ben de sonbaharda verebiliyorum bu yaz mahvetti beni nem sıcak hem tansiyon düşüklüğü daha doğrusu dengesizliği hem nefes darlığı... zaten ben kiloları ekim kasım gibi güzel vermiştim o zamanların semerisini yiyorum halaay benim safım güzel meleğim yasana değildi o yanlış yere gitti dedim ama neyse artık
D:
bi de utanmadan begeniyorum demiş hatun
bi top attım sen kucakladın neyse artık
ya ben 1 ileri 2 geri sürekli böyle mal gibi kaldım. bi ara bu yaz 59a düştüm. sonrasında delirmiş gibi söylemesi ayıptır fıstık sarmaları baklavaları yedim 66ya çıktım
benim de kedim şişti garfield gibi oldu
bakın gençler... önümüz sonbahar kış. bence daha kolay oluyorum havalar serinken kilo vermek diyet yapmak. ben yazın spor yapamıyorum sıcaktan tansiyonum sürekli düşüyor ne yiyeceğimi bilemiyorum filan. fırsat bu fırsat benim gibi olanlar için.
bi de blogumu takip edenler var mıdır bilmem ama... orda bi kitaptan bahsetmiştim. kafası karışık olanlar için ideal olabilir. güzel seyler var.
lily senin blog vardı o ne oldu ? bence o blogun kapsamını genişlet ve bi hayat blogu olarak devam et. sadece diyet konusu olmasın yani.

cnm ben de bloğumun alanını genişletmek istiyorum ama bu aralar kafa toplayıp bişey yazamadım zaten nete bi giriyorum 1 saat geçmiş bile... sonra evdekiler pc istiyor falan kafa toplamak için sukunet gerek... bloğumla ilgili de planlarım var bakalım olcak mı:44:
dediğin kitaba da bakayım cnm ben senin bloğa arada bakıyordum bu arada dediğim gibi kkya bile zor giriyorum:26: