• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

bu arada akşam kendime közde kırmızı biber,üstüne yoğurt hazırladım.iş yerime getirdim 2 akşam öğünü yapmayı planlıyorum.

nisanın son haftası,yada mayısın ilk haftası yiğenimin nişanı var.acilen 58 felan olmam lazım.evde bir sürü hoş kıyafetlerim var.şu halimle bile sığıyorum ama her tarafından bi şeyler pörtlüyor:1:

bugüne kadar ağır ama güzel kilolar verdim.sanırım biraz hızlansam iyi olacak artık.sporu bu 2 ay düzenli yapmayı planlıyorum,sıkılaşmak beni daha ince gösterecektir.

yoğunluktan parça parça yazıyorum ama,

dün akşam itibari ile alkali su içmeye başladım.daha ilk günden idrarımda deişiklik oldu ve bağırsaklarım vızır vızır çalıştı:9:

bide tam hatırlayamıyorum ama alkali dietinde ne yersen ye yanında mutlaka salata ye,salata bi şeyi dengeliyor felan yazıyordu:56:

koca bir kase salata yapıp dolaba attım.akşamları çorba içmek istersem yanında salatada yiycem..

alkali dietini bilenler varsa yazmaya çalıştığım şeyi bir açıklarsa sevinirim..:1:

herkese iyi akşamlar.........

cnm senın menun yok ki...şekersiz çay bir öğün yerıne gecmez:50::50::50: ya da salep:50: bence hayat boyu zor.....yani ilerde Allah korusun organlarında problemler meydana gelebilir......yıne de sen bilirsin tabi.......sabah: yumurta,peynır,süt ile edecegın bır kahvaltı da dukan kahvaltısı dır.
Bir menüm var demedim zaten. Ya da dukana göre çay bir menü oluştururda demedim. :45:Sabahları çok yoğun olduğum için ne yazık ki fırsat bulamıyorum kahvaltı yapmaya. Olduğum yerde börek, poğaça tarzı şeyler var ama onlarıda ben tercih etmiyorum. Protein ağırlıklı beslendiğim için acıkma sorunum olmuyor.
Aralarda atıştırdığım bir kase yoğurt ya da peynir tok tutuyor beni.
:31:
Yalnız şunuda söylemeden geçemeyeceğim ki, buradaki arkadaşlarında içinde börekler, sarmalar, sarelleler bulunan menüleri diyet menüsü olamaz.
:30:

Bugün yediklerim:

Sabah : 1 bardak şekersiz çay
Öğle: 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yapılmış menemen ve 1 küçük kase yoğurt.
Akşam: 1 porsiyona yakın tavuk yanında biraz marul, biraz soğan ve birkaç dilim domates.

Bu saatten sonrada salep, nescafe gibi şeylerle idare ederim.

Ha birde 30 dk trambolinim var yine tabiki.

kızlar bu günü yazıcam ama nası yazıcam bilemiyorum:18: bu hafta kilo vermek değil almazsam şükredicem:18: sabah kahvaltı yapmadan okula gittim 11de çıkınca arkadaşlarla açık büfe kahvaltıya gittim baya baya sınırları aştım enginlerden taştım diyebilirim :9: yediklerim: 3 yeşil zeytin 4 küçük dilim kaşar peyniri, 4 dilim beyaz peynir, 3 dilim salam ,2 tane sosis,1 küçük peynirli su böreği salatalık, domates,yoğurtlu bi sos vardı tam hatırlamıyom neydi adı 1 kaşık ondan ve birazda kızartma..zaten kahvaltı faslı 1-2saat sürdü..sanırım 1000 kalorilik felan kahvaltı yaptım ama tek sığınağım hiç ekmek yemedim boştan kalori almadım..15.00 gibi bitane twistir dondurma yedim 100 kalori felan oda..akşam 19.00 gibi 1 kaşık yoğurt ve wanted çikolata yedim..şu an bol bol su içiyorum..çok bi şişkinliğim yok ama çok abarttım bu gün fena oldu neyse yarından itibaren yoladevam

Son düzenleme:
Bugün yediklerim:

Sabah : 1 bardak şekersiz çay
Öğle: 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yapılmış menemen ve 1 küçük kase yoğurt.
Akşam: 1 porsiyona yakın tavuk yanında biraz marul, biraz soğan ve birkaç dilim domates.

