Gurbet

Sftm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
189
51
13
25
Selam bayanlar bugün dönüş vakti üniversiteye gidiyorum annemi , kardeşimi ,sevgilimi,çok sevdiğim yengemi ,bırakıyorum . O kadar mutsuzum ki ağlamak geliyor içimden gittiğim yer çok uzak değil ama yine de hop deyince gelmiyorum.Ağlayasım var az önce ağladım bile Gurbet çok zor geliyor gerçekten çok üzülüyorum derdimi anlatmak istedim

7 sene gurbette tek başıma yaşadım. Kimsem yoktu. Gurbet denilince içimde ucu kızgın bir demir dönüyor sanki.

Ama zaman çok çabuk. Zaman çok zalim.

Şimdi inanmayacaksın ama çok çabuk bitiyor bitecek.

Allah sonsuz ayrılık vermesin.

Ne kadar güzel bir amaç için ayrılıyorsunuz evinizden . En güzel çağlarınız tadını çıkarın . Ailemizle her zaman dip dibe olamayacağız hayatta bu bi gerçek. Olması gereken de bu zaten .
Üniversitenin tadını çıkarmaya bakın kendinize zehir etmeyin. bugünler geri gelmiyor

Oncelikle Allah kavustursun, Aileneeee

3 hafta boyunca, senin gitcegini bile bile eken, sevgilinide birakip giderken uzulmene anlam veremedim....

Emin ol o senin icin hic uzulmuyordur.
Konu aciyorsun madem diger yorumlara bakipta, biraz ders alin.

Bir kulaginizdan girip birinden cikicaksa, bizi yormayin Lutfen... !

19 yaşımda ayrıldım aile evinden. Özledim mi özledim o ayrı mesele ama karalar bağlamadım. Hem bir amaç için çıkmış o yolda ilerliyordum hem de kendi hayatımı kurmuştum artık yavaş yavaş ayaklarımın üzerinde durmaya başlamıştım. O zamanlar hayatımda olan adam da en son özlediğimdi muhtemelen. Hiç üzülmedim, ağlamadım gitmelerimde gitmek değildi çünkü kendi hayatına dönmekti benim için o gitmeler. Asıl evim orası, burada misafirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…