İstanbul, Eyüp, Pierre loti'de oturuyorum. Yarım gün, sadece camlarımı silmeye, yardımcı arkadaş aramaktayım, karşışıklı memnuniyet gerçekleşirse, her hafta, daimi olarak almak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa memnun olurum.
Ankara'da Ev Temizliğine 2 Bayan Arkadaşız, Adım NUR. Haftalık, günlük, Ev , Ofis , İnşaat Sonrası Temizlik isteyenler arayın konuşalım
GSM: 0537 830 02 58
2 kişi sabah erkenden gelip öğlen çıkıyoruz, öğleden sonrayı bulan temizlik işlerinde çift yevmiye alıyoruz.
NOT: 1. Sapık zihniyetli kişiler biz çocuklarımızın ihtiyaçlarını
karşılamak amaçlı çalışıyoruz, lütfen meşgul etmeyin.
Acil Esenyurt çevresinde olan temizlikçi aranıyor. İki haftada bir ihtiyaç var
_Gsm 05369852859
arkadaşlar bakıyorum ki coğu kişi bu konuda muzdarip , bende ev işlerinde bana yardımcı olacak bir güvenilir bir bayan arıyom tanıdık varsa buraya mesaj yazabilir . kusra bakmayın yazınızn altına yorum ytaptım konu acamadım
arakadaşlar ben size bu firmayı tavsiye ediyorum
NİSA TEMİZLİK FİRMASI YORUMALAINA BAKTIM VE İNANIN COK MEMNUN KALDIM
1 buçuk yıldır aynı bayan geliyor önce haftada 2 yarım gündü şimdi haftada 1 yarım güne düşürdüm şimdi hamilelikle birlikte hergün yarım gün istiyorum gelmek istemiyor hergün yarım güne 250 veririm dedim o istiyorki haftada yine 2 gün gelsin toplamda daha fazla para alsın hepsi açıkgöz olmuş bunların gerçekten zaten her işte yarım yamalak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?