6 şubat 2020
Allah'ım sen herşeyi en iyi bilensin. Allah'ım sen bu yolda yaşadığım zorlukları, üzüntüleri, hayal ve kalp kırıklıklarını en iyi bilensin. Bana yardım et. Bana merhamet et. Çevremden aldığım hamilelik haberlerini kıskanmama izin verme, üzülmeme izin verme Allah'ım. Umudumu yitirdiğim hiç umut olmayan anlarımda bana umut ver. Kalbimdeki ve içimdeki boşluğu doldurmama yardım et, bomboş olan kucağımı doldur Allah'ım. Ben çok zayıfım, çok güçsüzüm, isyan etmeye hazır, umutsuzluğa kapılmaya hazırım buna izin verme Allah'ım. Çok şükür herzaman koruman altındayım, ben bilemem sen en iyisini bilirsin hakkımda en hayırlısı nasip eyle Allah'ım. Hayırlısı ne ise benim gönlümü ona razı eyle Rabbim. Mecalim kalmadı, eridim eridim bitemedim Rabbim. Sen sonumu hayır eyle ...
Sadece kendim için değil bütün bu yolda benim gibi yalın ayak ayakları kanaya kanaya yürüyen, kalbindeki boşluk dolmayan, gözyaşları içine akan, bebek kokusuna, bebek mujdesine hasret duyan tüm arkadaşlarım için istiyorum bunu. Sen bize yardım et Allah'ım ...