- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi bahargunesi
-
Haftalikmi gelio nasil aliosun o ablayi
Masallah nasıl bitiriyor bu kadar işi. Baştan sagma mi.yapıyor acaba. Çünkü yetişmez. Ben bugün aldım balkon yıkadı yerleri süpürdü sildi toz aldı wc banyo . Bu kadar saat 9 13 arası. 70 TL verdim. Bir de ikidir Evimde ne kadar kullanmayıp ayırdığım eşya varsa alıp götürdü. Şimdi diyorum ona vereceğime Kızılay kutusuna atsaydım daha iyiydi
ben 2 defa izledim napıyor diye
eli çok çabuk hanımın
belki sizin istediğiniz kadar titiz değildir ama benden titiz çalıştığı kesin
perdelerimi bile yıkayıp astı daha ne isterim
fırını bulaşık makinesini buzdolabını çekip altlarını bile sildi bi kere geldiğinde :)
Toplarlar cagirmadan ne istedigini konus ve fiyat allGelen hanimlar evi de topluyo mu mesela orda burda dağınık dürülmemiş bir sürü kuru çamaşır oluyo benim. Sonra tabak koydugum tencere koydugum raflar dağılıyor ve çok üşeniyorum düzenlemeye. Kitaplar ayakkabilar dağınık. Of çok mutsuzum şu sıra
Cok dogruBende beceremiyorum hiç bu temizlikçi işlerini. Ezilip buzuluyorum sıkılıyorum. Daha bugün yarım gün aldım zaten geç geldi. Balkon demirleri ı silmemis vestiyerimi silmedi çıkarken diyor silmedim bir dahaki gelişime silsem olur mu diyor. E dedim bari camını sil. Bezleri yıkadım diyor. E böyle diyene ne diyim. İyi tmm dedim. Bende hiç karışmam çok. Müdahale etmem. Ama demek ki biraz sert olmak lazım. En baştan ne istediğinizi konuşun çok da samimi davranmayın.
Ay bana gelen kullandigim seyleri bile istiyor bende dayanamayip veriyrmMasallah nasıl bitiriyor bu kadar işi. Baştan sagma mi.yapıyor acaba. Çünkü yetişmez. Ben bugün aldım balkon yıkadı yerleri süpürdü sildi toz aldı wc banyo . Bu kadar saat 9 13 arası. 70 TL verdim. Bir de ikidir Evimde ne kadar kullanmayıp ayırdığım eşya varsa alıp götürdü. Şimdi diyorum ona vereceğime Kızılay kutusuna atsaydım daha iyiydi
yarım gün için 65 lira veriyorumkaç lıraya gelıyor yarım gun acaba?
valla abla tam bir dozer tabiri caizse
eli o kadar çabuk ki
evimde çok az eşya var
vitrinim falan yok
bunu etkisi olabilir
3+1 ama az eşyalı
evet canım geldıgınde bır çay ıkram et soyle sonucta halı sılmek cam sılmek ıcın cagırıyorsundur kesın.İlk kez geleceği için belki nereden başlayacağını bilemez diye düşünüyorum birkaç çağırmadan sonra o da alışır belki yol göstermeye gerek kalmayabikir
fıyatı nedır hızmetının?Aynısından bende de var
Yarım gün her hafta geliyor ama her hafta tek cam siliyor
fıyatı nedır hızmetının?
Aynısından bende de var
Yarım gün her hafta geliyor ama her hafta tek cam siliyor
Valla su an evde
Ben 8 de çıkarken makineye camasir atmis yataklari toplamış ütü yapiyordu :)
Okudum da yorumları ben evli olsam eve temizlikçi çağırmak istesem ne olursa olsun eşim asla kabul etmezdi
Sen temizliği de başkasına yaptıracaksan ne anlamı kalıyor o zaman der
Böyle odun bir adamla beraberim
Okudum da yorumları ben evli olsam eve temizlikçi çağırmak istesem ne olursa olsun eşim asla kabul etmezdi
Sen temizliği de başkasına yaptıracaksan ne anlamı kalıyor o zaman der
Böyle odun bir adamla beraberim
bence yol yakınken evlenmeyi tekrar düşün.
seninle sadece temizlik yemek vs yap diye mi evleniyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?