- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
- Konu Sahibi bahargunesi
-
İlk kez geleceği için belki nereden başlayacağını bilemez diye düşünüyorum birkaç çağırmadan sonra o da alışır belki yol göstermeye gerek kalmayabikircanım çağır kendı halıne bırak temızlesın begenırsen yıne alırsın.sen soylemeden yapması gerekıyor
Eşimin okulunda çalışan bir hizmetliyi çağıracağız evlere gidiyormuş ama temizliği nasıldır bilemiyorum eşim kendisinin amiri diye özenir belki.. Yardım edebilirsem edeceğim ama çocuklar ufak olduğundan muhtemelen fazla da yardım edemem.. Tam gün almayı düşünüyorum. İnşallah memnun kalırımdip köşe istediğinizi söylersiniz tabi herkes istenenin performansı veremez
öncelikle tanıdığınız işi güzel olan biri çağırın derim
sonra taleplerinizi söyleyin kendisi yaparsa tam gün verirsiniz
yardım ederseniz yarım
ben olsam tam verirdim
Aslında bende fiyat bilmiyorum eşin halledecekti ama merak ediyorum tam güne ne verilmesi uygun olurKizlat ben de yardimci cagiracagim da tam gün ne kadar veriyorsunuz
kaç lıraya gelıyor yarım gun acaba?Ben arada yarım gün çağırıyorum her defasında teklif ettiğim halde yemek istemiyor ama tam gün gelecekse yemek hazırlanması şart. Çalışıyorum ben evden çıkmadan önce yardımcım geliyor yapacaklarını söylüyorum ütü, toz olma, yerleri süpürme banyo ve wc temizliği bunlar önceliğim oluyor. Geldiği hafta cam sildireceksem ütü yaptırmıyorum yarım günde yapacaklarını dengelemeye çalışıyorum. Bu arada şu anda gelen yardımcımdan önceki kadın tarafından sömürüldüm resmen. Kadın temizlik yaptığı bir gün evdeydim tam gün çağırmıştım. Kadına temizlikte yardımcı olayım dedim kadın her şeyi ağırdan aldı saat 3 gibi bir wc ye girdi çıkmak bilmedi. Bende herhalde bağırsaklarını falan bozdu diye düşündüm çıktığında yüzünde bir ton makyaj vardı. Arkadaşımla buluşacağım o yüzden erken çıkacağım dedi. Bir de hanımefendiyi ben arabamla her zaman durağa bırakıyordum. Ben ütü ile cebelleşirken bana beni bırakmayacak mısın dedi. Hiç unutamıyorum. Yardımcıyı dikkatli seçin.
eğer butun ev temızlenecekse 2 kişi 260 liraKizlat ben de yardimci cagiracagim da tam gün ne kadar veriyorsunuz
Cok yaw bizim burda 100 lira diyorlar butun evden kastin nedireğer butun ev temızlenecekse 2 kişi 260 lira
ama mesela cam, koltuk, supur sıl banyo tuvaletse 150 lıra
eğer butun ev temızlenecekse 2 kişi 260 lira
ama mesela cam, koltuk, supur sıl banyo tuvaletse 150 lıra
Cam koltuk hali siliniyorCok yaw bizim burda 100 lira diyorlar butun evden kastin nedir
Ne is yapacak?Aslında bende fiyat bilmiyorum eşin halledecekti ama merak ediyorum tam güne ne verilmesi uygun olur
benim evime gelen hanım bunları yarım günde yapıp 50 tl alıyor :)Cam koltuk hali siliniyor
Esyar cekilerek heryer silinip supuruluo
Kapilar avize dolap ustleri balkonlar falan
Sadece mutfak detayi yok
Bide dolap icleri
Iki kisi anca bitiriyo
Gundelikler bu sene 130 150 civari burda
100 liraya ne yapiolat
Okadar is 5 saatte nasil yapilabilir kibenim evime gelen hanım bunları yarım günde yapıp 50 tl alıyor :)
önce 2 balkonu yıkıyor
halı ve koltukları süpürüp siliyor
halıları balkona çıkarıyor
camları siliyor
mutfak dolaplarının dışı
buzdolabının içi
(bi kere rica ettim mutfak dolaplarını da indirdik içlerini sildi)
sonra varsa ütü
çamaşır yıkama asma /katlama
wc banyo temizleme fayansları silme
yerleri vileda kullanmadan bezle silme işlemlerini
8-13 arasında yapıyor
Okadar is 5 saatte nasil yapilabilir ki
Sadece cam silmek balkonlari yikamak bi saat surer en az
Bilemedim
Bnmde cocuk odam bos:) oturma odamdada sadece kose koltugum varvalla abla tam bir dozer tabiri caizse
eli o kadar çabuk ki
evimde çok az eşya var
vitrinim falan yok
bunu etkisi olabilir
3+1 ama az eşyalı
Haftalikmi gelio nasil aliosun o ablayivalla abla tam bir dozer tabiri caizse
eli o kadar çabuk ki
evimde çok az eşya var
vitrinim falan yok
bunu etkisi olabilir
3+1 ama az eşyalı
benim evime gelen hanım bunları yarım günde yapıp 50 tl alıyor :)
önce 2 balkonu yıkıyor
halı ve koltukları süpürüp siliyor
halıları balkona çıkarıyor
camları siliyor
mutfak dolaplarının dışı
buzdolabının içi
(bi kere rica ettim mutfak dolaplarını da indirdik içlerini sildi)
sonra varsa ütü
çamaşır yıkama asma /katlama
wc banyo temizleme fayansları silme
yerleri vileda kullanmadan bezle silme işlemlerini
8-13 arasında yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?