• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızz takma kimseyi banada diyolar bırak artık diyeti diye ama benim hala can simitlerim var neden kot giyrken can simitlerim çıkıyo diye üstüne dar bişey giyemiyim ki en iyi kendin karar verirsin ne kadar daha zayıflaman gerektiğine vücudunu en iyi sen tanıyosun buarada rüyanda sevginin yemicez ki bakıcaz demesine koptummmm:) ben olsam yemicezki koklicaz derdim:9:

evet saklamak en güzeli. ama ben cidden moralimi bozmamak için tartılmadım. biliyorum fazla çıkıcak. zaten reglim de yaklaşıyo. şişlik başladı bile.. kafadan cumaya kadar tartılmıycam. en son cumartesi günü tartılmıştım sanırım. dayanabilirsem cuma da çıkmam tartıya. bakalım :)

bu aralar fazla tartilamiyorum bende, yogunum cunku baya. sabah genelde gec kaliyorum kosa kosa tramvaya gidiyorum. en son cuma tartildim bende 74 cikti, artik bidaha cuma günü tartilirim. ama haklisin canim morali bozuyor insanin resmen:20:
ben bi ara yemekten önce, yemekten sonra, wcden sonra sürekli tartiya cikiyordum:9:

bu aralar fazla tartilamiyorum bende, yogunum cunku baya. sabah genelde gec kaliyorum kosa kosa tramvaya gidiyorum. en son cuma tartildim bende 74 cikti, artik bidaha cuma günü tartilirim. ama haklisin canim morali bozuyor insanin resmen:20:
ben bi ara yemekten önce, yemekten sonra, wcden sonra sürekli tartiya cikiyordum:9:

ben hala öyleyim kaç gr tuvalete çıkmışım ona bile bakıyorum eheheh çok salak bi durum en iyisi pili saklattırmak ya da en iyisi sabahları geç kalmak ama akşam napcam onu bilmiyorum:)

o neki ben bide pııııırrrrt ladıktan sonra tartılıyordum

sen bırak o manyakları kuzum ya :)

bana da yok daha verme, kolay hasta olursun, direncin düşer deyip duruyolar. aksine ben kilo verdikçe daha da hareketli ve dirençli olmaya başladım. haberleri yok :)

evettt bencedeeee. bugün öyle diyen arkadasim zaten iyi niyetle söyledi yani kötü düsünceyle demedi onu biliyorum. ama bazilarinin ici fesat isteeeee. kiskaniyorlar bizi hiiiih:1:
bu arada haftasonu bizim orda kermes var camide, manti yicem orda, 1 haftadir kacamak yapmiyorum sirf manti yicem diye:9:
ayyy agzim sulandiiii :)

bu arada ben dün 38 beden pantolon denedim mağazada, bakalım olcak mı diye. oldu vallaha :)

Afferin kızz süpersinnnn devammm bigün 36 bedende olucaz inşallah aynı beden olmuşuz:52:

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaaa:21: ikimiz ayniyiz suan zaten bu ne demek oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, banada 38 beden olur demek yupyyyyyy :):21::52:

bak bak bak kendine hemen nasılda pay çıkarıooo:) 38de ne ki hepimiz 36 olcaz iştee hepimiz smalluz bizi çekemeyenler ise large:9:

Son düzenleme:

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaaa:21: ikimiz ayniyiz suan zaten bu ne demek oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr, banada 38 beden olur demek yupyyyyyy :):21::52:

Afferin kızz süpersinnnn devammm bigün 36 bedende olucaz inşallah aynı beden olmuşuz:52:

bak bak bak kendine hemen nasılda pay çıkarıooo:) 38de ne ki hepimiz 36 olcaz iştee hepimiz smalluz bizi çekemeyenler ise large:9:

bana olduysa sana da olur kalbim. hem senin boyun uzun benden daha incesindir sen şu an. :)) pembem inşallah 36 bedeni de görürürz valla ne diyim. hayaldi gerçek oldu ehehehe :))

ohh valla millet pikniklerde bayram yapıyor..ben bir börek tarifi verdim aforoz edildim bea:52:karamelekcim mesaj kutun dolmuş belediyeden önce sen bi el atıp temizleyiver bari..ben yarın gidiyom haftaya salı burdayım iyi diyetler..:51:
:D:D tamam tatlım hemen temizliyorum mesaj kutusunu ben senin dönmeni bekliyorum bilin olsunn gerçi sen girip buraya bakamazsın artık ben sana msj yazayım:D
ben bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım
tam bir diyet modundaydım

cumartessi günü
duble çikolatalı magnum yemedim
gecenin 11 de koca bir çikolatayı mideye indirmedim,
hafta sonu kebapları hüpletmedim
dün çocuklarla parkta 1 poşet çerezi bitirmedim
çerezin üstüne evde ayılar gibi tıkınmadım

yapmadım yapmadım hiçbirini yapmadım :14::14::14::14:

bizde yedik:1:
o söylediklerinin hepsini ben yaptım

:D:D tamam tatlım hemen temizliyorum mesaj kutusunu ben senin dönmeni bekliyorum bilin olsunn gerçi sen girip buraya bakamazsın artık ben sana msj yazayım:D

bizde yedik:1:
o söylediklerinin hepsini ben yaptım

daha gitmedim cnm..bugün evde temizlik yapıyorum kocamı temiz evde bırakıyım bari dedim..tmm gelince başlarız nasipse..byes..

