Günümüzde Çalışmayan Kadının Aşağılanmasi

Onları düşünüyorsunuz yaşlılar diye. Çocuğa birşey olmuyor. Ama çocuğu sakınıyorsunuz sanıyorlar değil mi?

Evet anlamıyorlar..

İşte bütün bu halleri yüzünden küstüm rahatladım bayramda gitsem barışıcaz rahatım bozulacak o yüzden gitmiycem.

Evet anlamıyorlar..

İşte bütün bu halleri yüzünden küstüm rahatladım bayramda gitsem barışıcaz rahatım bozulacak o yüzden gitmiycem.
Büyükşehirlerde sokağa çıkmak yasak bayramda. Büyükşehirde değilsiniz galiba.

Büyükşehirlerde sokağa çıkmak yasak bayramda. Büyükşehirde değilsiniz galiba.

İki müstakil ev ortak bahçe kullanıyor, dolayısıyla sokağa çıkmadan görüşülebiliyor bahçe kapılarından,merkeze çok yakın tarım yapan bir köydeyiz. Tarımdan dolayı sokağa çıkma yasağı yok köy içinde. Üretim devam edebilsin diye.

İki müstakil ev ortak bahçe kullanıyor, dolayısıyla sokağa çıkmadan görüşülebiliyor bahçe kapılarından,merkeze çok yakın tarım yapan bir köydeyiz. Tarımdan dolayı sokağa çıkma yasağı yok köy içinde. Üretim devam edebilsin diye.
Siz ayrı evde saymayın kendinizi o zaman. 😀 Araya iki duvar koysan tek ev olacak zaten. 😌

Siz ayrı evde saymayın kendinizi o zaman. 😀 Araya iki duvar koysan tek ev olacak zaten. 😌

Normalde çalışıyorum o zaman aylarca görmediğim oluyordu. Şuan ücretsiz izindeyim ve koronadan dolayı eve hapsolduğum için bende sanki aynı evde yaşıyormuşuz gibi hissediyorum. Dokuz yıldır böyle hissetmemiştim. Şuan yarama tuz bastın resmen 😃

Bence iki tarafta kendi ayakları üzerinde durmalı kimseye yük olmamalı. Eğer partnerinizin de siz çalışırken çalışmamasına ve sizden geçinmesine razıysanız bu eşitliktir. Ama o erkek çalışmalı ben kadınım fikrindeyseniz 🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️🤢

Yo en azından ben kesinlikle o fikirde değilim. Eve bakma görevini erkeğe atacaksak ev işlerini, yemeği kadın yapar diyenlere tepki gösteren kadınlarla birlikte burayı kapatıp gidelim zaten

Ben her zaman kadınların çalışmasından yanayım. Çünkü maalesef toplum olarak linç etmeye meraklıyız. Ve önyargılı insanlarımız da çok fazla. Annem de dahil olmak üzere ev hanımlarımızın da bir mesleği olduğu kanaatindeyim ben. Onların da fazlasıyla serbest meslek ile uğraştığını düşünüyorum. O yüzden de saygım sonsuz. Üstelik ev işi yapmayı pek sevmeyen bir insan olduğum düşünülünce büyük saygı duyuyorum :) maddi durumu el veriyorsa çalışmayı tercih etmeyen ama kocasına yeri geldiğinde destek olacak kadınlarımıza söyleyecek sözüm asla yok. Ama sosyal medyada ; "koca parası yiyorum." "kocam getirir ben yerim" tarzı söylemleri de çok irite edici bulduğumu söylemek isterim.

Back
X