- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.921
Kiz rus salatasi yap gitsin bide istersen makarna salatasi da olur icine misir tursu (kornison)yani burda oyle diyoruzAman en kolay insan garnitür alıp Rus salatası mı yapsam
"Git ya bilmiyor bide konuşuyor. Öyle yiye yiye konuşturma beni"Ki küstünmu.bisey demedim ki ben sana
Yok balim yanlis anladin sen onuElimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.hoşuna gitmediyse sağol der geçersin. Neyse kolaylıklar diliyorum.
Balim petegim"Git ya bilmiyor bide konuşuyor. Öyle yiye yiye konuşturma beni"
Bana yazmadın mı?
Yok bende çok şaka yaparım alınmadım da bir anda ciddi konuşurken yazınca ne oldu dedimBende onu dusundumde aynı şeyi naneliye yazsam alınmazdı diye.valla bilseydin şaka falan yapmazdim. Kusura bakma.
Yok gülüm sorun yok ya bende çok takılırımBalim petegimo bir diyorsa sen iki de adi ustunde (geyik sohbet)geyik yapiyoruz burda haa (saygi cercevesi)icerisinde olmali tabiki ama mazefin dediginde bisey yok yani zaten bide stresli malum misafir telasi hos gorsen
Onun sakalari bile bazen ciddi gibiYok bende çok şaka yaparım alınmadım da bir anda ciddi konuşurken yazınca ne oldu dedimsıkıntı yok
Kız küsmedik ki ne karışıyorsun olumOnun sakalari bile bazen ciddi gibikendisi cok basarilidir kaptiriyor kendini hadi opusun de barisin
Herkesin nazini cekerim gulumm benBende onu dusundumde aynı şeyi naneliye yazsam alınmazdı diye.valla bilseydin şaka falan yapmazdim. Kusura bakma.
Mekan sahabisiyim ben karisirimmKız küsmedik ki ne karışıyorsun olum
Kirmizi benim rengim
Turuncu örerim mademKirmizi benim rengim
Bende severim moruTuruncu örerim madem
Bende moru çok severim
Herkesin nazini cekerim gulumm bendenas aliskin degil senin eksinlarina bide sari kafa falan gulucuk vs olmayinca ciddi sanmis olabilir:)
Ben değilde herifin stresi gidecek olmasin
O niye senden fazla stresleniyorsaBen değilde herifin stresi gidecek olmasin
Yaman hatunBende severim moruama kirmizinin yeri baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?