- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.121
Kız Allah korusun döner düşer çocukUcumuz yatağa sigmadik
Oda ayrı bisey zaten.yatağı duvara dayadim.yastık koydum.ayk ucumuzada yastık koyuyorum kendinde yamuk yumuk yatiyorum düşmesin diye.Kız Allah korusun döner düşer çocuk
Neden beşik yada oyun parkında yatırmıyorsun?Oda ayrı bisey zaten.yatağı duvara dayadim.yastık koydum.ayk ucumuzada yastık koyuyorum kendinde yamuk yumuk yatiyorum düşmesin diye.
Beşiğinde yatiruyordum.ama iki ay dış sancısı çekti kızım.çok zordu.beş dakka da bir yat kalk yapıyordum bazen.çok bunaldim artık aldım yanıma.istikrarlı bir şekilde her gece beşiğine yatırım ama sabah yanımda uyandiNeden beşik yada oyun parkında yatırmıyorsun?
Evleree mi dagildînizkiz niye ben gelince bu millet gidiyoki
Naber bebek
Iyilik bebek senden ne haberNaber bebek
Uykusuz her geceIyilik bebek senden ne haber
Ayy allah guc kuvvet versin sana ya zor gercekten...benim suruyu dagittim okullarinaUykusuz her gece
Yorgun olesiye
Benim kız iyilesemedide daha.sen nasılsın.sürün nasil
Oturun bakalım.analı kuzulu.benimki de uyuyor. Bende yattım uyuyamadim. Sinirlendim kalktim evi topladım ütü yaptım.uyansın diye bekliyorum hava çok güzel bi hava aldirayim diyorum. Parka götürüp diğer bebekte hastalık bulastiralim diye hain planlar icindeyimAyy allah guc kuvvet versin sana ya zor gercekten...benim suruyu dagittim okullarinakucuk kuzuyla oturuyoruz
Ay sen varya az degilsin heeOturun bakalım.analı kuzulu.benimki de uyuyor. Bende yattım uyuyamadim. Sinirlendim kalktim evi topladım ütü yaptım.uyansın diye bekliyorum hava çok güzel bi hava aldirayim diyorum. Parka götürüp diğer bebekte hastalık bulastiralim diye hain planlar icindeyim
Camasirdan bende geldim valla.kız günde iki uç defa üst değiştiriyor.hdtada en az bir kere bi makine atıyorum oninkiniAy sen varya az degilsin heecikin valla ana kiz dolasin biraz burda da havalar cok guzel,kizi biraktiktan sonra kuzumla dolastik biraz bi iki isimi hallettim geldim eve simdide bi yandan camasir katliyorum,bi kismini astim vs bi suru iss oyy oyy
Laa bide beni dusunEksik kaldı.dokuz aylık bebe kıyafeti dusun as as as ve aşmaya devam et.sonra topla ve ütü başlasın.bizimkileri saymıyorum bile.
Kız sen sırf çamaşırlar için eve birini tutsan yeridirHele utu onu hic katmiyorum bile
AynenKız sen sırf çamaşırlar için eve birini tutsan yeridir
O birazda misafire hurmetten canımAynenyinede yetismeye calisiyorum ne yapim,bide ben yapamiyorum oyle yardimci falan illa kendim yapacam icime sinmiyor..bazen arkadaslar gelir oturmaya yemege vs bulasikti flan yardim etmek isterler bulastirmiyorum bile ayagimin altinda dolanmayin yeter ben yaparim diyorum sonrada yorgunluktan geberiyom huyum kurusun ne bicim insanim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?