Günlük olarak kullandığımız çantalarımızın resimlerini koymaya varmısınız ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoscakal, longchamp çantaları nereden alıyorsun? bulamıyorumda ben.

Canim, ben cantalari yurtdisindan almistim ama IST´de satiliyor olmasi gerek...bir arastirayim ben..sana dönerim..! kaydirigubbakcemile5

ayy anmamm ne kokoşsunuz ben ayakkabı ve çanta özürlüyüm ama doldurmam lazım biliyorum eksiklerim çokk :)

dyglugüzell güzell ben çanta göründe dayanamıyorum hepsi süper bencekaydirigubbakcemile3

hepsinin resmini çekemicem ama bugün taktığım çantamı koyayım bende...diğerlerinide eve gidince çeker koyarım.

neden acilmiyor anliyamadim sizler nasil foto yüklüyorsunuz aciklayan olursa cok sevinirim

canım ben imageshack açıyorum google.da yaz çıkar hemen orda browseye tıkla resmi seç start upload yap bekle az resim yüklenince adresler çıkıcak üç tane en baştakini kopyala bu cevap yazılan yerde sondan üçüncü şekle tıkla yapıştır ne anlattım amakaydirigubbakcemile3

yanlız şuan imageshack ta sorun var sanırım açılmıyor biraz beklemek gerekiyor

canim tesekkür ederim ama onuda denedim bir türlü olmadi

biricik 100 msj dan sonra mi resim yükleyebiliyorum benneyaptımki

isilaycımzaten her çantayı beğenirim bunlara bayıldım özellikle 2 ve 3

Tesekkur ederim zarifecim, yukarida en cok kullandigim cantalarim yerine cok kullandigim yazmisim cumle dusuk olmus kusura bakmayin kizlar

isilaycım ben kolay kolay çanta beğenmem ama son üç tanesi çok hoşmuşzemuszemushepsinide güle güle kullanopuyorumnanaktan

ayakkabi mont ve kabandan sonra sira cantada umarim begenirsinizzemuszemusopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Severek kullandığım çantalarımdan bir tanesi.her giysime uyumlu.Genelde gündelik kullanıyorum.

Eklentiler

• $DSC02240.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…