• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Planlarım

Blazerler
1-Pudra diz boy:
Önü açık, krep. İçine beyaz veya siyah içlik giyiyorum. Siyah jean, bej bol paça ile sık kullanıyorum. Dolabımın demirbaş adaylarından.
2-Siyah diz boy: Önü açık, krep. Pudranın aynısı, rengi farklı. 2 senede iki kere giymişimdir. Altına mavi kot, içine beyaz ve üstüne indigo şal ile kullandım sonra da kombin yapamadım duruyor.
3-Kırmızı diz boy püsküllü: Önü açık, krep.İçine beyaz veya siyah diz boy içlikle kullanıyorum. Canlı güzel bir kırmızı tonu var ama püsküllü olması demedo mi bilmiyorum. Yapay zeka bunu beğenmedi elden çıkar dedi ama kıyamadım şimdilik senede 3 kere giyiyorumdur. Siyah-pudra-kırmızı çok benzer sadece öbürleri püskülsüz. 3ünden biri gitsin dedi:)
4-Lacivert diz boy: kruvae yaka, düğmeli. Hediye geldi. Boru paça lacivert pantolon ile takım aslında. Neden o şekilde takım giymedim bilmiyorum. İki senede 1 kere o şekilde giydim. Ama ben daha çok lacivert midi elbise ile kullandım. Kışın ayda bir giyerim. Ayrıca indigo bol paça pantolonla da giydim. butik ürünü, kumaşı kaliteli değil, polyester karışımı, ama vatkası yok, kullanımı rahat. Şimdilik dolabımda devam edecek.
5-Saks blazer: Kalçayı kapatan, ipekyol marka, kaliteli duruşu var. Astarsız, yazın da kullanımı çok rahat. Bu kategorinin yıldızı bana göre. Siyah bol paça ve bej içlikle çok kullanıyorum.
6-Ekru blazer: Kalçayı kapatan, ipekyol marka, kaliteli duruşu var. Astarsız, yazın da kullanımı çok rahat. Saksın aynı modeli. Modelden memnun kalınca ve yeşil tuluma uygun ceket bulamayınca dolabımda 1 sene önce almıştım. Hiç giymedim. Bej-somon soyut desenli yazlık elbiseyle de oalbilir belki ama elbise üstü ceket giyme adetim hiç yok, denemedim. Bol paça pantolonlarla kombinlenebilir. Şimdilik dolabımda devam edecek.
7-Beyaz vatkalı blazer: Asatrlı, vatkalı bir model. Duruşu güzel, seçil marka. İndigo eteğin üstüne blazer alayım diye düşünürken 2 sene önce aldım. Bir kere indigo etekle giydim, bir daha da giymedim. Açık renk blazerlere mesafeliyim yazarken onu fark ettim. bej ve bunun ikisi de benzer mi biri iş görür müydü bilemiyorum. Şimdilik dolabımda devam edecek.
8-Bordo yılan derisi blazer: Kalçayı kapatan, astarlı, vatkalı twist marka. Bordo deri etekle bir kere giydim. Başka da kombin yapamadım duruyor. Deri etekle de tüylü ceket mi daha iyi duruyor bu mu emin olamıyorum. Kararı verip, yumruğumu masayay vurup ikisinden birini göndermem geekiyor. Aslında bir beden büyük olsa da olurmuş, ama ön düğmesini kapatmadığm için normal duruyor. Çok kararsız olduğum bir parça. Siyah bol paça ile de kombinlenebilir hiç denemedim. Sanırım bir parçayı biriyle fixleyip hep öyle giyiyorum. Siyah bol paça mesela benim için saks blazer demek:)

Demirbaşlar
1-Saks blazer
2-Pudra uzun blazer
3-Lacivert diz boy

Zaman verdiklerim:
1-Siyah blazer
2-Bordo yılan derisi blazer
3-Kırmızı püsküllü blazer

