- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.141
Ayy fena ben çok korkarım kızBeşiğinde yatiruyordum.ama iki ay dış sancısı çekti kızım.çok zordu.beş dakka da bir yat kalk yapıyordum bazen.çok bunaldim artık aldım yanıma.istikrarlı bir şekilde her gece beşiğine yatırım ama sabah yanımda uyandi.
Kiz onlar ev sahibi gibiler o derece rahatlarO birazda misafire hurmetten canım
Aman sakindigin göze çöp batarmis.napim.ağlıyor kalkıp sakinleştirir uyutuyorum kafami yastığa koymadan geri kalkıyordu bütün gece böyleydi abartısız.dayanamadım artikAyy fena ben çok korkarım kız
Yok çok deli yatıyorum pestili çıkar çocuğun:) eeee sen yanında olunca noluyor.benimkide öyle kalkardı yanıma aldım tip tip baktı bana poposunu pişpişliyim dedim uyandı.ama beşikte sallasam uyurdu.Aman sakindigin göze çöp batarmis.napim.ağlıyor kalkıp sakinleştirir uyutuyorum kafami yastığa koymadan geri kalkıyordu bütün gece böyleydi abartısız.dayanamadım artik
Ben ayağımda salliyorum.gece uyandiundada sallanmak istemez ya kucakta ya memede uyur.ya bide alıştı geniş yere sipacik gece yıldiz yaparak yatıyor e beşiğe sigmior öyle napsinYok çok deli yatıyorum pestili çıkar çocuğun:) eeee sen yanında olunca noluyor.benimkide öyle kalkardı yanıma aldım tip tip baktı bana poposunu pişpişliyim dedim uyandı.ama beşikte sallasam uyurdu.
Cevap verimmi bu soruyaKiz onlar ev sahibi gibiler o derece rahatlarben onlara gidince yapiyorum herseyi ama kendi evimde kimseyi elletmiyom oyle titiz de degilim huy iste manyakmiyim neyim
Dostlugumuzun istikbali için bencede içimde kalsın :)Verme la vermeicinde kalsin
Dostlugumuzun istikbali için bencede içimde kalsın :)
Değilsin.Gunaydinn millet yahu nerdesinizartik kendi kendime konustugumu hissediyorum ben iyimiyim ya
Uyku birazcık uyku bütün istediğim buyduAynen degilimgaliba sanirsam sen iyimisin bari?
Seni cok iyi anliyorum tatlim bende bu gece hic uyuyamadimUyku birazcık uyku bütün istediğim buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?