- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
iyiyim canım ev kızımla günler geçiyor işteGeçmiş olsun kuzuu bişey yoktur ya soğuktandır ya da diloşun dediği gibi kansızlıktandır.Bence varya biz kendimize kusur bulmak için habire oturup kendimizi dinlioruz habirede biyerlerimizden bişeyler çıkıo:) yaz gelsede giyinip süslenip gezsek doğa çiçekler böcekler bizi mutlu etse buarada dün cvp yazamadm ama sevgilinin yaptığına kızdım.Dünya sadece onun etrafında mı dönüyoki onun kız arkadaşları oluyo elini beline atıo ama senin fotonu bi erkek beğenince kıyamet koparıyo.Uyuz oldum hee resmen yaptığı bencillik yaa biz kızlar salağız baştan hiçbişeyine karıştırtmıcaksın işte ama bizim hoşumuza gidio ay beni kıskandı ay beni seviyo diye
Bebeeem tabi çabuk geçer sen zaten haftaya salıdan başlamadın mı:) ee salı cuma 4 gün epitopu
Yapıştıran ellerin dert görmesinnn
Bakkk bakkk kıpırdanmalar başladı diyet moduna yavaş yavaş alışıyosun sankim:) iyiyiz biz sen napıosun hoşgeldin
diyet modundayım yavrum ben hepp
ama benimki pisboğaz diyetii:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::113:
59 da takılsam keşke ben de. napiyim bilmiyorum artık. diyete ara mı veriyim. tartıyı mı kırayım şaşırdım ya
randomm boşuna üzüyorsun kendini
inan bana 26 kilo vermişsin resmini gördüm süper olmuşsun
neyi dert ediyorsun geri kalanda yavaş yavaş gidecek işte
böyle durumlarda porteini ve sporu fazlalaştırmak gerekiyormuş
öyle okumuştum biryerlede karbonitratı kıs metobolizma hep aynı tarz beslenmeye ve spora alıştı
oyüzden bir saat yapıyorsan birbuçuk saate çıkar yada spor şeklini değiştir
daha çok ağırlık çalış mesela kası çoğaltki yağlar kasa dönüşsün
bana bak hele her halttan haberim vardır ama uygulamaya gelince tembelin tekiyim