Gömlekler
1-Bej kolları dantel detaylı gömlek:
13 sene önce alınmış ve bej klasik renk diye atılamamış. Vedalaşma zamanı.
2-Ekru gömlek: Armine marka, kol duruşunu seviyorum. Yeleklerin içine çok severek giyiyorum. İki sorunu var: 1-En üstteki çıtçıtın bir tarafı kopmuş, şal kapatıyor ama yine de yapılsa daha iyi olur, 2-kollarında normalde 5er düğme var ama bir kolundaki en ortadaki düğme düşmüş ve nerde bilmiyorum. Kopma yeri belli değil ama bu şekilde durması fark ediliyor mu ofsayt sayılır mı bilmiyorum. Dolabımın demirbaşı, giderse muadil bir gömlekle yerini doldurmam gerekiyor.
3-Siyah düz renk gömlek: 10 sene önce alınmış butik ürünü. Tek başına giyemem çok dar oluyor ama tek giymiyorum hiç, bazı yeleklerin içine güzel duruyor diye tercih ediyorum. Sadece içe giydiğim için yenisini almaya gerek yok diye düşünüyorum. Ama atarsam yerine muadil almam gerekir.
4-Siyah beyaz zebra desen bluz: Koton marka, duruşu güzel. Siyah jilenin içine almıştım ama siyah jileyi hep boyun detaylı gömleklerle giydim. 3 yılda bir kere giydim dolapta kaldı. Vedalaşmalıyım. Ama zebra hatırına bir kere daha giyeceğim. Siyah bol paça ile bir kombinde düşüneceğim.
5-Mavi kot gömlek: kot pantolon ve yelek kombininde kullanıyorum. Sırt kısmında bazı renk değişiklikleri oldu, ama yelekle giydiğim için sorun olmuyor. Dolapta devam.
6-Bebek mavisi kalçayı kapatan bluz: Butik ürünü, krep kumaş, manşetli, hediye gelmişti. Yeleklerle kombin yapılabilir ama çok sayıda onun yerine giyebileceğim şey var. O yüzden 3 yıldır hiç giymedim. Vedalaşabilirim.
7-Kiremit rengi önü fular detaylı kalçayı kapatan bluz: krep kumaş, butik ürünü. Kiremit geometrik desen etekle kombini var ve yazın ayda 2 giyiyorum. Dolapta devam.
8-Hardal-kahve etnik desen önü fularlı gömlek: Koton marka, desen ve renk tonlarını seviyorum. Siyah jile ve siyah şal ile kombinliyorum. Başka bir şeyle kombin yapmadım bir düşüneyim nasıl olur. Dolabımın demirbaşlarından.
9-Soluk mürdüm önü fularlı gömlek: Jile içine önü fularlı gömlek alma hevesim olunca ilk aldığım gömlekti, jile ile kullandım. Sonra hardalı alınca jileyi onunla giymeye başladım. Bordo deri etek üstüne ki kere giydim (biri yılan derisi blazer, biri ekru tüylü hırka ile.) Yapay zeka yılan derisi ceketin içine detaysız düz gömlek giy dedi, bej deneyeceğim. Atmaya da kıyamıyorum, yaz sonuna kadar süre verdim, Yelekle kombin yapılır belki bakalım, veya jile ile arada giyilebilir.

Demirbaşlar:
1-Ekru armine gömlek (yenisi ile değişim?)
2-Siyah gömlek (yenisi ile değişim?)
3-Mavi kot gömlek
4-Kiremit fularlı bluz
5-Hardal-kahve etnik desen fularlı gömlek