Bu saatten sonrada salep, nescafe gibi şeylerle idare ederim.

Ha birde 30 dk trambolinim var yine tabiki.
ohh her zamanki gibi çok hafif bi menü imrendimmm:1:

ben doğru düzgün olarak 1,5-2 haftadır diyet yapıyorum..aslında diyet yapıyorum denemezde dikkat ediyorum 2 kilo verdim..herşeyden yiyorum ama azar azar..meyve sebzede yiyorum yoğurtta hatta profiterol felanda :1: ama ölçülü yiyorum..akşam yemeklerinden doymadan kalkıyorum..spor yapıyorum..çok acıktığımda 2 bardak su içip bişeler yiyorum gibi gibi..bende akşam yemeğinde sora acıkınca meyve ve leblebi yerim evimde mutlaka bulunur..tok tuttuğuna inanıyorum çünkü gerçekten özellikle leblebinin..çikolatada yiyorum vazgeçemiyorum ama 150-200 kalorilik çikolatalar seçiyorum eskisi gibi koca paket sütlü çikolatalar yada bol fındıklı fıstıklı çikolataları çok yemiyorum gibii..benim kilo vermem bu şekilde..sen neler yapıyosun
Merhaba
Benimki de aşağı yukarı boyle..28 ocakta başladım diyetimsi beslenmeye. Kalori sepetinden kalori sayıyorum 1450 kcal a göre beslenmeye çalışıyorum aksam en gec 6.30 da yiyorum 8 de spora gidiyorum. meyveyi yerken cok zorlanıyorum cunku sevmem. mandalina severdim o da sezonu bitti. artı bahar meyvelerinde tekrar deneyeceğim. yogurt da normalde yiyordum ama bir aydır canım pek istemiyor. pazartesiden beri en az bir ogun de yogurt yemeye calışıyorum. leblebi de dediğimi gibi sevmem ama hem tok tutuyor hem kalorisi dusuk hem de midem rahatladı. çikolatayı kızımla bolusuyoruz:)
bir de işten bir yıllık izin aldım kızımda gelişim geriliği var o yuzden surekli hopla zıpla kucakla, halay cek..., fizik tedaviye gotur getir derken hayatım biraz daha hareketlendi. çalışırken de hareketliydim ama çok stresli bir işim var ve abur cubur, ayak üstü, ekmek arası ya da danışanlardan gelen pasta-tatlılar ile epey kilo aldım. Şimdi 2. çocuktan once fazla kilolarımı verip 6 ay korumak ve sonra diğer bebeği düşünmek niyetindeyim. hem kızım da 3 yaşını gecer diye düşünüyorum..
Ayrıca eylulde 4 hafta akupunktura gittim ama diyeti çok ağırdı biraz verip bırakınca geri aldım. kızım ile ilgilenmeye başlayınca bir kilo gitti. kalori saymaya başlayınca da dediğim gibi bir ayda 4.5 33 gunde 5 kilo gitti. bakalım hedef 60-62 ve 30 mayıs dedim.
6 nisan dogum gunum ve 65-66kg olmak istiyorum..ilk ay gibi vermek cok zor ama bakalım bahar geldi kızımla daha cok dışarı cıkarsak belki bol oksijenle yakarız kalorileri.

Cok uzun oldu galiba..
Aşağı yukarı kilolarımız aynı boyum tam 160cm benim. beraber devamedelim. senin hedef ne kadar zamanda kaç kilo?

SOn not: Kalori sepetindeki 03.03 tarihli son yorum bana ait:) deşifre olayım iyice..

Bugunun son yemegini dokuzda spordan gelince bir kase yogurt ile yedim. aksam yemeğini 4.30 gibi yemiştik eşim okuldan gelince. spordan gelince protein almaya çalışıyorum en iyisi de yogurt geldi bugun. yanında da iki tane eti form yedim ama.. normalde almam gereken kalorinin yarısını almışım bugun.. midem mi kuculuyo ne :64:
yani inşallah oyledir.
Bir de siz alt karın çalıştırmak için ne yapıyorsunuz malum şu sezeryan göbeği gitmeyecek gibi. bir aydır ust karın gozle gorulur sekilde gitti ama alt duruyor!!

