haydi bakalımmmm yarın tartı günü, 1 hafta daha geçti desenize:44: ben bu haftadan umutlu değilim ya, spor yapmadım ve pazartesi salı çikolata kaçamaklarım oldu...
ben bi kaç gündür zerdeçalı yapmaya çalışıyorum ama çok da düzenli değil açıkçası ya... yani günde 1 kere falan yiyorum sadece... her zaman aklıma gelmiyo işte... oysa çok tok tutuyo yani, kesinlikle az yediriyo...
teşekkür ederim canımmm valla öyle düzenli olmayınca saçmalışım gibi geliyo bana ama aslında öğlen yemeği yemedim zaten, onun yerine yarım simit yedim. almam gereken kaloriyi de almışımdır.
bu arada günlük olarak kaç kalori alıyorum ben de merak ediyorum aslında... bi ara benim menüyü de hesaplar mısın canım... adam gibi yediğim bi gün en azından

ceviz suyuna devam et bebişim, ama az sabırlı olcaksın. 2 haftadan önce etkisini göstermiyocanım bende bugün hesapladım yediklerim sporu düşersek 1100 cal felan yapıyo gayet normal yanii
hesaplasaydın kız sevinirdim
canım akşam yediklerin haricinde menüde bişe yokneyse öğle yememişsin akşam da yemediysen süper olmuş eheheh
menünde bir saçmalık yok tatlım gayet güzel mis gibi kokan simite hayır denmiyoo
bu arada akşam yemeğinden önce bende zerdeçallı yoğurtdan yedimyarın cuma tartılma günü ya zerdeçallı yoğurda sarıldık
p.tesiden beride ceviz suyunu yapıyorum![]()
kız nesi saçma Allah aşkına...
sabah yeşilçaylı dengegli bir kahvaltı, öğlen ve aran da dengeli bence çok kasma güzel olmuşafiyet olsun
teşekkür ederim canımmm valla öyle düzenli olmayınca saçmalışım gibi geliyo bana ama aslında öğlen yemeği yemedim zaten, onun yerine yarım simit yedim. almam gereken kaloriyi de almışımdır.
bu arada günlük olarak kaç kalori alıyorum ben de merak ediyorum aslında... bi ara benim menüyü de hesaplar mısın canım... adam gibi yediğim bi gün en azından