Günlük olarak kullandığımız çantalarımızın resimlerini koymaya varmısınız ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
al al beğenilmişte alınmış derim dahada mutlu olurum sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3
benim öle takıntılarım yoktır
bi bana üretilmiyo ya bu çanta :smiley-cool:

canım benim yaa, ben de hep böyle düşünmüşümdür, demek ki zevkli bir şey almışım diye düşünürüm.
pişti takıntısı olmayan insanları çok severim Şeniz

kızlarrr hepinizin çantaları cok güzel iyi günlerde kullanın benim cok cantam yok.bugun B&M ile takasımızdan 2 çantam daha oldu coook begendim yarın eklicem bende opuyorumnanaktan

canım benim yaa, ben de hep böyle düşünmüşümdür, demek ki zevkli bir şey almışım diye düşünürüm.
pişti takıntısı olmayan insanları çok severim Şeniz
kaydirigubbakcemile5mantıklı düşünmek lazım dimi ama varsa paran özel üretim yaptırdıysan başkasındada görürsen tamam takıntı yap.
ama adam binlerce üratiyosa ,birisinde daha gördüysen kasıntı da yapma yanii kaydirigubbakcemile3
bende pişti takıntısı olanlara kızarım :roflol:

kızlarrr hepinizin çantaları cok güzel iyi günlerde kullanın benim cok cantam yok.bugun B&M ile takasımızdan 2 çantam daha oldu coook begendim yarın eklicem bende opuyorumnanaktan

:1rolleyes: :kedi::kedi::kedi:
iyi günlerde kullan
iki çanta daha var haberin ola sengözlerimebaksanab

Livim çok güzeller güle güle kullan güzelimmopuyorumnanaktan

cok tesekkur ederim kızlar opuyorumnanaktan

tek tek alıntı yapmadım sizinde bizlerle paylastıgınız cantalar cok ama cok guzel herkes saglıkla mutlulukla ciclerini kullansın

cankız çok çantan varmış hepside cook güzel güle güle kullan sondan 3. parlak gri olana bayıldımhihoyyyt

cankız ilk siyah benim olsun çok güzelmişş.sonra da üçüncü kahve.sonra hepsi hiç bi çantaya hayır demem.bu ara büyük çantaları seviyorum ama çok zayıfım omzum ağrıyo kıskandım:jeyyar:

cankızzzz ilk ve son çantaya bayıldımm baada gönder baadaaaaakaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt

cankız 1,2 ve 4. çok hoş tam benlik çantalara bakarken gözüm hep büyüklerde annemde herseferinde çocuğunun bezlerinimi koycan derdelikafadulden ama küçükler beni hiç cezbetmiyor gerçi içinde bişey arayıpda kolayca bulmak ihtimal dahilinde değil ama büyük çanta diyorum başkada bişey demiyorum....

bilgecim tesekkür ederim benim cantalariminda hepsi orjinal 1 tane de denim istiyorum ama ben neo cabby modelinden alicam sanirim :asigim:

bu arada herkes cantalarini güzel günlerde kullansin opuyorumnanaktan

bu çantaları nerden temin ediyorsunuz :sm_confused: birde fiyatları konusunda bana pm atarmısınız :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…