Günlük Temizlikçi Kadın Çalıştıranlar Paylaşalım Mı ?

merhaba herkese. yazdıklarınızı okudum. zor işler valla.

kardeşim aldı geçen ay birini önce dışını siliyomuş camların :) sinir olmuş kardeşim bidaha çağırmadı.

ben arıyorum şimdi birini. cumartesi yarım gün. esenyurtta oturuyorum. toriumun hemen arka sokağı. önerebileceğiniz birisi olursa çok sevinirim.

yenimahalleye taşınıyorum düzenli almak üzere bir temizlikçi bayan arıyorum
önce taşınmadan once bi dip kose temizlik yapılacak
daha sonra haftada iki yarım gün yada bir tam gün olmak üzere almak istiyorum
teklifi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum :))

Herkese iyi gunler;
Kurtkoye gelebilcek, eli cabuk, temiz ve sessiz (herseye konusmayan, kafa yormayan) bir kadin ariyorum. Memnun kalirsam haftada bir kez almayi dusunuyorum. Memnin kaldiginiz ya da tanidiginiz birsi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Kızlaar ben de 9 aylık evliyim şimdiye kadar hiç almadm temizlikçi ama almak istiyorum hem bayram öncesi için. Işim çok yorucu ve her hafta kendimi paralıyorum yetişicem die camları falan silemiyorum sıra gelmşyor çünkü. Ben öyle evlere giden bi kadın istemiyorum güvenemem. Şimdi netten temizlik şirketlerine baktım çok profesyonel yapıyorlar yarın arasyıp fiyat alıcam umarım çok pahalı değildir. Temizlik şirketinden cağırdınız mı hiç?

Güven konusunda biz de çok sorunluyuz. Hani evde olacak annem illa ki, ama şart şurt konusunda. Temizlik şirketleri de pahalıdır diye düşünüyorum bir de yine tanımadığım biri gelecek. En iyisi yakınlarımıza gelenlerden bulmak ama ya çok dolular ya da uzaklarda. Düzenli birini bulmamız lazım bizim de...

şimdiye kadar almadım ama artık almak istiyorum ama haftada yarım gün gelsin diyorum
benim düşüncem pazartesi gelmesi genel temizlik yapmasını isteyeceğim
ama başka neler yaptırabilirim bilmiyorum
ben temizliğimi 1 saate yapar çıkarım
bayan yarım gün full çalışacak yarım gün alan bayanlar ne iş yaptırıyolar merak ettim

Siz aradığınız gibi birini bulmuşsunuzdur umarım. Benim de Ataşehir'e haftada bir gün gelecek güvenilir ve titiz birine ihtiyacım var öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?

merhaba maltepede oturuyorum temizlik yapmayı çok severim günlük 100 tl temiz titiz çalışırım isteyen olursa özelden ulaşabilirler

Merhaba Kızlar
ankara bilkent te oturuyorum temizlikçi arıyorum burda bulamıyorum burda çalışan kadınlar haftada bir gelmek istiyor birazda pahalı gücüm yetmiyor evim leş gibi bide güve sardı nasıl başedeceğimi bilmiyorum işten eve gidince yorgunluktan yemeği zor yapıyorum ayda bir kere gelecek şekilde temizlikçi kadın arıyorum eğer bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim.Of of kadın olmak ne zor herşey sana bakıyor sabah işi git eve gel temizlik yemek gece olunca adam bekler yarabbim bu kadınların çilesi nedir ya dünyaya birdaha gelirsem kesinlikle erkek olmak istiyorum.

siz çalışıyorsunuz biz evdeyiz kız bizde ev işlerini bitiremiyoruz.siz yine eve para getiriyorsunuz bizimki fıs

haftada 3 gün kadin bul evi barki temizlesin biraz yemek yapsin kadinlar ev is es cocuk kaca bölünecek erkekler ondan ihdiyarlamiyorrrrr
her isi kadinlara yüklüyorlar kendine bak canim hem calisim he de ev diye ömrünü yiyip bitirme
yurt disindayim bende izine gelince kadin bulmada zorlaniyorum aslinda söyle ev icin temizlik sirketleri acilsa lazim oldugunda arayip hemen kadin gönderecek

cevabın için sağol temizlik şirketler var ama onlara güvenemiyorum.Güvenilir kadın olsunda temizlik yapılırken evde durmayı sevmiyorum.

Ankara Keçiören de düzenli olarak gelebilecek temizlikçi arıyorum. Herkes çok rahat buluyor ama nedense bir biz bulamadık. Güvenilir temiz birisini tanıyorsanız veya önerebilirseniz memnun olurum.

nilüfer tabi ben bulursam sana da söylerim,ama sanırım burdan kimseyi bulamıycaz...

merhabalar nilüfer hanım istanbul da her tarafa temizliğe gidiyorum eğer ihtiyacınız var ise 05426845030 numaralı tel.bana ulaşabilirsiniz.şu anda işe çok ihtiyacım var durumum çok sıkışık

Merhaba Arkadaslar,

Esim ve ben calisiyoruz.Hamileligimden dolayi ev islerinde zorlaniyorum.
Haftada 1 veya 1,5 gun gelebilecek yardimci birini ariyorum.
Detaylari gorusebiliriz

nerede olduğunuzu bilmiyorum ama istanbul da iseniz ve hala bayan arıyorsanız 10 yılı geçkin süredir ev temizliğine gidiyorum şu anda boşgünlerim var 05426845030 numaram arayın görüşelim

merhabalar forumu yeni okudum şu anda temizlikçi bayana ihtiyacınız varmıdır var ise 05426845030 numaram arayın görüşelim

merhabalar hanımefendi ben 34 yaşımdayım 10 yılı aşkın süredir ev temizliği işi yapıyorum isteklerinizi yazmışsınız zaten uyum sağlayabilirim eğer hala istediğiniz gibi birini bulamaysanız 05426845030 numaram haftada bir günümü size ayırabilirim

Siz aradığınız gibi birini bulmuşsunuzdur umarım. Benim de Ataşehir'e haftada bir gün gelecek güvenilir ve titiz birine ihtiyacım var öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?
merhabalar ben 10 yılı geçkin süredir ev temizliğine gidiyorum eğer hala ihtiyacınız var ise 05426845030 numaram arayın detaylı görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…