Kızlaar ben de 9 aylık evliyim şimdiye kadar hiç almadm temizlikçi ama almak istiyorum hem bayram öncesi için. Işim çok yorucu ve her hafta kendimi paralıyorum yetişicem die camları falan silemiyorum sıra gelmşyor çünkü. Ben öyle evlere giden bi kadın istemiyorum güvenemem. Şimdi netten temizlik şirketlerine baktım çok profesyonel yapıyorlar yarın arasyıp fiyat alıcam umarım çok pahalı değildir. Temizlik şirketinden cağırdınız mı hiç?
bende 3 yarım gun gelebılecek ütü çamaşır yemek temizlikte yardımcı olacak bayan arıyorum. yukarı dudullu şerifali taraflarında oturuyorum. çocugum yok, 3+1 evde oturuyoruz, eşimde bende master yaptıgımız için evle ilgilenemyoruz. iş arayan varsa 0 505 693 94 62 den ulaşssın lütfen
Merhaba Kızlar
ankara bilkent te oturuyorum temizlikçi arıyorum burda bulamıyorum burda çalışan kadınlar haftada bir gelmek istiyor birazda pahalı gücüm yetmiyor evim leş gibi bide güve sardı nasıl başedeceğimi bilmiyorum işten eve gidince yorgunluktan yemeği zor yapıyorum ayda bir kere gelecek şekilde temizlikçi kadın arıyorum eğer bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim.Of of kadın olmak ne zor herşey sana bakıyor sabah işi git eve gel temizlik yemek gece olunca adam bekler yarabbim bu kadınların çilesi nedir ya dünyaya birdaha gelirsem kesinlikle erkek olmak istiyorum.
nilüfer tabi ben bulursam sana da söylerim,ama sanırım burdan kimseyi bulamıycaz...
Merhaba Arkadaslar,
Esim ve ben calisiyoruz.Hamileligimden dolayi ev islerinde zorlaniyorum.
Haftada 1 veya 1,5 gun gelebilecek yardimci birini ariyorum.
Detaylari gorusebiliriz
merhaba herkese. yazdıklarınızı okudum. zor işler valla.
kardeşim aldı geçen ay birini önce dışını siliyomuş camların :) sinir olmuş kardeşim bidaha çağırmadı.
ben arıyorum şimdi birini. cumartesi yarım gün. esenyurtta oturuyorum. toriumun hemen arka sokağı. önerebileceğiniz birisi olursa çok sevinirim.
Herkese iyi gunler;
Kurtkoye gelebilcek, eli cabuk, temiz ve sessiz (herseye konusmayan, kafa yormayan) bir kadin ariyorum. Memnun kalirsam haftada bir kez almayi dusunuyorum. Memnin kaldiginiz ya da tanidiginiz birsi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
merhabalar ben 10 yılı geçkin süredir ev temizliğine gidiyorum eğer hala ihtiyacınız var ise 05426845030 numaram arayın detaylı görüşelimSiz aradığınız gibi birini bulmuşsunuzdur umarım. Benim de Ataşehir'e haftada bir gün gelecek güvenilir ve titiz birine ihtiyacım var öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?