- 29 Ocak 2017
- 4.582
- 8.788
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
2025 yılı ikinci yarısı için hedeflerim ve ilk yarı değerlendirmelerimi sitematik olarak yapmak istiyorum. Burdan ilham alarak kendime konu başlıkları belirledim:
B-Sosyal Medya: İlk bu konuyla başlamamın nedeni diğer bütün rutinlerimi etkilemesi. İnstagram hesabım kapalı, isimsiz bir hesaptan sadece beğendiğim hesapları takip ediyorum. Magazin ve dizi haberleri çokça var, onu azalatacğım. Facebook zaten çok aktif bir yer değil. Telefondan facebook ve youtube shortslara çok bakıyorum, kısacık videolar gibi görünse de çok aldanıyorum totalde çok vaktim gitmiş oluyor. Youtube: Beni en çok etkileyen durum diziler. Kışın takip ettiğim çok dizi oluyor ve boş vakitlerim youtubedan o dizinin kısa videoları ile geçiriyorum. Bu da tahmin ettiğimden daha çok zamanımı alıyor. Diziler başladı, kendimi kaptırmamam lazım. Alışveriş uygulamaları da çok zamanımı alıyor, ihtiyacım olmasa bile göz alışverişi yapmayı çok seviyorum. Dışarı çıkıp alışveriş yapma imkanım pek olmuyor, hep internet üzerinden alışveriş yapıyorum. 1-İş yerinde yarım saatte bir bakıp ne yaptığımı yazmaya başladım, planlarımı da saatlere göre bölüyorum, bu durum zamanın farkında olmamı sağlıyor ve daha çok iş yapabiliyorum. 2-Telefon uygulamaları için saat sınırı koyacağım. Telefonsuz blok saatler, telefon çalmadıkça bakma, uzakta tut. 3-İhtiyaç listesi yapıp toplu alışveriş yapmaya ve ihtiyaç yokken boş boş sayfalara bakmamaya karar verdim. Ayrıca 1 ay acil bir ihtiyaç çıkmadıkça bakmayacağım. 4-Akşam evde daha az telefon daha çok kitap okumaya yönleneceğim. Zira çocuklar uyuduktan sonra yorgun oluyorum, uyuyana kadar tüm vaktim telefonda boş geçmeye başladı. |
Dini hayat |
Akademik Hayat |
İngilizce |
Kişisel Gelişim |
A-Para Yönetimi 1-Bes araştır, kendine sepet oluştur 2-Cihat çiçek, Özlem denizmen; Mert başaran ve Fulya çalar dinle 3-Kitaplar: Paranın Psikolojisi, Özlem denizmen ktp, Zengin baba fakir baba, Mert başaran ktp, Babilin en zengin adamı Finansal özgürlüğümü sağlamak istiyorum. Kendime ait bir araba almak ve pasif gelir getirecek 1+1 ev almak istiyorum. Para kazanıyorum ama yönetmeyi de bilmem lazım |
Annelik |
İnsan İlişkileri |
Sağlıklı Beslenme |
İyi Görünmek |
Düzenli ev |
Son düzenleme: