- 7 Aralık 2018
- 7.080
- 18.227
- 248
- 28
- Konu Sahibi Black Wine
Hakaret etmiyoruz fikrimizi belirtiyoruz. İnsanlara da şunu yapın demiyoruz ama ilerde kızım olursa ona kesinlikle çalışması gerektiğini öğütlerim. Eşinin ne dediği umrumda dahi olmaz. Size çalışın da demiyorum kendi kararınız kendi hayatınız ancak siz bu şekilde hayatınızı sürdürüp bir sorun yaşamadınız diye diğer kadınlar yaşamayacak değil. Eşeğini sağlam kazığa bağlamak diye bir deyim var. Hayatta kendimizi sağlama almamız gerekir. Birilerinin nafakasına,harçlığına muhtaç kalmamak için. Herkesin evine gidip tek tek inceleme yapacak halimiz yok,genele yayarak konuşuyoruz.Ben de gercek hayatin icindeyim zaten. Sizin evde oturun ya da calisin demenize gerek yok neden illa insanlara "şunu yapin" deme gorevini ustleniyorsunuz ki kimsenin akli yok mu? Sizin yonlendirmenizle yasamiyor insanlar isteyen calişiyor, isteyen oturuyor zaten. Sizler "saygi duyamiyorum" diyince kalkip yarin işe gitmeyecegim.
Biri orada kocasindan para isterken video cekti diye de hemen kadinlar okulu birakip, calişanlar da işlerini birakmayacak degil mi? Boyle yapiyorlarsa sorun onlardadir.
Videoyu izlemedim, izlememe de gerek yok internet videolari tam bir çöplük saçma sapan bir ton video dönüyor ortalikta zaten bir bu kadin mi kaldi dert? Videonun kendisiyla dalga gecin, fikir belirtin tamam ama olayin "Butun calismayanlari gomelim" hareketine dönüşmesi asil sacma olan şey, butun calismayanlar o videodaki kadin degil ve calismiyor diye insanlara hakaret edemezsiniz.