gurbet ve aileye duskun olanlar

2 3 ayda bir gidiyorum 2 hafta kalıyorum cok ozluyorummmm annemi babami kardeslerimi

Ben aileme otobüs ile 12 saatte gidiyorum bu sebeple uçak kullanmak durumunda kalıyorum.
Ara tatilin tamamını orada geçireceğim bu sefer, çok sinirim bozulursa yaz tatilinin tamamını da orada geçirebilirim.

Ben aileme 9saat uzaktayım 1buçuk ayda bir gdip bi iki hafta kalyrm.annem gelrse bi haftadan fazla kalmıyo.zor oluyo krşke bnde yakın olsaydım

Senede 3 kez gidip en fazla 10 gün kalıyoruz. Herkesin isi gucu var.Aileler 1 kez gelebildi. 2.5 yıllık evliyim. Şimdi hamilelik nedeniyle gidemiyorum onlarda gelmiyor doğuma geleceklermis. Otobüsle 10saat. Uçakla 1saat mesafedeyiz

Senede bir kez gidiyorum ve iki hafta kaliyorum annemde öyle geliyor. O calistigi için on günden fazla kalamiyor bende maddi olarak sik-sik gidemiyorum. Aileme 23 saat uzakliktayim ve uçakla gittiğim zaman bile yol 7 saatini aliyor. Havaalanı yok bulunduğum şehirde o yüzden havaalanına gitmem bile 3 saatini aliyor. Bende çok özlüyorum ama yapacak birşey yok.KeKeşkeyakinimda olsalardi diye cçokssöylüyorum ama nasip. Biz seçtik bu durumu. Allah kesmeyi benim ve bizim gibi gurbette gariban birakmasin.

eşim ve benim ailem izmirde biz onlara 8 saatlik uzaktayız ve ben dayanamıyorum artık yazın yanlarına tasınmayı düşünüyorum

Ben muglada ailem mersinde ve aramizda 15 saatlik bi mesafe var universiteden beri gurbetlik cekiyorum ogretmen oldugum icin yilda 3 defa yanlarina gidebiliyorum somestrda tamamen aordayim yazin da 1 ay onlarlayim eger cok bunalirsam nisan mayis gibi de 7 8 günlüğüne gidiyorum ama yetmiuor(((( keske hep yanlarina olabilsem keske memleketimde yasasam hep.Memleketimin türkülerini dinleyip dinleyip agliyorum bazen de isyan ediyorum Allahim benim muglada ne isim var diye((((

5 saat mesafedeyiz.deliler gibi ozluyorum hasretleri yuregimde dag gibi.her kafam estiginde esimle tartisinca giderdim ewliligin baslarinda ama simdi ya ozel bi durum yada 3-5 aydan aya gidip 1-2 hafta kaliyorum

Bende mugladayim ve inan bnde cok agladim neden burdayim diye 48 plaka gormk istemiyorum

Tayin isteme hakes
z yok mu?
Esimin memleketi burasi yani biz temelli buradayiz tatlim yani esimin bi mugla aski var ankatamam sana mugla diye ölüp bitiyor adam onceden afyondaydik en azindan aileme 5 saat uzakliktaydi ama simdi iyce uzaklara geldim ama tatillerimi hep ailemin yaninda gecirmeye çalışıyorum. Sen muglanin neresindesin ne is yapiyosunuz buralarda

Ben mersinliyim canım,Eşinizin Mersin'e gelme imkanı yok mu Mersin'de çok güzel,Deniz'i yaylaları eşini ikna etsen çok güzel olur bildiğim kadarı ile Muğla çok pahalı kardeşim bir ara Bodrum'a gitmişti çok pahalı bir şehir demişti, mersin çok ucuz bu konuda şanslı olduğumuzu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…