen böyleee
ben bu kadar yesem var ya ölürüm açlıktan :1:
ama sen alışmışsın anladığım kadarıyla.
afiyet olsun :56:

Valla pempişim bahar herkesi mahfetti. Herkeste bı yorgunluk bır uyku halii. Ablacıgına soyle cıcıbebe-muz-sut üçlüsünü yesin. Bebek maması. Nasıl kılo yapıyor. Bıde nasıl guzel bır tadı var. Allahıııııııım agzım sulandı. :)

herkeslere günaydın kızlaaaaarrrrrrr:3::3:
az önce kahvaltımı yaptım.
midem biraz dinsin, sporumu yapıcam. onu beklerken bakayım dedim ne var ne yok, bi selam vereyim hatunlara :21::21:

dünkü menümü beğenmişsiniz, teşekkür ederim, içim rahatladı valla :24:
ama dün spor yapamadım işte.
neyse bugün yapıcam en azından ona seviniyorum.

herkesin toplandığı çok iyi oldu valla.
full motivasyon devam ediyoruz süper süper:118:

[ı]kızzzz ne kadar az yiyosun sen böyleee
Ama sen alışmışsın anladığım kadarıyla.
Afiyet olsun :56:[/ı]

canım ben normaldede yemek yemıyorum kii. Mesela haftasonu nişanlımla dedık evde yıyelım. Ben patates salatası yaptım. Oda sosıs haşladı. Neyse yedık azcık bişey. Miğdeme kıramplar girdi. Nefes alamadım. çok fazla geldi. Ama tatlı koy yerim yanii. :)

günaydın kızlar:3:
bugun uzun zamandan sonra ilk defa pc bana kaldı evde kimse yok:32:
valla minikk ayağın uğurlu geldi ne diyim:nazar:
tabii bnm için hepiniz ayrı değerlisiniz, ama demek ki hepimizin aynı anda girip topikçek motivasyona ihityacımız varmış
randomcum sağolsun bi kaç gün kendi kendine söyldi konuştu ama işe yaradı, sabrın sonu selametmiş onun sabrının meyveleri şimdi toplanıyor inşallah
canlarım tek tek alıntı yapmak istemedim sayfalar epey ilerlemiş tam dikkatimi toplayamıyorum bazen, dedim ne yazışmışlar bakayım sonra da geri dönmek istemedim

Denizim güne süper başlamışsın valla senin günaydının olmasa bu topik güne güzel başlamıyor, değil mi hanımlar?:34: korumaya da geçsen bırakma, desteğin bizim için önemli:29:

Minikkim cnm selülit hemen her kadının kabusu, pembenin dediğin gibi kadınların en az %95inde vardır, geriye kalan küçük azınlıktakiler de metabolik ve genetik şanslılardan, mesela benim ilk kilo almaya başladığımda direkt selülitle başladı, şimdilerde tabii kiloyla çoğaldı ama zayıfladıkça azalıyor bunu fark ettim, yürüyüş selülit için birebir bunu kendimde gözlemlemiştim tabii bu aralar yürüyecek yer bulmam lazım, çakıl taşları üzerinde yürüyüş mahvediyor beni:27:
sana gelince, sıkılaşma hareketlerini dene istersen cnm belki işe yarar, pilates de olabilir, eğer vakit bulursan kursa falan da gidersin yok imkanım yok dersen ben faceten link atayım ben birkaç kez denedim de işte ameliyettan mıdır nedir, beni çok zorluyor, her tarafım kasılıyor, dikişler bile acıyor ondan biraz uzak duruyorum, bazen de elimdeki pilates fit kartlarından seçmece hareketler yapıyorum ancak oyle oluyor

bu arada kızlar demin beyzbulutun ismini gördüm sanki:44: kendileri hep bizim topiği açan ve avatarlarıyla bizi gaza getiren şahsiyet olmasıyla tanınırken birden bire yok oldu hayırdır inşallah, onu yakalayıp ifadesini almak lazım:1:

Günaaaaaaaydıııın kızlaaaaaaaaar,

benım excelden çıkarttıgım çizelgemde tartılma günüm cmt :) cuma gunu evden koştur koştur çıkıyorum. Ama cmt işe bıraz geç geldiğimiz için tartılmaya vaktim oluyor. ıkı saat soyun, giyin, o arada sevıncten havalara uç, yada kilo aldıysan kendine kız, döv vs vs derken oooo tartılmak zahmetli iş. :))

kabızlık kotu sey vallahi. Insan ne kilo verdiğinide farkedemiyor. Kayısı çayı içiyor birkac arkadaşım. Bazılarında işe yarıyor basılarında yaramıyor. Bilemiyorum tabi tamamen bünyeyle alakalı.