Bir menüm var demedim zaten. Ya da dukana göre çay bir menü oluştururda demedim. :45:Sabahları çok yoğun olduğum için ne yazık ki fırsat bulamıyorum kahvaltı yapmaya. Olduğum yerde börek, poğaça tarzı şeyler var ama onlarıda ben tercih etmiyorum. Protein ağırlıklı beslendiğim için acıkma sorunum olmuyor.
Aralarda atıştırdığım bir kase yoğurt ya da peynir tok tutuyor beni.
:31:
Yalnız şunuda söylemeden geçemeyeceğim ki, buradaki arkadaşlarında içinde börekler, sarmalar, sarelleler bulunan menüleri diyet menüsü olamaz.
:30:

elbetteki börekler,sarmalar diet menüsü olamaz...ama bir çoğumuz zaten diet yapmıyorki..bakınız ben...
burdaki bir çok arkadaşımız (bende) kalorili şeyleri erken saatlerde ve daha az miktarda,akşamları ise çok ama çok hafif yiyerek kilo vermeye çalışıyoruz.ha arada kaçamaklar oluyor elbet,onlarıda nazar boncuğu sayıyoruz:1:

eski mesajlarımda yazmıştım bir gün,yengem akşam bana sarma ve börek yapmış ama ben saat geç oldu diye yemedim kendime bir tabak yapıp sabah kahvaltıda yedim diye..:34:

2 sene evvel bahsettiğin gerçek bir diyetle 3 aya yakın 11 kilo verdim.eee ne oldu sonra kilolar gidince yiyemediğim ne varsa yumuldum fazlasıyla geri aldım.

şu an ise 6 ayda 10 kiloyu zor verdim ama çok mutluyum canım ne istiyorsa yiyorum.sarmalar,börekler,pizzalar haftanın 2 günü geç saatlerde kaçamaklar..

hedefime az kaldı.ideal kiloma inince herşeye saldırmıycamı biliyorum neden mi istediğim herşeyi şu anda da yiyorumda ondan:16:

kilo vermek stresli bir iş,hepimize kolay gelsin..

dün ki menüm :

sabah:2 dilim ev yapımı kek
öğlen:1 tb.makarna,2 tane biber dolma,1 kase yoğurt,yarım kase ezo çorba
ara:zerdali kurusu
ara:2 tane hurmalı şeker
ara:1 elma
17.00 : 1 kase közlenmiş biber üstü yoğurt

bol bol su ve 2 kupa yeşil çay

30 dak.yürüyüş ve 30 ip atlama

Bugunun son yemegini dokuzda spordan gelince bir kase yogurt ile yedim. aksam yemeğini 4.30 gibi yemiştik eşim okuldan gelince. spordan gelince protein almaya çalışıyorum en iyisi de yogurt geldi bugun. yanında da iki tane eti form yedim ama.. normalde almam gereken kalorinin yarısını almışım bugun.. midem mi kuculuyo ne :64:
yani inşallah oyledir.
Bir de siz alt karın çalıştırmak için ne yapıyorsunuz malum şu sezeryan göbeği gitmeyecek gibi. bir aydır ust karın gozle gorulur sekilde gitti ama alt duruyor!!

alt karın için tam mekik çekmek gerekiyor ama zor iş:50:

kızlar bu günü yazıcam ama nası yazıcam bilemiyorum:18: bu hafta kilo vermek değil almazsam şükredicem:18: sabah kahvaltı yapmadan okula gittim 11de çıkınca arkadaşlarla açık büfe kahvaltıya gittim baya baya sınırları aştım enginlerden taştım diyebilirim :9: yediklerim: 3 yeşil zeytin 4 küçük dilim kaşar peyniri, 4 dilim beyaz peynir, 3 dilim salam ,2 tane sosis,1 küçük peynirli su böreği salatalık, domates,yoğurtlu bi sos vardı tam hatırlamıyom neydi adı 1 kaşık ondan ve birazda kızartma..zaten kahvaltı faslı 1-2saat sürdü..sanırım 1000 kalorilik felan kahvaltı yaptım ama tek sığınağım hiç ekmek yemedim boştan kalori almadım..15.00 gibi bitane twistir dondurma yedim 100 kalori felan oda..akşam 19.00 gibi 1 kaşık yoğurt ve wanted çikolata yedim..şu an bol bol su içiyorum..çok bi şişkinliğim yok ama çok abarttım bu gün fena oldu neyse yarından itibaren yoladevam

afiyet olsun şekerim..

olur arada böyle şeyler.moral bozma tam gaz devam..

