Günümüz Kocaları Ne İşe Yarıyor ?

tuanarosele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
31
67
3
Evet Arkadaşlar ; Günümüz Kocaları Ne İşe Yarıyor ?

(Bazı ) Erkekler neden evlenmeden önce gerçek yüzlerini göstermiyor da evlendikten 2 - 3 sene sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar . Biz bayanlar onca yükü sırtımızda neden taşıyoruz . Çamaşır , bulaşık , yemek , temizlik bunların yanında kariyerimiz (kpss , ales , doktora vs ) için çalışmak sizce kendimize eziyet mi ediyoruz .
Günümüz erkeleri (genelleme yapmıyorum ) çok akıllı seçimler yapıyorlar ; çalışan bayan olsun , kendini toplum içinde ifade etsin, kendini savunsun istiyor , bunlara sahip bi bayanın yanında koca sıfatıyla gezmek gerçekten onları gururlandırıyor mu ? hooop bunları bi kenara bırakıyorum ; manevi olarak neden yanlarında bulunmuyorlar , örneğin annesiyle eşinin arasında ufak bir tartışma çıksa neden hep eş suçlanıyır bla blaa blaa...

Biz bayanlar onca yükü sırtımızda neden taşıyoruz . Çamaşır , bulaşık , yemek , temizlik bunların yanında kariyerimiz (kpss , ales , doktora vs ) için çalışmak sizce kendimize eziyet mi ediyoruz .
Evet, bu kadar yükü neden sırtınızda taşıyorsunuz? İş bölümü yapın mesela. Çamaşırları siz atıyorsanız makineye, bulaşıkları o atsın.
Evi siz süpürüyorsanız yerleri o silsin. "Yardım etmesin" işi paylaşsın.
Çocuğu babasına bırakıp bir öğlen/akşam da siz kızlarla yemeğe, eğlenmeye gidin.
Hayatınız rahat olsun.

genelleme yapmak doğrumu bilmiyorum. bi evin içinde sen ben yoktur ya karı koca yapılır herşey başta erkeklerinde beklentiyi yuksek tutmamak lazım ben evde ne yapıyosam istediğimde eşimde aynısı yapar yapmak zorunda ortak yaşam alanı yani bana hadi şunu getir hadi buunu yap diyemez (çok yorgun anları hariç) benim hoşlanmadığımı bilir mesela annesi alıştırmış bi bardak suyu gidip almaz ama bizim evde sofrayı beraber hazırlrzz yemek temizlik berabr yapılır annesinin değiştirmediğini ben değiştrdm yani herşeyi kadın olarak üstlenmemek lazım güçlü kadın imajı vermek her zaman işe yaramıyo hem iş hem ev zor çünkü :D

Back
X