Günlük yemek takımı hakkında

benim teyze kızı da bi bardağa 60lira fln vermişti.enteresan :ecrin_bebek:ben çalışıp kazansam da vermem.eşyaya o kadar değer fazla. ay bişey oldu mu diye aklımı meşgul edicek sonra

yaaaa bende acırım o paraya hadi parayı salla biyeri çıtladımı ben mahvolurumsenağlama

sen ona bayıl buna bayıl sonunda kendin bayılma:roflol::roflol::roflol::roflol:

size anacınız bubacınız alacik artikkk :)
evde oturuyonuz madem.. bulduğunuza burun kıvırmiciiiniz :)

çalışabilirim ama asla iyi eşyalar almak için değil.eşyanın hayatımda öleee çok yeri olması bana çok çok çok saçma geliyor.insan eşya için değil,eşya insan için bence

konuyu saptırma zarifecik.. o senin için var sen onun için varsın gibi bişi oldu şimdi bu.
konumuz zevk meselesi biraz.
değerler herkese göre değişir.

zehracımyazdıklarım sana özel değil.aldıkların çok güzel gerçekten.seviyosan beğeniyosan çok daha fazla bilee verirsin

ben sadece ben olsam şöyle yapardım diye bakıyorum

konuyu saptırma zarifecik.. o senin için var sen onun için varsın gibi bişi oldu şimdi bu.
konumuz zevk meselesi biraz.
değerler herkese göre değişir.

zevk diye bakarsak yorumumu bu msjı görmeden önce yazdımm çok güzeller diye.saptırmaya gelince fiyatla gayet alaklıyıd yazdıklarım:hulya::hulya:

yok canım ben kendi üzerime alınmadım zaten.
demek istediğim herşey insanlar için.......
çalışsamda eşya için çalışmam demişsin ya , eşya olmasada başka bişey için tükenecek sonuçta paralarımız :)
hedefimiz ev almak olabilir , araba almak olabilir vs.

ben kendimi baz alacak olursam şuan , evleneceğim ve ilk evim sonuçta. herşeyim ilk olacak . kendi kazandığımla ve severek beğenerek aldıklarım olacak. onları kullanırken belki gün gelecek gülümseyeceğim ne zorluklarla elde ettiğime dair vs.
hepimiz için aynı şey geçerli değil mi kızlar :lepi:

mesela ailem bana yemek takımı alıyor dimi ben aman daha iysi olsun diye çalışıp uğraşmam,aynı şey çünkü benim için .

işte olay bu zaten. ben kendi kazancımla alıyorum ve ailemin zevkini gütme gibi bi durumum yok.
ailem alıyor olsaydı daha pahalısını isteyemezdim. şu durumda bana karışacak pozisyonları yok. kendi kazanıyor kendi alıyor diyolar.

o da var tabi ki haklısın da alcaksın on kere evlenmiyosun sonuçta.ama işte ben çalışsaydım da normal bi kaç şey alır çıkardım iştenkaydirigubbakcemile3

güzelim hiçte öle olmuyo. bende inanırmısın nasıl isteksizdim. annem bişiler al at kenara diye yırtardı kendini. ben yerdim kazandığımı . giyime kuşama oraya buraya.
bişi almıyodum varya. nezaman evlenme teklifi aldım hemen yüzük takıldı öyle başladım.
hiç heves yokken işin içine girince insan bırakamıyor. şimdi nişanlım bile diyor hevesin beni mutlu ediyor hoşuma gidiyor diye.
gidiyorum havlular beğeniyorum ne bilim nevresim alıyorum, battaniye alıyorum vs vs.
sende kazancın elinde olan bi kız olsaydın emin ol sende gezer tozar güzel olanı almak isterdin valla bak.
tabi kişiden kişiye değişebilir bu durum ama geneli böyle canım..

ben kişisel konuşmuyorum ki genel diyorum. seninde ailen istediğini alıyor işte buda onun içine giriyor nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…