• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

canımmm bende çok isterim tanışmayı ama afyonda okuyorum :97: ne güzel eşinde destek sana o zaman kilo verme konusunda benimki tam tersi hadi şunu yiyelim bunu yiyelim modunda gece 10-12 hiç farketmez:1: neyse ama olcak başarcam ben inanıyorum:16:ben genel olarak hep lesli yapıyorum hafatada 1yada 2 gün dışarıda yürüyorum öyle işte:27:

Neyse belki bi gun kesisir yollarımız...
Eşimin yemek konusunda cok destek oldugunu soyleyemem sürekli abur cubur ve agır yemekler yiyordu. baktı ki ben dikkat ediyorum ve kilo veriyorum o da en azından kalori saymaya başladı ve 2 kilo verdi. o yuzden simdi bakıyor akşamları..ama kalorilerini girerken bile şu tatlı şu kadar bu pide bu kadar sesinin duyuyorum..

bu günu artık içim rahat bi şekilde yazabilirm iki gündür kahvaltılarda coşunca bugün biraz rahatladı midem:1:
kahvaltı 11de :2 dilim ekmek 1yumurta,3-4dilim beyaz peynir ,7 tane yeşil zeytin,1 talı kaşığı tahin-pekmez
ara 14.30 gibi 1 sahlep
ikindi 16 civarı:1 kase puding
akşam 19.00 1 elma ,2 kaşık bulgur pilavı,3-5 zeytin

ikindide yediğim puding yerine yoğurt olsa daha iyi olcaktı ama olsun düzeldim en azından ona seviniyorum ha 1saatde leslie ile sporumu yaptım:79:
bu saatten sonrada su içerim ve tabi çay yada kahve sonrada uyurum 12 gibi..

selam kızlar kimse uğramadı sanırım bugün:44:
yediklerimi yazayım

12de kahvaltı ve öğle yemeğini birleştirdim gibi bişey oldu çok geç yattım geç uyandım..5-6 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 dilim ekmek peynir zeytin 1tatlı kaşığı tahin-pekmez yedim..

15.30-17.00 arası spor yaptım :32:
17.30 1elma 1tane kalburtatlısı yedim
19.30 1 kase yoğurt 3 tane lahana sarmayla bu günü bitirdim 21 gibi 1yada 2 tane sahlep içerim..
gece yatmadanda 2 mil 30 dakikalık hafif yürüyüş yapıcam leslie ablayla:1: hafta başındaki hataları telafi etmeye çalışıyorum ama iyi gidiyo:16:

Ben aksam yemeğini 5te yedim ama epey agır ve kalorili bi yemek oldu.
sanırım bu hafta kilo veremedim hep aynı gibi. Bir de regl dönemine son gunler kaldı ondan da olabilir bi şişkinlik bir çarpıntı ve sıcaklık geiyor bilmiyorum yani. spordan gelince hem ferahlayım hem de protein olsun diye yogurt yedim bir iki kaşık ama yok rahatlatmadı beni..

bilmiyorum bugun epey mutsuz hissettim kendimi spora ragmen.

Ben aksam yemeğini 5te yedim ama epey agır ve kalorili bi yemek oldu.
sanırım bu hafta kilo veremedim hep aynı gibi. Bir de regl dönemine son gunler kaldı ondan da olabilir bi şişkinlik bir çarpıntı ve sıcaklık geiyor bilmiyorum yani. spordan gelince hem ferahlayım hem de protein olsun diye yogurt yedim bir iki kaşık ama yok rahatlatmadı beni..

bilmiyorum bugun epey mutsuz hissettim kendimi spora ragmen.
kalorili olsa bile en azından 5 te yemişsin bence çok iyi..regl dönemi hep öyle olur çokda sıkma canını..bende kilo veremedim bu sanırım bu hafta tartılınca bildircem ama olsun devam yinede:10:

Son düzenleme:
selam kızlar daha akşam yemeği yemedim ama bu günü yazmak istedim çünkü akşam yemeği yiyesim yok canım sıkkın bi hoşum:85:

sabah 10da kalktım 1 elma yedim 2 bardak su içtim..

okuldan kızlar kahvaltıya çağırdı 12 gibi 1/3 simit 6-7 tane zeytin, 2 kibrit kutusu kadar peynir,1 çatal patates kızartması ,2-3 çatal sahanda yumurta ve bol çayla bitirdim yemeğimi..

16.00 gibi 1 tane 80-100 kalorilik dondurma yedim..

