BMilk parlak olan ne kokoşmuş çok güzell bu arada eski sayfalarda kalmış senin eşarpların da çok güzel oluyo yazamadım
b&m ilk parlak siyaah çantan çok şekermişkaydirigubbakcemile2
canımcım, Gavellonu çok beğendim, rengi modeli çok güzel. üzeri marka desenli tek sevdiğim çanta Gavellodur. ne kadara aldın öğrenebilir miyim, bir fiyat araştırması yapiim :1rolleyes:
liv85 güle güle kullan çok şıklar tam benim tarzım
:)))
liivcim hepsi çok güzel:kedi:
teşekkürederim canım bende bitek bunu beğendim
vakko ve lv hariç diğerleri çok yapay çakma duruyo
ama bunu çok beğendim bayıldım :kedi: kaydirigubbakcemile3
70 tl ye fatihten aldım:smiley-cool:
tam bir çanta delisiyim en çok kullandıklarım bunlar =)
evet canım kaçırma ben aldıktan 1 hafta sonra başka bi yerde 65 e gördüm :çok üzgünüm:çook haklısın canım, bu amblem çok zarif.
kız ben 60 TLye buldum o zaman hiç kaçırmiim. hele bir tane pembe-gri modeli var ona bayıldım, içlerinden hangisini seçeceğime karar veremiyorum. ama senin bu model hiç eskimeyecek çok klasik bir model böyle bir model dolabımda olmalı diye düşünüyorum ne zamandır.
yavrum ne yaptın ya delikafadulden, bunlar ne kadar güzel çantalar böyle, hangi birini seçeyim hepsi şahane. hele en sondaki siyaha bittim, ah yapılır mı bu ya senağlama. güle güle kullan çantalarını, eğer bir şey olursa benden bil canım, gözüm kaldı. dur maşallah diyim en iyisi
evet canım kaçırma ben aldıktan 1 hafta sonra başka bi yerde 65 e gördüm :çok üzgünüm:
bende olan bu ton yazın taba rengi bi ayakkabı ile her kıyafete uyum sağlar
ama pembe gri sabit hep o tonları kullanman gerekir
yani ben öyleyim takıntılıyım kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
kız sorma bütün bir yaz o çanta için kap aradım durdum. akannehir
çok haklısın, bunun aynısından alırsam pişti oluruz sen bozulmanmı kaydirigubbakcemile3 taba renkli ayakkabını da görmüştüm pembe dolapta o da çok güzeldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?