kız pembiş sende sivilce sorunumu var yoksam
varsa söyle sana bir ilaç ismi yazacam çok iyi geliyor
ben o ilaç sayesinde kurtuldum ergenlik sivilcelerimden
onda yokda bende var ne rocotune mı yoksa ya
merhabalar kizlar, bayadir giremedim özledim hepinizi vallahi, hatta dün degil ondan önceki gün sevgim ve lilyi rüyamda gördüm, kocaman bi pasta yapmis sevgim bende dedim ki: aaaa ne bu biz diyetdeyiz. sevgide dedi ki: yemicez ki sadece bakacaz:52::52:

neyse kilo bildirim yapamadim cuma günü tartildim veeeeeeeeeeeee 74,8 olmusum:21:
cok mutluyum anlatamam, zaten baya iyi gidiyorum sadece dün cok az cikolata yedim, ders calis calis nereye kadar dimi, canim cok cikolata cekiyordu azicik yedim bende:1:

arkadaslarim diyor bana artik daha ne kadar zayiflicaksin yapma kupkuru oldun diyorlar bana:52:
sen boşver onları tatlım 65 olana kadar devammm
:52::52::52: bi kac gram eksiliyormu bari merak ettim simdi
bende çoookk merak ettim denizim cevabını bekliyoruzz:D
daha gitmedim cnm..bugün evde temizlik yapıyorum kocamı temiz evde bırakıyım bari dedim..tmm gelince başlarız nasipse..byes..

tamam canım öbür hafta burdasın ozaman

:52::52::52: bi kac gram eksiliyormu bari merak ettim simdi

onda yokda bende var ne rocotune mı yoksa ya

bende çoookk merak ettim denizim cevabını bekliyoruzz:D

he he merak edenler deneyin ve öğrenin diyorum

sadişim yok o dediğin ilaç değil benim dediğim Cleosin T topikal sülüsyon
ilaç ismi verdim diğe inşallah şutlanmam

Pembiş sende oku şekerim
bak bidaha yazmam

he he merak edenler deneyin ve öğrenin diyorum

sadişim yok o dediğin ilaç değil benim dediğim Cleosin T topikal sülüsyon
ilaç ismi verdim diğe inşallah şutlanmam

Pembiş sende oku şekerim
bak bidaha yazmam

aaa doktor bana da vermişti o ilaçtan. güzel bi ilaç cidden.

ahahahahahahahahahahahah kopardınız beniii yaaa yorumlara bakkk :52::52::52::52::52::52:

:9::9:

ayyyyyyyyy kiz agzindan bal damliyor :))) girecez 36 beden kotlara iinsalahhhhhh :D:nazar:

bana olduysa sana da olur kalbim. hem senin boyun uzun benden daha incesindir sen şu an. :)) pembem inşallah 36 bedeni de görürürz valla ne diyim. hayaldi gerçek oldu ehehehe :))

hemen bi denemem lazim vallah gaza geldim simdi :1::54:

merhabalar kizlar, bayadir giremedim özledim hepinizi vallahi, hatta dün degil ondan önceki gün sevgim ve lilyi rüyamda gördüm, kocaman bi pasta yapmis sevgim bende dedim ki: aaaa ne bu biz diyetdeyiz. sevgide dedi ki: yemicez ki sadece bakacaz:52::52:

neyse kilo bildirim yapamadim cuma günü tartildim veeeeeeeeeeeee 74,8 olmusum:21:
cok mutluyum anlatamam, zaten baya iyi gidiyorum sadece dün cok az cikolata yedim, ders calis calis nereye kadar dimi, canim cok cikolata cekiyordu azicik yedim bende:1:

arkadaslarim diyor bana artik daha ne kadar zayiflicaksin yapma kupkuru oldun diyorlar bana:52:
valla cnm öncelikle hoşgeldinnnn:3:
gördüğün rüya kalbinin temizliğinden şekerim, daha dün konuştuk sevgiyle dedik ki kaçamak yok artık sadece haftada bir çikolata vercez kendimize kaçamak olrak dedik ve anlaştık öyle... bu rüya da senin kalbinin hakikaten de ellerinde olduğunu gösteriyor:34:maşallah cnm maşallah:nazar::nazar::nazar:
kilo vermene sevindim kız bana yaklaştın dur geçme, valla izin vermem:20:
bu tavuklu makarna kim yav? sadiş muhabbet ediyo :)
o kişiyle sadişin muhabbeti iyi kadın günlük açmış başlığa eee bi de karamelek var yazmış:52::52::52:
ama günlükte hep cısların tariflerini verio:44:

Son düzenleme:
Back
X