Düşünme evresi:
1-Soluk mürdüm çizgili fularlı gömlek
2-Zebra desen bluz

Adadan gidecekler:
1-bej dantel detay gömlek
2-Bebek mavisi bluz

Yelekler
1-Siyah deri detaylı setrms yelek:
minik hardal ve narçiçeği yün yerleri var. senede 1-2 giyiyorum ama farklı bir parça kalsın istiyorum. İçine boyu bej gömlek-tunikle kombin yaptum.
2-Siyah-yeşil çizgili geçişleri olan kimono: Saten görünümlü, şık buluyorum. Dar gelen siyah gömleği bunun içinde kullanıyorum. Siyah jean ve siyah şal ile kombinim hazır, demirbaşlardan.
3-Zümrüt yeşili uzun, v yaka, krep süveter: Dümdüz bir model gibi ama ekru gömlek/bej kazak ve deri kemerle çok şık buluyorum. Demirbaşlardan. Ancak yandaki yırtmaçlardan birinde biraz açılma var dikilmesi lazım. Yz zebra bluz ile bunu kombin yapmayı tavsiye etti, yarın deneyeceğim:)
4-Haki püsküllü yelek: Lcw marka. Haki kamuflaj desen tunik çok üstüme oturunca onunla kombin yapmak için almıştım. İkili kullanıyorum. Tuniklerde bakalım, tunik giderse bu da gider. Ama altına bej jean ile fena da olmuyor.
5-Taba uzun süet yelek: Butik ürünü, önü birleşmiyor, deri kemerle kullanıyorum. Severek giyiyorum 5 senedir. İçine kot gömlek veya beyaz tunik tercih ediyorum. Demirbaşlardan.
6-Lacivert simli önü kapalı süveter: İçinde gömlek yakanın yaka kısmı görünüyor sadece, bu tarz hiç yok diye almıştım ama 2 senede 2 kere giydim, öbürleri varken sıra buna gelmiyor. 1 kere deneme giyimi yapıp gidecek.
7-Gri-ekose mavi çizgisi de olan kruvaze düğmeli yelek: Nihan marka, kot gömlek, kot pantolon ve indigo şal ile kombin yapıyorum. tek burda kullanıyorum taba ile ikisinden birini seçmem gerekirse tabayı seçerim. Ama kot gömlekle iki kombin de işliyor diye şimdilik kalsın, pek gri kıyafetim yok zaten.
8-Ekru kalçayı kapatan krep yan detaylı yelek: Koton marka, şık duruyor. Bej bol pantolon ve somon-bej desenli gömlekle kombin yapıyorum, tarçın şal takıyorum. Dolapta devam.
9-Somon-bej kazayağı desen uzun kimono: Ghisa marka, kaliteli duruyor. 1 ay önce aldım daha hiç giymedim. Şans veriem severim sanırım. ekru gömlek, Bej jean ve bej şal ile kullanım aklımda.
10-Sarı-siyah-beyaz çizgili kimono: Kadriye baştürk marka, indirimden aldım. Çok bol duruyor. Giydiğim bir gün annem beğendi ama onca yelek, kimono arasında buna sıra gelmez. Gitmek için yola çıkanlardan.
11-Sarı-yeşil-pembe geçişli file kimono: Gamze polat marka, yazın bej pantolonla ve uzun kol gömlekle kullanmayı seviyorum. 5 sene önce alındı, geçen sene dolap çeşitliliği çok artınca hiç giymedim ama bir yaz daha şans vermeliyim.

Demirbaşlar:
Siyah-yeşil çizgili geçişleri olan kimono
Zümrüt yeşili uzun, v yaka, krep süveter

Ekru kalçayı kapatan krep yan detaylı yelek
Taba uzun süet yelek

Orta:
Somon-bej kazayağı desen uzun kimono
Gri-ekose mavi çizgisi de olan kruvaze düğmeli yelek
Haki püsküllü yelek
Siyah deri detaylı setrms yelek

Düşüneceklerim:
Sarı-yeşil-pembe geçişli file kimono:

Gidecekler:
Sarı-siyah-beyaz çizgili kimono:

Kalın tunikler:
1-Bordo kadife detaylı seçil tunik:
Haftada 1 severek giyiyorum. siyah jean ve siyah şalla kombin yapıyorum. Dolabımın demirbaşlarından.
2-Kazayağı desen yeşil-beyaz tüvit tunik: Kazayağı bir tuniğim olmasın mı benim de diyerek almıştım:) Bej jean ve bej şal ile kullanıyorum. Dolapta devam edebilir.
3-Pembe kalın gömlek tunik: kalın, trikolar tüyleniyor onları atayım diye bunu almıştım. Orda derece kullanıyorum. Gri jean-bej jean-siyah jean hepsiyle olur sanırım. Tarz diyemem ama gideri var. Kış sonu karar veririm.
4-Siyah-kahverengi geometrik desenli tunik: Butik ürünü, 10 sene olmuştur alalı, çok şık diyemem ama siyah jean ve siyah şalla duruşu iyi, spor giyinmek istediğim zaman kullanılabilir. Hala ayda 1 giyiyorum.
5-Kırmızı ekose oduncu gömlek: 6 sene önce almıştım. Aldığım zaman siyah şal ve siyah jean ile kendimi beğenirdim. ama artık çok da tercih etmiyorum. Dolabımda hiç oduncu gömlek yok, bu dursun yaa diyerek atmaya kıyamadım. Minimal tüylenme var. Pembe kalın gömlek bunun yerini tutar, bununla vedalaşıyorum.
6-Siyah beyaz çizgili triko tunik: Butik ürünü. 6-7 sene önce almıştım. Tüylenme vs yok ama artık giymiyorum. vedalaşacağım.
7-Siyah zeminde az beyaz deseni olan triko tunik: minimal tüylenmesi var ama siyah her zaman gideri var. 7-8 sene önce aldım. Rutinde artık triko giymiyorum artık o yüzden tüvit ve pembe kalını aldım zaten, trikodan daha güzel duruyor diye. Ama iki ay önce geziye gittim, orda bavuluma bu kazağı koymuştum ve kullandım da. İki tane trikoyu ne olur ne olmaz bırakıp geriswiyle vedalaşmayı düşündüm. Bu siyah olduğu için kalsın.
8-taba rengi triko tunik: Tüylenme yok, butik ürünü. 7-8 sene önce aldım. Bu da kötü günler için kalsın. Belki seneye ikisinden birini de elerim tek trikoya düşerim.
9-Bej triko tunik: Tüylenme yok, butik ürünü. 7-8 sene önce aldım. epey de giydim. taba mı kalsın bu mu dedim, taba daha kalın diye o mu kalsa acaba diye düşündüm. Kış sonu kararımı vereceğim.
10-Mor triko tunik: tüylenmiş. butik ürünü. 7-8 sene önce alındı. vedalaşıyorum.
11-saks triko tunik: tüylenmiş. butik ürünü. 7-8 sene önce alındı. vedalaşıyorum.
12-Bej kısa triko kazak: Butik ürünü, tüylenme yok. Zümrüt yeşili süveterle kullanıyorum. Başka üstünde kombin düşünmedim. Sıcak tutuyor. Dolabımın demirbaşlarından. Ayda bir kesin giyerim kışın.

Demirbaşlar:
Bordo kadife detaylı seçil tunik
Bej kısa triko kazak
Kazayağı desen yeşil-beyaz tüvit tunik
Siyah-kahverengi geometrik desenli tunik

Düşüneceklerim:
Pembe kalın gömlek tunik
Siyah zeminde az beyaz deseni olan triko tunik
Bej triko tunik:
Taba rengi triko tunik

Adadan gidecekler:
Mor triko tunik
Saks triko tunik
Siyah beyaz çizgili triko tunik
Kırmızı ekose oduncu gömlek