dün ki menüm :

mevcannn menün güzel ya..ben naptım biliyonmu bu gün yine kahvaltıya gittim ahaha :52: ama bitti valla bak artık doğru düzgün beslencem..yine bol bol yedim 11-12 arası ekmek yok...su içiyorum bol bol şimdi eve geldim..akşama doğru spor yapcam..ha bu arada büyük ihtimal bu akşamda yemek yemem..cumartesi tartılcam 72.100 den fazla bi rakam görmek istemiyorum :18:
dün şişkinlik hissetmedim ama bu gün yediklerime sinir olduğumdan da sanırım çok fena hissediyorum kendimi :17:neyse perşembe cuma cumartesi 3 günüm var bünyem bu şoku atlatır diye umuyorum:1: 2 haftadır hep hafif yiyodum oysa..ama kafam bi yönden rahat biliyomusun bu coşmaları akşam değilde gündüz yaptığım için..:34:

Merhaba
Benimki de aşağı yukarı boyle..28 ocakta başladım diyetimsi beslenmeye. Kalori sepetinden kalori sayıyorum 1450 kcal a göre beslenmeye çalışıyorum aksam en gec 6.30 da yiyorum 8 de spora gidiyorum. meyveyi yerken cok zorlanıyorum cunku sevmem. mandalina severdim o da sezonu bitti. artı bahar meyvelerinde tekrar deneyeceğim. yogurt da normalde yiyordum ama bir aydır canım pek istemiyor. pazartesiden beri en az bir ogun de yogurt yemeye calışıyorum. leblebi de dediğimi gibi sevmem ama hem tok tutuyor hem kalorisi dusuk hem de midem rahatladı. çikolatayı kızımla bolusuyoruz:)
bir de işten bir yıllık izin aldım kızımda gelişim geriliği var o yuzden surekli hopla zıpla kucakla, halay cek..., fizik tedaviye gotur getir derken hayatım biraz daha hareketlendi. çalışırken de hareketliydim ama çok stresli bir işim var ve abur cubur, ayak üstü, ekmek arası ya da danışanlardan gelen pasta-tatlılar ile epey kilo aldım. Şimdi 2. çocuktan once fazla kilolarımı verip 6 ay korumak ve sonra diğer bebeği düşünmek niyetindeyim. hem kızım da 3 yaşını gecer diye düşünüyorum..
Ayrıca eylulde 4 hafta akupunktura gittim ama diyeti çok ağırdı biraz verip bırakınca geri aldım. kızım ile ilgilenmeye başlayınca bir kilo gitti. kalori saymaya başlayınca da dediğim gibi bir ayda 4.5 33 gunde 5 kilo gitti. bakalım hedef 60-62 ve 30 mayıs dedim.
6 nisan dogum gunum ve 65-66kg olmak istiyorum..ilk ay gibi vermek cok zor ama bakalım bahar geldi kızımla daha cok dışarı cıkarsak belki bol oksijenle yakarız kalorileri.

Cok uzun oldu galiba..
Aşağı yukarı kilolarımız aynı boyum tam 160cm benim. beraber devamedelim. senin hedef ne kadar zamanda kaç kilo?

SOn not: Kalori sepetindeki 03.03 tarihli son yorum bana ait:) deşifre olayım iyice..
yok yok hiçde çok uzun olmadı arada bende anlatırım böyle:1:benim hedef 58 tarih ise 1 temmuz ama bakalım olcakmı:16: evliyim ama şu anda çocuk yok okul var:35:monoton bi süreçteyim sabah çık derse git otur otur dinle staja hastaneye git geri dön eve gel..yoğun gözüküyo ama hareketli değil..ve sınav zamanları en berbat kilo aldıran zamanlar..oturup çalışan cinstenim sistemli olarak o yüzden gezip tozmaya fazla enerjımı atmaya vakit olmuyo..bende evde leslie ile yürüyorum iyi oluyo..spor yaptığım zaman kendimi daha zinde hissediyorum.. bu arada kızınla tanışmayı çok isterdim biliyomusun hatta onla zıplamayı oynamayı felan:55:fizik tedavi 3.sınıftayım bende pediatride branşlaşmak istiyorum..aslında fizik tedavinin en zor kısmı ama bana göre en faydalı alanı..seni ve kızını kocaman öptüm:54: yorumunada baktım:34:

dün ki menüm :

