- 29 Ocak 2017
- 4.463
- 8.530
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Sosyal Medya: |
Dini hayat |
Akademik Hayat |
İngilizce |
Kişisel Gelişim |
Para Yönetimi |
Annelik |
İnsan İlişkileri |
Sağlıklı Beslenme |
İyi Görünmek |
Düzenli ev |
Hadi bakalım, paket gıdayı bende başarmak istiyorumilk kazanmak istediğim alışkanlıklar: kitap okuma ve sağlıklı beslenme
günde 30sy kitap ve bir hafta paketli gıda yememe hedefi koyuyorum kendime
ben 6 gün dikkat edip bir gün ödül koymayı düşünüyorumHadi bakalım, paket gıdayı bende başarmak istiyorum
hoş geldin:)) aynı anda bir sürü hedef koyuyorum hiçbirini yapamıyorum ya bu sefer basamaklar halinde gitmeyi düşünüyorum :)Bak peşindeyim yine, hayırlı olsun topiğindijital detoksa ne oldu
şimdilik sadece çikolata bisküvi vs yemiyorum çok diyet bir menüm yok ilerleyen zamanlarda diyete de geçicem o zaman listelerimi de yazarım:)Hayirli olsun topigin:) bunuda takibe alayim da belki birinden biri tutar ve bende düzenli verimli bi hayata kavusurum
paket gidalari tüketmemek cok güzel bisey, ama ben fazlaca tüketiyorum...okuyanlara ilham olmasi icin bi gün önceden veya ayni gün neler yedigini, günlük menülerini paylasirmisin?:)
Adet günlerimde cikolata türlerine iyice saldiriyorum... ama normal gün icerisindede fazla paket gida tüketiyoruz. Yani hazir yiyeceklere elim daha cabuk gidiyor hizli ve pratik diye. Bunun önüne gecebilmek icin gecen hafta buzlugumu doldurmaya basladim. Fasulyedir, manti, et türleri, kabak felan. Ama adim adim anca oluyor.şimdilik sadece çikolata bisküvi vs yemiyorum çok diyet bir menüm yok ilerleyen zamanlarda diyete de geçicem o zaman listelerimi de yazarım:)
paketli gıdaynın yerini kuruyemiş ve meyve ile doldurmak mantıklı. bir de öğünde iyice doyunca atıştırma ihtiyacın azalıyor. rahatsız mısın peki bu durumdan paketli gıdayı bırakmak veya azalmakla ilgili bir girşimin oldu mu? belli dönemlerde mi artıyoır bu ihtiyaç (mens, depresyen vs) yoksa düzenli olarak yiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?