Sabah: Yarım dl ekmek, 4 zeytin, yarım kk beyaz peynir, maydonoz, domates,salatalık, açık çay

ara: Bir kase çilek, açık çay

ögle: 1 hamburger köftesi buyuklugunde kofte :) ,salata

ara: Elma, açık çay

akşam: Salata, çorba

ara: Meyve

önden yazıyorum ki kaçamak olmasın. Yanı ben bu menuyu yazdıktan sonra ek olarak akşamları 5-6 tane fındık yıyorum bazen. çok midem kazınırsa canım bişey yemek ısterse falan fındık yıyorum işte birkac tane.
:21:
cnm ben de ne zamandır liste yapmıyorum ama yapıcam inşallah bu hafta, geçmşi okuyup evdeki excel listeme yazmam lazım olmadı herkese mail atarım, eksikleri görürler
ben de ne zamandır yazmıyorum ne deftere ne günlüğüme kkdaki:17:
sen de cumartesi tartılıp burda paylaş listeyi de cumartesi yaparım, ama tarih olarak hep cuma tarihi atıyorum haberin olsun:34:
ztn bu hafta bir değişikliğe gitmek gerek listelemede...
geçen ay başında çoğu kişi ölçülerini yazmadı neyse bu ölçü işini bence herkes kendi yapsın da kilo çizelgesini burdan yaparız:34:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47:
ben geldim hepiniz gittiniz belki ben bi daha giremem, gelin de accık sohbet edelim

kızzzz ne kadar az yiyosun sen böyleee
ama sen alışmışsın anladığım kadarıyla.
afiyet olsun :56:
aynen , ben de azaltınca kilo alıyorum ama randomcum herkesin metabolizması ve yeme alışkanlıkları farklı sonuçta, minikkin genel yeme şekli bu yani değişen bişey olmamış:34:
herkeslere günaydın kızlaaaaarrrrrrr:3::3:
az önce kahvaltımı yaptım.
midem biraz dinsin, sporumu yapıcam. onu beklerken bakayım dedim ne var ne yok, bi selam vereyim hatunlara :21::21:

dünkü menümü beğenmişsiniz, teşekkür ederim, içim rahatladı valla :24:
ama dün spor yapamadım işte.
neyse bugün yapıcam en azından ona seviniyorum.

herkesin toplandığı çok iyi oldu valla.
full motivasyon devam ediyoruz süper süper:118:
sana da günaydın fıstık:34:
evet bugun herkes burda, gerçi şimdi kimse yok ama, bence de bugun full motivasyon olcak benm için de, kendimi 2 gündür o moda soktum bakalım inşallah devamı da gelir, irademi sağlamlaştırmam gerekiyor, inşallah burdan yine kopmam, mecbureyetler nedeniyle de motivasyonum düşmez, çünkü ne zaman az girmeye başladım o zaman moral ve motivasyon namına birşey kalmamaya başladı bende

canım ben normaldede yemek yemıyorum kii. Mesela haftasonu nişanlımla dedık evde yıyelım. Ben patates salatası yaptım. Oda sosıs haşladı. Neyse yedık azcık bişey. Miğdeme kıramplar girdi. Nefes alamadım. çok fazla geldi. Ama tatlı koy yerim yanii. :)

tatlıya hepimiz düşkünüz maalesef:50:
ama ben de fark ediyorum midem küçülmüş bazen bir lokma ekmek bile gözümde büyüyebiliyor

bulaşıkları yıkayıp geldim :32:
ama tekrar gidiyorum, sporumu yapıcam.
öğleden sonra da arkadaşla dışarı çıkıcaz.
umarım zararlı bi şey sokmam ağzıma:26:
bugün diyetim bozulsun istemiyorum.
yanıma su alıcam, bol bol su içicem dışarda ehehe :27:
hadi öpüldünüzzzz:54::54:

bulaşıkları yıkayıp geldim :32:
ama tekrar gidiyorum, sporumu yapıcam.
öğleden sonra da arkadaşla dışarı çıkıcaz.
umarım zararlı bi şey sokmam ağzıma:26:
bugün diyetim bozulsun istemiyorum.
yanıma su alıcam, bol bol su içicem dışarda ehehe :27:
hadi öpüldünüzzzz:54::54:
süpersin ya maşallah:nazar:
ben de ev işlerini bir saat sonra girişcem inşallah
spor içinse akşam sahaya yürüyüşe gitmeyi planlıyorum olmadı leslie yapcam:8: ne zamndır yapmıyorum leslie özlemiştir beni:1:
bu arada ben de yanıma su aldım yudum yudum olsa da içiyorum ıvır zıvır yemekten iyidir:34:

MASAMDA 1,5 LITRE SU OLECE DURUYOR AMA BEN BI YUDUM BILE ALMIYORUM. GERCI BENIM ÇAYLARA ÇAY DEMEĞE 1000 SAHIT LAZIM. KOCA KUPAYA SADECE 1 DAMLA CAY KOYUYORUM. GECE YATARKEN ÇİYORUM SU BIR BARDAK. ONUN HARICINCE SU İÇMİYORUM. DEVAMLI WC YE GITMEK OFFFF.

BU ARA İŞLER YOGUNLAŞTI. BENDE İŞ ARALARINDA AÇIP BAKIYORUM KİMLER NE YAZMIŞ DİYE. :) HADİ BUGUN HERKES DIYETINI GÜZELCE YAPSIN. VALLAHİ BEN CMT AKŞAMI ISLAK KEK YAPICAM. DIYETE BAŞLAMADAN ÖNCE KARAR VERMİŞTİM. NİŞANLIMADA SOYLEDİM. GERCI O CIKOLATA PARCACIKLI KEK ISTIYOR AMA BEN ONU SEVMIYORUM. ANLIYCAGINIZ PAZAR GUNU BANA TATIL. :) ZATEN ARKLARLA KAVAGA GIDIP BALIK EKMEK YEMEGI PLANLIYORUZ. YANI PAZAR COZUTUCAM BEN ŞİMDİDEN HABERİNİZ OLSUN. PAZARTESİ BOMBA GİBİ DEVAM AMA İNŞALLAH. :emir_bebek:

BİRDE BEN SPOR YAPAMIYORUM. ZATEN SPOR SALONUNA GITMEYE VAKTIM YOK. EVDEDE TV SEYREDIYORUM BOL BOL YATA YATA. SPORDA NEYMİŞ Kİİ :)

MASAMDA 1,5 LITRE SU OLECE DURUYOR AMA BEN BI YUDUM BILE ALMIYORUM. GERCI BENIM ÇAYLARA ÇAY DEMEĞE 1000 SAHIT LAZIM. KOCA KUPAYA SADECE 1 DAMLA CAY KOYUYORUM. GECE YATARKEN ÇİYORUM SU BIR BARDAK. ONUN HARICINCE SU İÇMİYORUM. DEVAMLI WC YE GITMEK OFFFF.

BU ARA İŞLER YOGUNLAŞTI. BENDE İŞ ARALARINDA AÇIP BAKIYORUM KİMLER NE YAZMIŞ DİYE. :) HADİ BUGUN HERKES DIYETINI GÜZELCE YAPSIN. VALLAHİ BEN CMT AKŞAMI ISLAK KEK YAPICAM. DIYETE BAŞLAMADAN ÖNCE KARAR VERMİŞTİM. NİŞANLIMADA SOYLEDİM. GERCI O CIKOLATA PARCACIKLI KEK ISTIYOR AMA BEN ONU SEVMIYORUM. ANLIYCAGINIZ PAZAR GUNU BANA TATIL. :) ZATEN ARKLARLA KAVAGA GIDIP BALIK EKMEK YEMEGI PLANLIYORUZ. YANI PAZAR COZUTUCAM BEN ŞİMDİDEN HABERİNİZ OLSUN. PAZARTESİ BOMBA GİBİ DEVAM AMA İNŞALLAH. :emir_bebek:

BİRDE BEN SPOR YAPAMIYORUM. ZATEN SPOR SALONUNA GITMEYE VAKTIM YOK. EVDEDE TV SEYREDIYORUM BOL BOL YATA YATA. SPORDA NEYMİŞ Kİİ :)
cnm ne kadar diyet de yapsak, sporsun inan metabolizma kendine gelmiyor, ben veremedim çünkü diyet tek başına yetersiz kalıyor hatta sarkmalara, vücutta bir takım deformasyonlara sebep oluyor işte selülit de oturmaktan oluyor, o bacakların çalışmak istiyor dolaşım için, ztn selülit bir dolaşım bozukluğu, ancak hareketle azalır ya da düzelir:34:
bir de bak bize kızarsın ben de sana su konusunda azcık çekişeyim:4:
ne kadar demini az da koysa içtiğin o şey çay ve suyun yerini asla tutmaz, çay içeceğine o 1.5ltlik şişenden yudumlamaya başla bence, emin ol selülitlerin için de faydalı olur ne kadar su ve hareket o kadar dolaşım:34: bakma ben de uzun bir süredir bunlara ara vermiştim dünden beri motiveyim söylediklerimi uygulamaya uğraşıyorum
ben de şimdi bugun çok sağlıklı beslendim kahvaltıda suyum da 750ml oldu demek için gelmiştim, baktım senin mesaj en iyisi cevaplamak dedim:34:
hadi kalk, çayı bırak suya saldır yoksa ben seni dövcem bak:22::20:
bi de link vereyim oku tamam mı tatlım?:34:

aman yapma zaten kız ne gerek var :1::1:
ben 47 kilo olsam popomu bile kıpırdatmam:52:

Back
X