Hırkalar:
1-Bej tüylü hm hırka:
bordo deri etek üstüne aldım. Kısa boylu. Hiç böyle yumuş yumuş hırkam yoktu, bir tane olsun diye aldım. Bordo etekle ve açık mürdüm çizgili gömlekle bir kere giydim. üstüne kış sonuna kadar düşüneceğim. Bu günlük gibi, onunla olmaz dedi yz:)
2-Bej kısa triko hırka: Butik ürünü, 10 sene önce almışım. İnce-tunik hırka kombini o zaman çok yapardım. 6 senedir kullanmadım. vedalaşıyorum.
3-Camel orta boy-triko hırka: Lcw marka, lacivert şifon elbiseyle giyiyorum. Ayda bir giyiyorumdur. Aslında o elbise de lacivert blazerle olur ama şimdilik kalsın.
4-Bebek yeşili uzun triko hırka: Lcw marka, tüylenme başlamış 7-8sene önce almıştım. İçine beyaz tunik gömlekle severek kullanmıştım. (o zamanlar blazerim yoktu blazer gibi hırkaları kullanmışım:) sırf rengi güzel diye atmaya kıyamıyordum ama giymiyorum. Şimdi vedalaşıyorum.
5-Kırmızı orta boy triko hırka: Lcw marka. Tüylenme yok. 7-8sene önce almıştım. Son 3 senedir hiç giymedim. Renginden ötürü kış sonuna kadar süre verdim ama eminim hiç giymeyeceğim ve vedalaşacağım.
6-Haki delikli triko kısa hırka: 7-8 sene önce haki midi etek ve bej gömlekle giymek için almıştım. artık giymiyorum vedalaşıyorum.
7-Petrol mavisi triko hırka: Butik ürünü, 10 sene önce almışım. İnce-tunik hırka kombini o zaman çok yapardım. 6 senedir kullanmadım. vedalaşıyorum.
8-Lacivert tüvit uzun hırka: Bunu beğeniyorum senede 2 kere giyiyorum, içine boyu renk bej tunikle giyiyorum. Şimdilik kalsın.
9-Siyah triko hırka: Çok eskimiş, butik ürünü. evde üşüdüğümde üstüme giyiyorum ama bu şekil giyebileceğim başka bir hırka daha var o yüzden vedalaşıyorum.
10-Siyah triko orta boy hırka: Lcw marka. Tüylenme yok. 7-8sene önce almıştım. Son 3 senedir hiç giymedim. Ama siyah klasik renk lazım olursa diye duruyor. Kış sonuna kadar süre verdim.
11-Siyah deri-süet geçişli asimetrik kesim şık hırka: çok seviyorum. İçine koyu bej tunikle giyiyorum. Ama deri olduğu için yakada deformiteler başladı. Çok belli olmadığını düşünüyorum (veya öyle istiyorum:) o yüzden biraz daha giyeceğim. Sonra vedalaşmam gerekir, terzi ile olmaz sanırım.
12-Mürdüm deri-süet geçişli asimetrik kesim şık hırka: çok seviyorum. İçine koyu bej tunikle giyiyorum. Ama deri olduğu için yakada deformiteler başladı. Çok belli olmadığını düşünüyorum (veya öyle istiyorum:) o yüzden biraz daha giyeceğim. Sonra vedalaşmam gerekir, terzi ile olmaz sanırım. Bunu çok beğendiğim için aynısının siyahını da sonradan indirimde denk gelince aldım.

Demirbaşlar:
Lacivert tüvit uzun hırka
Camel orta boy-triko hırka
Mürdüm deri-süet geçişli asimetrik kesim şık hırka (deri deformitelerden dolayı düşün)
Siyah deri-süet geçişli asimetrik kesim şık hırka (deri deformitelerden dolayı düşün)

Düşünülecekler:
Siyah triko orta boy hırka
Kırmızı orta boy triko hırka
Bej tüylü hm hırka

Adadan gidecekler:
Siyah triko hırka
Petrol mavisi triko hırka
Haki delikli triko kısa hırka
Bebek yeşili uzun triko hırka
Bej kısa triko hırka