18.15 eve geldim ve yine 1 elma yedim dahada yiyesim yok..belki gece yoğurt yerim..

spor yapasım var ama yaparmıyım bilmiyorum:44:
bu gün çok düşük kalorili oldu yaa tek aklıma takılan bu:44:

Merhaba herkes nereye kayboldu?
Ben akşam yemeğinin saat 18.00de yedim.
sabah kahvaltıdan sonra dışarı çıkınca ogle yemeğinin atladık ama yine de yediklerim 1500 kalori oldu(malum pazar ve ben 3 gun once regl oldum.. bosuna degilmiş mutsuzlugum ve şişkinliğim.)
spordan geldim şimdi yaklaşık 650 kalori yakmışım. bu yüzden gunu simdi yiyeceğim yogurt ile birlikte yaklaşık 900kalori ile bitireceğim inşallah.
umarım reglim bitince bu hafta göremediğim kilo kaybını tartıda gorurum.
bir de şu ayran detoksu varya onu denemek istiyorum salı çarşamba hem reglin şişkinliğini atsın hem de soyle vucut bi şaşırsın..
deneyen var mı bizim topikte?

İyi akşamlar

bende bu gün 1400-1500 kalori civarında yedim..yarından itibaren harekete geçmem lazım kilo veremiyorum..ayran detoksunu denemedim ama sen denediğinde eğer başarılı bi sonuç alırsan bende denerim:34: bende farklı bişeler yapmayı düşünüyorum yarın

gunun son yemeginin az önce dışarı çıkınca yedim:)))
yürüyüşü spor salonunda değil dışarı cıkıp açık havada yapalım dedik. eczaneden alacaklarım için cebime para koydum.
sonuç:
bir porsiyon kadayıf ve yarım çiğ köfte dürüm..

valla kötü oldu ama ne yapayım olur arada boyle seyler..

$946246_640627535952286_632501746_n.webp
21:30 sıralarında :1:

Akşam 18:00'de yemeğimi yedim,saat 22:00 gibi de 100 gr yağsız çoban salata yedim.
Herkese merhaba bu arada :)

Bende aranıza yeni katıldım kızlar benide kabul ederseniz şu aan 60 kg hedef 48 kg yani 12 kg vermem gerek.
Bende size gün gün ne yediklerimi yaptığım sporları yazmak istiyorum...Sizlerden fikir almak yorumlarınızı almak istiyorum...

Sabah:Kalktığımda 1 bardak ılık limonlu su daha sonra yeşil çay ve yarım yeşil elma yedim.

Kahvaltı: 1 dilim kızarmş kepek ekmeğine tulum peyniri sürdüm 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay içtim.

Ara: 2 tane taze kayısı 1 yarım yeşil elma yedim.. Yeşil çay içtim.

Akşam: 4:30 1 kase mercimek çorbası 4-5 adet tavuk nugget minik olanlardan 1 dilim kepek ekmek ve 1 bardak kola (keşke kola içmeseydim çok pişman oldum :( )

1 saat yürüdüm 300 tane ip atladım mekik ve bölgesel hareketler yaptım...

Ara:Şekersiz çay eti burçağın yulaflı üzümlü olan bisküvisinden 5 adet 1 bardak vişne suyu.

3 litreden fazla su içtim vucudum otomatikmen istiyor zorlayarak içmiyorum suyu.
Yatmadan evvel yeşil çay .
Bu kadar.

Son düzenleme:
Süper bir konu ve tozlu raflarda çürümesini istemedim:KK56:
Veee hortlatıyorumm:cool:
Dökülün bakalım:KK75:

Merhaba arkadaşlar,

Hepimiz farklı diyet yöntemleri uyguluyoruz. Ancak biliyoruz ki; en çok dikkat etmemiz gereken öğün, akşam öğünü.

Benzer başlıklar açıldığı gördüm. Ancak onlarda saat kısıtlaması olduğu için, arkadaşların da hoşgörüsüne sığınarak yeni bir başlık açmayı uygun buluyorum. Takdir sizindir.

Kış aylarında metabolizmamız daha da erken yavaşladığından, özellikle bu dönemde akşam yediğimiz son öğünün saatine dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Kendi adıma eğer buraya gelip de itirafta bulunacaksam belki utanırım da dikkat ederim dedim.. :KK34:

Soruyu soruyorum:

Günün son yemeğini saat kaçta yedin?
püsküütümmm bu konuyu bulup hortlattım fakat bu konuyu diyet gruplarına taşısak diyorum olabilirmiki:KK64:olabilirse çok güzel olur hani:cool::KK15:

püsküütümmm bu konuyu bulup hortlattım fakat bu konuyu diyet gruplarına taşısak diyorum olabilirmiki:KK64:olabilirse çok güzel olur hani:cool::KK15:
monicim.. izninle bii'düşüneyim..
Diyet grupları bölümümüz adı üzerinde zayıflama takımlarından oluşuyor..
Bu başlık gibi bir çok başlığın da taşınması talebi gelebilir.. O zaman kurduğumuz yapı etkilenir. Bölümde başka başlık açıldığı zaman biliyosun ki; taşımam gerekiyor.
Ayrıcalık gibi görünmeyecek ve mevcut yapıyı zorlamayacak bir format aklımıza gelirse (ki sen de düşün-yeni bir başlık da olabilir) yaparız.
Ama baktın sesim çıkmıyo, bulamadım demektir...

Back
X