Merhaba canım menun aslında cok kalorilidegil hele spordan sonra hiç degil ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş..bir de yogurttan baska protein almamışsın dikkat edelim kaslarımıza zarar gelmesin..

alt karın için tam mekik çekmek gerekiyor ama zor iş:50:

mekik cekmeye bu hafta başladım canım ama 2 senedir agrımayan sezeryanın tam dikişinin bittiği yer acımaya başladı. zorladım sanırım.
lise de yatmadan once 50 mekik cekerdim simdi 15 tane ancak oluyor

yok yok hiçde çok uzun olmadı arada bende anlatırım böyle:1:benim hedef 58 tarih ise 1 temmuz ama bakalım olcakmı:16: evliyim ama şu anda çocuk yok okul var:35:monoton bi süreçteyim sabah çık derse git otur otur dinle staja hastaneye git geri dön eve gel..yoğun gözüküyo ama hareketli değil..ve sınav zamanları en berbat kilo aldıran zamanlar..oturup çalışan cinstenim sistemli olarak o yüzden gezip tozmaya fazla enerjımı atmaya vakit olmuyo..bende evde leslie ile yürüyorum iyi oluyo..spor yaptığım zaman kendimi daha zinde hissediyorum.. bu arada kızınla tanışmayı çok isterdim biliyomusun hatta onla zıplamayı oynamayı felan:55:fizik tedavi 3.sınıftayım bende pediatride branşlaşmak istiyorum..aslında fizik tedavinin en zor kısmı ama bana göre en faydalı alanı..seni ve kızını kocaman öptüm:54: yorumunada baktım:34:
aa cok sevindim bolumune..istanbulda ya da yakında isen tanısalım.
geröekten ftr pediatri cok ihtiyaç duyulan bir bolum. yetişkinlerde bir suru uzman var ama bizim yaş grubumuzda sadece 1 kişi var epey zor oldu hastanede gun almak.

kızıma bu ay yeni bir ftr uzmanı gelecek ingiltere de uzmanlık yapmış ona verecek prof.umuz bakalım.
ben de dışarı cıkamayınca evde leslie yapıyorum ama bu hafta hep salona gittim eşim uyuttu kızımı.

günaydın...

dün yediklerimi yazayım size..

sabah:tahıllı ekmek arası kaşar,zerdali kurusu
ara:yeşil çay
öğlen:şehriye çorbası,kıymalı fırın patates,az pilav ve az yoğurt
ara:badem,fındık
ara:közde biber üstü yoğurtlu
akşam:17.30 da 2 biskrem ve yarım elma

exstra yeşil çay ve bolca su

dün spor yapamadım ama deli gibi ev işi yaptım,evi sil süpür,balkonları yıka ve 1 saat ütü gibi:34:

aa cok sevindim bolumune..istanbulda ya da yakında isen tanısalım.
geröekten ftr pediatri cok ihtiyaç duyulan bir bolum. yetişkinlerde bir suru uzman var ama bizim yaş grubumuzda sadece 1 kişi var epey zor oldu hastanede gun almak.

kızıma bu ay yeni bir ftr uzmanı gelecek ingiltere de uzmanlık yapmış ona verecek prof.umuz bakalım.
ben de dışarı cıkamayınca evde leslie yapıyorum ama bu hafta hep salona gittim eşim uyuttu kızımı.
canımmm bende çok isterim tanışmayı ama afyonda okuyorum :97: ne güzel eşinde destek sana o zaman kilo verme konusunda benimki tam tersi hadi şunu yiyelim bunu yiyelim modunda gece 10-12 hiç farketmez:1: neyse ama olcak başarcam ben inanıyorum:16:ben genel olarak hep lesli yapıyorum hafatada 1yada 2 gün dışarıda yürüyorum öyle işte:27:

günaydın...

dün yediklerimi yazayım size..

sabah:tahıllı ekmek arası kaşar,zerdali kurusu
öğlen:şehriye çorbası,kıymalı fırın patates,az pilav ve az yoğurt
ara:badem,fındık
ara:közde biber üstü yoğurtlu
akşam:17.30 da 2 biskrem ve yarım elma

exstra yeşil çay ve bolca su

dün spor yapamadım ama deli gibi ev işi yaptım,evi sil süpür,balkonları yıka ve 1 saat ütü gibi:34:
oooo spor yapmana gerek kalmamışki maşallah :9: yediklerinde çok iyi :nazar:

Back
X