yesacımeskiden ufak çantalarım vardı bi sürü şimdi gözüm kocamanlarda.o yüzden kahvrengi büyük olanı beğendim vereliniortak
bigeçantan güzelmiş.valla ben de aynen.kendi paramı da kazanmıyorum ama çanta görünce duramıyorum
Canım 1200 euro vermiştim tam iki yıl oldu.Şimdi daha değişikleri var ama model olarak speedy aynı.Sen mavisi derken kot görünümlü olanını diyorsun.Bende onun postacı çantasıda var büyük ve tombul bir model,önden askılı,onu da eşim aldı bana yurt dışından orda daha uyguna almış burada bıraz pahalı satıyorlar.Almanyadan bak istersen belkı orada vardır.Ayrıca araba ile gitmediğim yerlerde marka çantalarımı kullanamıyorum malum insanlar bır tuhaf bakıyor tehlıkelı olacağından özel yerlerde takıyorum.
yesacım bende alttaki büyük kahverengi olanı çok beğendim..
bigecim çantan tarzım değil ama güzel dee 1200 euroyu bi çantaya hayatta vermemlmaz: parama düşmanlığım mı var canımkaydirigubbakcemile3
Amannn bi kere geliyoruz dünyaya :) Nasılsa kendı param neyı begenırsem onu alıyorum ne olcak kızlar :) Eşimde süse düşkün zaten.Gene dunyaya gelsem gene alırım hehehe.
tesekkur ederim canim :) 20 pence verdim ben o cantaya yani turk lirasiyla 1 milyondan daha az :) az kullanilmis ikinci el :) 1200 euro veremem delikafaduldensırnaşık şey
Amannn bi kere geliyoruz dünyaya :) Nasılsa kendı param neyı begenırsem onu alıyorum ne olcak kızlar :) Eşimde süse düşkün zaten.Gene dunyaya gelsem gene alırım hehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?