Tunikler
Siyah orta kalinlik asimetrik kesim üstü hafif simli seçil tunik:
Wow demesem de dolabımdaki siyah tunik ihtiyacı bundan karşılanıyor. İçime siniyor, giyiyorum.
Siyah Beyaz çizgili tunik butik ürünü: 10 sene önce çok severek almıştım. Siyah pantolon-kırmızı şal ile baya kullandım. Kendimi çok şık hissettim. Son 3 senedir giymedim. Siyah-beyaz renk uyumunu çok sevdiğim için dolaptan atmaya kıyamadım ama marka ürünlerin yanında vedalaşıyorum.
Siyah zemin taba ve bordo çizgisi olan deri ve nubuk detaylı miswenche tunik: Spor takıldığım zaman siyah tunik-siyah şal ile giyiyorum,seviyorum.
Taba rengi deri seçil uzun gömlek tunik: Deri ve içi tüylü o yüzden biraz terletiyor esasında ama deri zaafım var taba da zaten ayrı severim. Dolabımın dermirbaşlarından. Bej pantolon-bej şal ile kullanıyorum.
Koyu bej uzun gömlek tunik hafif satenimsi duruşlu seçil marka: Yelek-hırkalarla kombinliyorum, severek kullanıyorum. Dolabımın demirbaşı
Nihan lacivert tunik onu tül detaylı: Emzirme döneminde hediye geldi, önü düğmeli ve bol kesim olduğu için severek kullandım. 2 senedir hiç kullanmadım. gözüme şık gelmiyor ama lacivert klasik bir prça dolapta durmalı herhalde diye atamıyorum da, yaz sonuna kadar süre verdim.
Lacivert orta kalinlik düz tunik butik ürünü: Gündelikte kullanırım diye duruyor ama 3 senedir giymedim. vedalaşıyorum.
Lacivert üstü hardal çizgili ince gömlek tunik Kayra: Yaz sonu aldım 6 ayda 3 kere giymişimdir. lacivert jean-hardal şal ile kombin yaptım. Klas bir parça olmasa da giyiyorum böyle parçalar da lazım.
Lacivert taba bej çizgili ince mango gömlek tunik: Renklerini çok beğendiğim için aldım. geçen kış taba yelekle kombin yapıp 2 kere giydim. bu kış hiç giymedim. önümüzdeki 1 ay içinde giyip üstümde deneyimleyeceğim.
Indigo önü bağlama detaylı arkası uzun önü orta tunik, butik ürünü: Aslında indigo bol paçanın takımıydı ama bunu hep mavi jean ile kullandım. Bu seviye çok tunikim var yaz sonuna kadar süre verdim.
Beyaz çizgili kot gömlek tunik Kayra marka: 4 sene önce aldığım sene çok severek giydim. ama son iki senedir giymedim. mavi kot pantolonla kombin yapıyorum. kot gömlek kullanınca bu geriye düştü sanırım. yaz sonuna kadar süre verdim.
Saks Fuşya Ebru desenli gömlek tunik ince Kadriye Baştürk : renklerine vurulup aldım, yp gidecekler listesine ekledi hemen. 1 ay önce aldım hiç giymedim daha, severim gibi geliyor şimdilik dolapta
Bebe mavisi yanları detaylı ince tunik, seçil: 2 sene önce bu renk tunikim olsun diye almıştım. kumaşı biraz ince basit gibi geldi geçen yaz giymedim vedalaşıyorum.
Saks yeşil çizgili saten tunik, Armine: bazı yerlerinde ip çekilmeleri var ama mavi-yeşil uyumunu çok seviyorum. çok mavi tuniğim olsa da bu da hala dolabımda.
Yeşil Beyaz çizgili gömlek tunik, Tuğba : 5 sene önce almıştım, son 3 senedir dar olduğu için giymedim. önceden beyaz boru paça ile severek kullanırdım. yaz başı denenecek. belki içine beyaz kolsuzla da kombin yapabilirim önü açık şekilde.
Gri tüy detaylu kimono, Yeşim Özcan: Hiç giymedim, gündelik için fazla, özel gün düğün davet de hiç olmuyor atrafımda ilk fırsatta deneyimleyeceğim.
Gri ince kot gömlek tunik, ghisa: gri jean alınca ona kombin olarak aldım. severek kullanıyorum.
Gri-haki kadifemsi yarasa kol gömlek tunik, butik ürünü : gri jean için almıştım ama kol boyu kısa geldi, kullanamadım öylece duruyor. iade süresini de kaçırdım elimde kaldı. vedalaşıyorum.
Haki tonları kamuflaj desen ince gömlek tunik, mango: Bu desen hiç yok diye almıştım tunik modeli sıradan hatta kolları falan dar kesim ama püsküllü yelekle kombişni sevdim. her ne kadar yz bunları at dese de bu yaz daha şan vereceğim. bej jean ve şal ile
Yağ yeşili Yeşim Özcan marka kolları tül detaylı tunik: son 1 ay içinde aldım çok severek giydim. dolabımın demirbaşlarına aday. siyah jean-siyah şal ile giydim
Hardal rengi kol detaylari olan gömlek tunik, butik ürünü: önü düğmeli hafif bol, gebelik-emzirme dönemi çok giydim, son 2 sened bir kere giydim ama rengi kuması falan fea değil, yaz sonuna kadar düşüneceğim.
Bordo önce blazer model önü çıtçıtlı tunik, seçil: Çok severek giyiyorum. şık duruyor. siyah pantolon-siyah şal ile genelde kullanıyorum. dolabımın demirbaşlarından.
Bordo içli dişli takım, üstü süveter gibi, butik ürünü: 7-8 sene önce aldığım bir parça süveter detayı olduğu için kıyamasam da kadşfe bordo tunik geldi buna yol göründü. vedalaşıyorum.
Pembe önü düğmeli gömlek tunik, Gamze Özkul-Pudra göğüs detaylı tunik, butik ürünü -Pudra kolları yarasa gibi geniş tunik,doque marka: 3 pembeden birini seçip öbürleri ile vedalaşmam lazım. yazın üçünü de 1er gün giyip karar vereceğim.
Mürdüm fuşya renkli detaylı gömlek tunik, minel aşk marka: biraz eski moda gibi detayı renkleri hoşuma gidiyor ama son 1 senede giymedim. yaz sonuna kadar düşüneceğim.
Lila rengi blazer modeli gibi önü çıtçıtlı tunik: çok severek giyiyorum. yaz dolabımın demirbaşı. bej pantolon- bej şal veya bu tunike özel lila desenli şal aldım.
Lila rengi pileli ince gömlek tunik, butik ürünü : gebelik ve emzirme dönemine yaptığı katkılar için teşekkür edip vedalaşıyorum.

