Günlük olarak kullandığımız çantalarımızın resimlerini koymaya varmısınız ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım orjinal içi komple kadife,asla taklit kullanmam.dışarıda bile insanlar inceliyorlar çünkü,kendı paramı kendım kazandıgımdan hıc üzülmuyorum cantama harcadıgım paralara :) Ama çoğu çantam speedy tarzı :)

yesacımeskiden ufak çantalarım vardı bi sürü şimdi gözüm kocamanlarda.o yüzden kahvrengi büyük olanı beğendim vereliniortak

bigeçantan güzelmiş.valla ben de aynen.kendi paramı da kazanmıyorum ama çanta görünce duramıyorum

Mersi canım :) Evet çantaya verilen paraya acımıyorum ne kadar olursa olsun.Görsellik önemli benim için.Eşofman da giysem çantam marka olmalı.

Bilgecim ne kadara almistin canim bu cantayi bende ayni modelden almayi dusunuyorum ama mavi olanindan istiyorum fakat fiyatlari konusunda bilgim yok

Canım 1200 euro vermiştim tam iki yıl oldu.Şimdi daha değişikleri var ama model olarak speedy aynı.Sen mavisi derken kot görünümlü olanını diyorsun.Bende onun postacı çantasıda var büyük ve tombul bir model,önden askılı,onu da eşim aldı bana yurt dışından orda daha uyguna almış burada bıraz pahalı satıyorlar.Almanyadan bak istersen belkı orada vardır.Ayrıca araba ile gitmediğim yerlerde marka çantalarımı kullanamıyorum malum insanlar bır tuhaf bakıyor tehlıkelı olacağından özel yerlerde takıyorum.

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim bu aralar onu kullaniyorum botlarimla takim oldular :))opuyorumnanaktan

Bige çantan çok güzelmiş, ama 1200 euro vermek cesaret ister tabii.
Gene de çok hoş her şeye rağmen, güle güle kullan.
a.s.

1200euro derken:1shok: ben ölsem vermem.çantaya para veririm derken kastetiğim fiyat bunun yanından geçemez kaydirigubbakcemile3

:) Kocan karışmıyorsa kendi paranı kendın kazanıp kendıne harcıyorsan verirsin :))) Ölümlü dünya tabi veririm görüntü benim için önemli.Teşekkürler arkadaşım.

yesacım bende alttaki büyük kahverengi olanı çok beğendim..

bigecim çantan tarzım değil ama güzel dee 1200 euroyu bi çantaya hayatta vermemlmaz: parama düşmanlığım mı var canımkaydirigubbakcemile3

tesekkur ederim canim :) 20 pence verdim ben o cantaya yani turk lirasiyla 1 milyondan daha az :) az kullanilmis ikinci el :) 1200 euro veremem delikafaduldensırnaşık şey

Amannn bi kere geliyoruz dünyaya :) Nasılsa kendı param neyı begenırsem onu alıyorum ne olcak kızlar :) Eşimde süse düşkün zaten.Gene dunyaya gelsem gene alırım hehehe.

Son düzenleme:
Amannn bi kere geliyoruz dünyaya :) Nasılsa kendı param neyı begenırsem onu alıyorum ne olcak kızlar :) Eşimde süse düşkün zaten.Gene dunyaya gelsem gene alırım hehehe.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mantıklı...o zaman başka çantaların da vardır bekliyorumm gözüm şenlensin

benim günlük kullandığım çantalarım da bunlar.... resimler gözükmüyorr

Son düzenleme:

tabiikii canım...durumun müsaitse neden almayasınalkisalkisalkis
naapcan o kadar manileri dimikaydirigubbakcemile3

bunlarda benim şuan kullandığım çantalarım :)

Son düzenleme:
BMilk parlak olan ne kokoşmuş çok güzell bu arada eski sayfalarda kalmış senin eşarpların da çok güzel oluyo yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…