- 20 Temmuz 2019
- 195
- 180
- 33
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
Saa bisiy diyem mi bişi çok istersen olmuyoBugün 9 ağustos 2019 saat şu an 16:45 ben mutsuz bir gün geçiriyorum kendi halimde hayalimden ve rüyamdan uzak
Bilmem kaçıncı rüyam bu ama uzun zamandır görmemiştim ve rüyası bile okadar güzel ki ... keşke bu rüyadan hiç uyanmasaydım.
Eşimle bir bebeğimiz olmuştu ve biz beşiğin başında onu izliyorduk aşkla ... simsiyah saçları vardı ve ben eşime bende böyle saçlı doğmuşum diyordum.
Bilmem kaçıncı yakarışım bu hiç söylemekten vazgeçmediğim Allah'ım ne olursun yalvarırım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese bu duyguyu nasip et, kimsenin kucağını boş bırakma.
Ben de sizin için dua edeceğim4 ocak 2020
Yeni yıl yeni umutlar diyemiyorum. Tünelin ucundaki ışığı falan göremiyorum.
2020 için ilk kararım işi bırakmak ama malesef onuda hemen yapamıyorum ocak sonuna kadar beklemem gerek. Herşey daha güzel olmayacak ama en azından şu an muhattap olduğum çamurlaşmış insanlardan kurtulacağım. Yüzlerini bile görmek istemiyorum.
Herşey güzel olmayacak. Hiçbir şey güzel olmayacak.
Ben de sizin için dua edeceğim
olmayan şeyler için hayırlısı böyleymiş demek gerek kuzum vardır bunda da bi hayır allah bilir ... ümidini kesme rabbim hayırlısıyla inş verir bebeğiniziAllah razı olsun Allah tüm güzel niyetinizi dualarınızı size kat kat geri çevirsin, bana ettiğiniz dualar sizin kendi hayallerinizine isteklerinize kavuşmanıza vesile olsun inşallah ♥ Allahtan ümit kesilmez derler ama ben o kesildiği noktaya geldim malesef Allah affetsin ...
Canim benim okudum yazdiklarini bende yani duygulardayim 7senedir hasretle ozlemle bekliyorum ama inanmak asla vazgecmedim rabbim dua etmemize vesile oluyors vericektir umutla bekle her zaman pes etme yorgun dussen de asla duandan vazgecme bilniyorum kac senedir icin yaniyor rabbim bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah umut her zaman var unutmAAllah razı olsun Allah tüm güzel niyetinizi dualarınızı size kat kat geri çevirsin, bana ettiğiniz dualar sizin kendi hayallerinizine isteklerinize kavuşmanıza vesile olsun inşallahAllahtan ümit kesilmez derler ama ben o kesildiği noktaya geldim malesef Allah affetsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?