demirbaşlar
Siyah asimetrik kesim üstü hafif simli seçil tunuk
Siyah zemin deri-nubuk detaylı miswenche tunik
Taba rengi deri seçil uzun gömlek tunik
Koyu bej uzun gömlek tunik satenimsi-seçil
Lacivert taba bej çizgili ince mango gömlek tunik
Lacivert üstü hardal çizgili ince gömlek tunik Kayra
Saks Fuşya Ebru desenli gömlek tunik ince Kadriye Baştürk
Saks yeşil çizgili saten tunik, Armine
Gri tüy detaylu kimono, Yeşim Özcan
Gri ince kot gömlek tunik, ghisa
Yağ yeşili Yeşim Özcan marka kolları tül detaylı tunik
Bordo önce blazer model önü çıtçıtlı tunik, seçil
Lila rengi blazer modeli gibi önü çıtçıtlı tunik
Gidecekler:

Indigo onu bağlama detaylı arkası uzun önü orta tunik, butik ürünü
Gri-haki kadifemsi yarasa kol gömlek tunik, butik ürünü
Lila rengi pileli ince gömlek tunik, butik ürünü
Bordo içli dişli takım, üstü süveter gibi, butik ürünü
Siyah Beyaz çizgili tunik butik ürünü
Lacuvert orta kalinlik düz tunik butik ürünü
Yaz sonuna kadar süre:

