İstanbulda tam gun temizlik fiyatı nedir kızlar?
sabah 9 dan akşam 5 -6 ya kadar 100 tl. fakat temizlik şirketleri 100 alanda var 150 alanda temizlikçiye verirken kesiyorlar çünkü. en iyisi bulabilirseniz direk kadın bulmak. Ben sabah9 dan akşama kadar evde yapılacak iş bırakmyıorum hata bazen koltuk duvar halıda silebiliyorum. Sizin ne yaptırmak istediğinize baglı birazda. Camlar olmazsa 85-80 de olabiliyo mesela.
merhabalar ben çekmeköyde oturuyorum 2.bebegim olacak o yuzden bi yardımcıya ihtiyacım olacak cocuk için degil ev temizligi için yarım gun gelecek bugune kadar hiç almadım ilk kez alıcam ilgilenen olursa özelden msj atabilir haftanın 5 günü yarım gun gelirseniz ne kadar ücret istiyorsunuz msj atarsanız ilgilenirim.
sabah 9 dan akşam 5 -6 ya kadar 100 tl. fakat temizlik şirketleri 100 alanda var 150 alanda temizlikçiye verirken kesiyorlar çünkü. en iyisi bulabilirseniz direk kadın bulmak. Ben sabah9 dan akşama kadar evde yapılacak iş bırakmyıorum hata bazen koltuk duvar halıda silebiliyorum. Sizin ne yaptırmak istediğinize baglı birazda. Camlar olmazsa 85-80 de olabiliyo mesela.
3+1 evde oturuyorum cam sayısı oldukça fazla, dip köşe temizlik için arada yardım alıyorum.
Yaklaşık sabah 9 dan akşam 17.30 a kadar sürüyor, bayan aracısız direk geldi 100 TL ücreti.
Ama ev işi yapmak çok zor fazlasıyla hak ediyorlar diye düşünüyorum.
kız gofretto seni takip ediyorum. nerde bişeye ihtiyacım var oraya yazmış oluyorsun:) kızlar istanbul bağcılarda oturuyorum 2+1 evim temizlikçi arıyorum bende. yardımcı olacak tanıdığınız varsa noluur yardımcı olun. ütüde yapsın ama. eşimin gömlekleri doluu.
walla benimde sana karşı sempatim var ortak noktalarımız görümcelerimiz ya ondan sanırım :))
Bana gelen abla ütü yapmıyor ama dip köşe heryeri elden geçiriyor. Ben sarıyer tarafındayım bu arada
canım evet katılıyorum. bende çok sevdim seni takipçinim her yerde baksana. nereye yazsan damlıyorum
bende beylükdüzünden geldim bağcılara anamm nereden de geldim. eşim çok sıkıldı orada ailesine yakın oturalım istedik. ailesi süper de çevre kötü işte naparsınsultan han yazan sizin değil başka bir hanımın numarasıymış. numaranızı verirmisiniz? biz bağcılar yüzyıl köprüsüe çok yakınız. yada esenler kültür merkezide olur. gelebilirmisiniz ve ütü yaparmısınız? benim aldığım bayan ütü yapmıyordu ve sürekli nazlanıyordu bende artık almıyorum. dolapları bile indirmiyorduki ben zaten 3 ayda 1 indirsen yeter diyordum
Gel canım gel, görümcezedeler olarak destek olalım :) Ailenin iyi olmasına sevindim, bizimkilerin aileside aslında iyiler ama hep kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmelerini
kaldıramıyorum, kendi ailem gibi olurlar evlatlarını düşündükleri gibi benide düşünürler sandım ama yanılmışım. Onun dışında karışmazlar, gerçi karışcaklar durumda olmadı ya.
Yakın değiliz ama saygılıyız yoksa vıcık vıcık çıkmaz bir hal alır ilişkimiz.
Beylikdüzü daha düzenli sakindir, Bağcılar kalabalık ve karışık biyer. Kiradamısınız ?
Ben kiracıyım inş.lah ev sahibi olmakda nasip olur hepimize.
gıfretto kız hanı senın gozden bendım haın sülüman
bende gop sonra oturuyorum :)
bagcılarda cok trafık oluyor
evet canım birlik olalım Can olalım
kimsekimseyi düşünmüyor canım bu devirdee ahh ah. inşallah yaş ilerleyince bizde böyle olmayız. bilemiyorum şimdilerde çokmu optimist bakıyoruz. beylikdüzü kiraydı canım. bağcılardan ev aldık. ama pişmanız tabi. kv çocuğa bakar diye idare ediyoruz. tabi ortada çoluk çocuk yokta olursa diye niyet ettik :) yemek falanda yapıyor saolsun pazar alışverişi falanda yapıyor. tatildeyken kedimizede bakıyor. ama Alalh kısmet ederde o günleri gürürsek çocuk 3 yaşına falan gelince taşınıcaz diye anlaştık. çünkü ben orada yapamıyorum. ortam çok kötü
ev işleri için yardımcı bayan bile bulamıyorum :)
gıfretto kız hanı senın gozden bendım haın sülüman
bende gop sonra oturuyorum :)
bagcılarda cok trafık oluyor
Destek olalım canım kimseyede çok fazla anlatamıosun, burayı tesadüfen buldum ama iyi oldu en azından içini dökebiliosun fikir alışverişin oluyo aynı dertten muzdariplerle.
Evet çocuk yetişmesi çok zor o traflarda. KV denin iyi olmasıda şansın Maşallah diyelim.
Aynen ama yaşamadan anlayamıosun, iyi niyetinle hayırlı bi işe başlıyosun ama farklı niyetleri görünce hayal ettiğin gibi olunca çöküyosun birden.
İlk zamanlar çok zordu şimdi daha iyiyim Allaha şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?