GURBETCiLER DURAGI:)

Kiz bu zey-mur nerelerde kac gundur gormuyom sanki
Dedikodu yapmak gibi olmasin ben sevmem cunku dedikoduyu hanfendi okuzuyle barıştı.e barisinca öküz oldumu adam.şimdi adamıyla o piknik senin bu bağ evi benim gelsin ateşli geceler yansın kadınlar kulübü doğal olarak bizim.papuclar damda

Enemm demevaoooww okuzu kafasini nereye carpmisadmasallah diyelim kizasklari daim olsun...ama bizide unutmasin yaa

Yok kız iyileşmedi.ateş falan yoktu burnu çok tikaniyor.peditus veriyorum.doktora gitsem belki antibiyotik verir ama onuda kullanmak istemiyorum
Cok gecmis olsun canim,hemen antibiyotik kullanma bencede devam et burnunu acmaya,surekli yap ama insallah gecer olmassa goturursun doktora artik..

Cok gecmis olsun canim,hemen antibiyotik kullanma bencede devam et burnunu acmaya,surekli yap ama insallah gecer olmassa goturursun doktora artik..
Valla oda zor oluyor.burnuna eklediğimiz anda kafayı sallamaya başlıyor ağlamaya başlıyor.eşim.sokuyor banyoya öne yüzünü yıkayıp sonra ters çeviriyor basıyor ılık suyu burnuna.sonra gelsin sumuklerbize kiziyor ama bir bir iki saat rahat ediyor bakalım geçer gide rinsallah.senin oğlan niye ağlıyor gece gündüz biaeydenmi korku

Leeeennn senin o carpik bacaklarini kirarim. Atesli gecelerimi ne karistiriyon. 7ay sonra kocamla barismisim. Adam catlamis. E heralde sabahlar olmicak. Gozun kalmasin. Nazar etme nolur kocana soyle senin de olur

Leeeennn senin o carpik bacaklarini kirarim. Atesli gecelerimi ne karistiriyon. 7ay sonra kocamla barismisim. Adam catlamis. E heralde sabahlar olmicak. Gozun kalmasin. Nazar etme nolur kocana soyle senin de olur
Kocaman kadın ben karıştırmadan tahmin etmeyecekmiydibizde o gecelerde olmadığını ne biliyon.biz ikinci çocuk çalışmalarına başladık bile

Allah yardimciniz olsun valla:)benim oglan haftas sonu piknige gitmistik orda kopekten korktu hala etkisinde ondan agliyo iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…