Pudra kolları yarasa gibi geniş tunik,doque marka
Mürdüm fuşya renkli detaylı gömlek tunik, minel aşk marka
Nihan lacivert tunik onu tül detaylı
Beyaz çizgili kot gömlek tunik Kayra marka
Bebe mavisi yanları detaylı ince tunik, seçil
Yeşil Beyaz çizgili gömlek tunik, Tuğba
Haki tonları kamuflaj desen ince gömlek tunik, mango
Hardal rengi kol detaylari olan gömlek tunik, butik ürünü

Pembe önü düğmeli gömlek tunik, Gamze Özkul

Pudra göğüs detaylı tunik, butik ürünü

Haftasonu eşarp-şal işine girmemle çıkmam bir oldu:)
Hepsini tonlarına göre yatağın üstüne dizdim, maşallahı var-30lı sulu boya gibi rengarenk her tonum varmış.
Eşarplar: Çok fazla ipek eşarbım var, galeriden son 3 yılda fotolarıma baktım sadece 2 kere eşarp takmışım, onlar da düz renk olanlar. şalın duruşunu daha çok seviyorum hep şal kullanıyorum. Ama ipek eşarp da pahalı bir şey, desenleri çok klasik, renkleri güzel, birkaç yıl sonra takmak istesem tekrar mı alacağım yani diyerek kıyamadım. Sonra belli desen-renkleri eledim yarı-yarıya azalttım, elediklerim gidecek, kalanı şimdilik ortalıkta olmayacak ama dolap içi gerilere bir yere kaldıracağım, kıyamadığım için.
Şallar: 3 çeşit şal var dolabımda: medine ipeği düz renk, ipek düz renk ve birkaç twil desenli şal.
Günlükte ütü istemediği için çoğunlukla medine ipeği kullanıyorum. Her tonun da olmasına gerek yokmuş esasında, bej ve siyah zaten her kıyafete kombin adayı, birkaç tane gereksiz uç rengi eleyebildim sadece. En sık kullandıklarım: siyah, bej, indigo, hardal ve kiremit.
İpek şallarım da şık duruyor illa ki kullanılır diye atamıyorum, şimdi ipek şal kaç lira kimbilir:)
3 tane desenli şalım var, bunları son 1 senede özenip aldım. Biri etnik desen, yaza uygun terletmiyor, yazlık ikili takımımın biriyle koombin yaptım. Biri lila tonlu, aslında soluk ve adadan biri gidecek olsa bu olurdu renginden ötürü. Lila tunikle kullanıyorum ama lila tunik için mor ipek şal da var. Diğeri de fuşya rengi, iddialı bir ton diye almıştım, lacivert tunikle vs kullanmak için.

Çanta-dış giyim-iç çamaşırı-çorap-ayakkabı-aksesur kaldı.
Kendimi kasmadan 3 günde yapabileceklerimi yapacağım. Kalanlar olursa ramazan sonu devam edeceğim.
Ramazan itibariyle yeni rutin için plan yapmam lazım.

İngilizce konusunda çok bir şey yapmıyorum aslında:
20dk mini dizi+15 dk duolingo hedefim vardı.
Duolingo yapmaktan sıkıldım, ara vermeye karar verdim. Haziran gibi speaking için bir adım atmak hedefim var. 1-2 aylık donduruyorum şimdilik
Diziye de devam eder miyim bilmiyorum, akışa bıraktım.

Akademik Hayat​

1. Motivasyon bekleme, başla.
  2. Telefonu çalışma alanından çıkar.
  3. Günün ilk derin çalışma bloğunu sabah yap.
  4. Her gün en fazla 3 akademik hedef belirle.
  5. Büyük projeleri küçük görevlere böl.
  6. Haftalık önceliklerini görünür tut.
  7. Literatüre meta-analizlerden başla.
  8. Bitirmeden yeni işe geçme.
  9. Her gün az da olsa ilerle.
  10. Zaman yönetiminin aslında duygu yönetimi olduğunu unutma.

Bugün telefonu ben mi kullandım, telefon beni mi kullandı?

Back
X