Günlük pilates az mı çok mu yardım

mrc0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
156
61
Özellikle bu iş ile uğraşmış Gönül vermiş arkadaşlar tecrübeleriniz benim için çok önemli. Ben kilo almaya çalışıyorum. 10 gündür bir uğraşla 2 kilo aldım. Ama aldığım kilolar açıkcası g ve g ye gitmesini istemiyorum. Her gün evde 15 dk minder üzerinde pilates yapıyorum ve 50++ squat yapıyorum. 176 boyum 56 kilom var kemikli bir yapıdayım. Sorunum şu ki kalça iyi ama bel kalın birde yumuşak değil :) yani sıkı bir belim var. Kol ve bacaklarım Zayıf omuzlarım dar. En azından 65 kiloya gelerek sıkı Fit bir görünüm istiyorum. Benim için ne önerebilirsiniz? 15 dk yetmez mi sürekli yapmak istiyorum. Ekstradan ne yapmam gerek? ( uzun olduğu için özür dilerim )

Özellikle bu iş ile uğraşmış Gönül vermiş arkadaşlar tecrübeleriniz benim için çok önemli. Ben kilo almaya çalışıyorum. 10 gündür bir uğraşla 2 kilo aldım. Ama aldığım kilolar açıkcası g ve g ye gitmesini istemiyorum. Her gün evde 15 dk minder üzerinde pilates yapıyorum ve 50++ squat yapıyorum. 176 boyum 56 kilom var kemikli bir yapıdayım. Sorunum şu ki kalça iyi ama bel kalın birde yumuşak değil :) yani sıkı bir belim var. Kol ve bacaklarım Zayıf omuzlarım dar. En azından 65 kiloya gelerek sıkı Fit bir görünüm istiyorum. Benim için ne önerebilirsiniz? 15 dk yetmez mi sürekli yapmak istiyorum. Ekstradan ne yapmam gerek? ( uzun olduğu için özür dilerim )

boy ve kilolarımız yakın, ben 2 kg daha vermek istiyorum :)

boy ve kilolarımız yakın, ben 2 kg daha vermek istiyorum :)
Vücudunuzun Orantısı güzelse aslında kilo sıkıntı değil benim bir garip hatlarım var. bacak kol Zayıf kalça Göbek kalın omuz dar Göğüs yok :) birde 55 kilo olunca yanaklarım çok çöküyor çok kötü oluyorum bende sırf bu yüzden kilo almaya başladım başlamışken de tam olsun orantılı olsun diye istedim :) inşallah sizde kilonuzu verirsiniz :)

Merhabalar hanımlar,
Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş :) ama sizler için faydalı bir bilgi olacağını düşünerek pilates eğitmeninden pilatese dair merak ettiğiniz her sorunun cevabını : www.kadinlarkulubu.tv/kisisel-yasam/spor tavsiye ederim :)
Ayrıca" Ne Kadar Sıklıkla Pilates Yapmanız" gerektiğini yine eğitmeninden dinleyebilirsiniz

X