- 25 Kasım 2014
- 83
- 21
- 13
- Konu Sahibi oglumda ooglum
-
Cok sanslısın ne guzel..Ben hergün görüşüyorum yakınız
Evet bu konuda şanslıyım her zaman yemek yapmak zorunda kalmıyorum annem getiriyo genelde sağolsunCok sanslısın ne guzel..
Ohh ıyımıs valla:)Evet bu konuda şanslıyım her zaman yemek yapmak zorunda kalmıyorum annem getiriyo genelde sağolsun
Bende mugladayim ve inan bnde cok agladim neden burdayim diye 48 plaka gormk istemiyorumBen muglada ailem mersinde ve aramizda 15 saatlik bi mesafe var universiteden beri gurbetlik cekiyorum ogretmen oldugum icin yilda 3 defa yanlarina gidebiliyorum somestrda tamamen aordayim yazin da 1 ay onlarlayim eger cok bunalirsam nisan mayis gibi de 7 8 günlüğüne gidiyorum ama yetmiuor(((( keske hep yanlarina olabilsem keske memleketimde yasasam hep.Memleketimin türkülerini dinleyip dinleyip agliyorum bazen de isyan ediyorum Allahim benim muglada ne isim var diye ((((
ediyorumben merkezdeyim hergun gokovaya gidip geliyorum milletin imrenerek uzaktan baktigi bu yerden de nefret ediyorum daha dogrusu mugladan da nefret ediyorumBende mugladayim ve inan bnde cok agladyden burdayim diye 48 plaka gormk istemiyorum
Tayin isteme hakkınız yok mu?ediyorumben merkezdeyim hergun gokovaya gidip geliyorum milletin imrenerek uzaktan baktigi bu yerden de nefret ediyorum daha dogrusu mugladan da nefret ediyorum
Esimin memleketi burasi yani biz temelli buradayiz tatlim yani esimin bi mugla aski var ankatamam sana mugla diye ölüp bitiyor adam onceden afyondaydik en azindan aileme 5 saat uzakliktaydi ama simdi iyce uzaklara geldim ama tatillerimi hep ailemin yaninda gecirmeye çalışıyorum. Sen muglanin neresindesin ne is yapiyosunuz buralardaTayin isteme hakes
z yok mu?
Pardon tatlim sen muglada degildin galiba ozur dilerim yanlis bi soru olduTayin isteme hakkınız yok mu?
Ben mersinliyim canım,Esimin memleketi burasi yani biz temelli buradayiz tatlim yani esimin bi mugla aski var ankatamam sana mugla diye ölüp bitiyor adam onceden afyondaydik en azindan aileme 5 saat uzakliktaydi ama simdi iyce uzaklara geldim ama tatillerimi hep ailemin yaninda gecirmeye çalışıyorum. Sen muglanin neresindesin ne is yapiyosunuz buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?