Ne kadar güzel bir amaç için ayrılıyorsunuz evinizden . En güzel çağlarınız tadını çıkarın . Ailemizle her zaman dip dibe olamayacağız hayatta bu bi gerçek. Olması gereken de bu zaten .Selam bayanlar bugün dönüş vakti üniversiteye gidiyorum annemi , kardeşimi ,sevgilimi,çok sevdiğim yengemi ,bırakıyorum . O kadar mutsuzum ki ağlamak geliyor içimden gittiğim yer çok uzak değil ama yine de hop deyince gelmiyorum.Ağlayasım var az önce ağladım bileGurbet çok zor geliyor gerçekten çok üzülüyorum derdimi anlatmak istedim
Haha bu konu o kizın konusu mu. Bak ya :). Uyuyan sevgili de gurbete mi dahil :)Uyuyan sevgili de ozlenenler arasinda demek.
Haha bu konu o kizın konusu mu. Bak ya :). Uyuyan sevgili de gurbete mi dahil :)
Bu sevgili bende olsa ,onun olmadığı her yer vatanim ve onun olduğu her yer gurbetim olurdu :)Ohoo, bu haliyle listeye girebilmis bizim uyuyan guzel. Valla bravo. :)
Bu sevgili bende olsa ,onun olmadığı her yer vatanim ve onun olduğu her yer gurbetim olurdu :)
Diğer konudaki yorumumu geri alıyorum haklıymışsınız.Uyuyan sevgili de ozlenenler arasinda demek.
Ekilmelere doyamiyorum diyorsunuz yani.
Ne var ki bunda???Anne baba kardes sevgili tamamda yenge ne alaka ya
Bana gore cok aykiri bi durum.o var.Ne var ki bunda???
Size göre aykırı olan başkasına göre sevimli bişey olabiliyormuş demekkiBana gore cok aykiri bi durum.o var.
Bu arkadaş için yenge sevgiliden daha alakalıAnne baba kardes sevgili tamamda yenge ne alaka ya
O zaman yorumu ona yapin bana deil.benim düsüncem beni ilgilendirir.Size göre aykırı olan başkasına göre sevimli bişey olabiliyormuş demekki
Anne baba kardes sevgili tamamda yenge ne alaka ya
sevgili daha kel alaka:)
emmi, dayı bile daha özlenesi konu sahibesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?