GURBETCiLER DURAGI:)

Aman en kolay insan garnitür alıp Rus salatası mı yapsam
Kiz rus salatasi yap gitsin bide istersen makarna salatasi da olur icine misir tursu (kornison)yani burda oyle diyoruzmayonez bezelye ben cok seviyorum yaprak sarma yanina da gider yani..haydari de var mesela yogurtlu yapilabilurrr

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.hoşuna gitmediyse sağol der geçersin. Neyse kolaylıklar diliyorum.
Yok balim yanlis anladin sen onu o takiliyor oyle sakasina alinma canim benim..haa saka kaldirmiyosan o zaman baska:))burda boyleyiz biz ic ice bazen sac basa az dayagini yimedim mazefimin

Bende onu dusundumde aynı şeyi naneliye yazsam alınmazdı diye.valla bilseydin şaka falan yapmazdim. Kusura bakma.

"Git ya bilmiyor bide konuşuyor. Öyle yiye yiye konuşturma beni"

Bana yazmadın mı?
Balim petegimo bir diyorsa sen iki de adi ustunde (geyik sohbet)geyik yapiyoruz burda haa (saygi cercevesi)icerisinde olmali tabiki ama mazefin dediginde bisey yok yani zaten bide stresli malum misafir telasi hos gorsen

Balim petegimo bir diyorsa sen iki de adi ustunde (geyik sohbet)geyik yapiyoruz burda haa (saygi cercevesi)icerisinde olmali tabiki ama mazefin dediginde bisey yok yani zaten bide stresli malum misafir telasi hos gorsen
Yok gülüm sorun yok ya bende çok takılırım sadece yanlış birşey mi dedim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…