gurbet ve aileye duskun olanlar

Ayyy canim hemsehrim benim:)))))) ahhh ahhh gelmiyor arkadasim mugla diyor baska bisey demiyor zaten buaranin kiralari yol, parasi beni bitirdi inanki herseyi pahali kendi kücük ama derdi büyük bi sehir mugla ben o kadar yalvardim ki mersine yerleselim diye ama sonuc elde var sifir

Ben aıleme sahsı arabayla 1 saatlık mesafede uzaklıkta otruyorum ama anca ayda 1 gorusuyoruz pekı sız?
Senede 2 kez gdp toplamda 4 ay kaliyorum annemde geldgnde bana 2 ay kaliyo ama doymuyorum hc gtmesn istyorum kizlar
Aminnnnn canm zor zorrr....

Gitmek değilde geri dobusu çok koyuyor insana. Ben memlekete gidince herşey güzel ama gelince depresyondayim resmen. Helede annem yanina gelip gidince daha fena oluyor. Yastigi kokluyorum ve her gittiğimde yada annem geldiğinde mutlaka üzerinde kokusu olan biseyi caliyorum. Bidaha ki gotusmemizde onu geri verip başka şey caliyorum. Annem anliyo aldigimi ama bisey demiyor. Gecen gittigimde pijamasinin üstünü caldim. Hala kokluyorum. Allah izin verirse haftaya annem gelicek o zaman onu geri vericem. Ömrüm boyle gecicek yapacak bisey yok

Kiyamam sana ben yaaaa nasil duygulandim anlatamam Allah hepimizin yardimcisi olsun

Aglatcan beni

Uzulin diye yazmadim ya. Üzülmeyin. Allah sabrini veriyor insana. Benimbesim hhep bana hasret sendenyana sevda senden yana ddiyor. Aynrnde öyle. Yapacak bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…