- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.161
Dedikodu yapmak gibi olmasin ben sevmem cunku dedikoduyu hanfendi okuzuyle barıştı.e barisinca öküz oldumu adam.şimdi adamıyla o piknik senin bu bağ evi benim gelsin ateşli geceler yansın kadınlar kulübü doğal olarak bizim.papuclar damdaKiz buzey-mur nerelerde kac gundur gormuyom sanki
Benim bisaatlik uykun yok valla.kız bi iyilesseysi.kendide harap oldu yavrumSeni cok iyi anliyorum tatlim bende bu gece hic uyuyamadimbenim oglan uykusunda uyandi agladi durdu..sabahta 6 da kalktim hala ayaktayim
Enemm demeDedikodu yapmak gibi olmasin ben sevmem cunku dedikoduyu hanfendi okuzuyle barıştı.e barisinca öküz oldumu adam.şimdi adamıyla o piknik senin bu bağ evi benim gelsin ateşli geceler yansın kadınlar kulübü doğal olarak bizim.papuclar damda
Canim ya daha iyilesmedimi yavrucak?Benim bisaatlik uykun yok valla.kız bi iyilesseysi.kendide harap oldu yavrum
Yok kız iyileşmedi.ateş falan yoktu burnu çok tikaniyor.peditus veriyorum.doktora gitsem belki antibiyotik verir ama onuda kullanmak istemiyorumCanim ya daha iyilesmedimi yavrucak?
Cok gecmis olsun canim,hemen antibiyotik kullanma bencede devam et burnunu acmaya,surekli yap ama insallah gecer olmassa goturursun doktora artik..Yok kız iyileşmedi.ateş falan yoktu burnu çok tikaniyor.peditus veriyorum.doktora gitsem belki antibiyotik verir ama onuda kullanmak istemiyorum
Valla oda zor oluyor.burnuna eklediğimiz anda kafayı sallamaya başlıyor ağlamaya başlıyor.eşim.sokuyor banyoya öne yüzünü yıkayıp sonra ters çeviriyor basıyor ılık suyu burnuna.sonra gelsin sumuklerCok gecmis olsun canim,hemen antibiyotik kullanma bencede devam et burnunu acmaya,surekli yap ama insallah gecer olmassa goturursun doktora artik..
Ney kiz ney. Hem dedikodumu yap. Hem de bensiz durama.@manolya1458 @talhayasirzey-mur @88prenses22 Denas14__ adını hatırlayamadım karşımıza başkası cagirsin hadi gelin
Kiz telime virus dadandi. Acamadim neti. Giremedim. Napan nassin.Kiz buzey-mur nerelerde kac gundur gormuyom sanki
Kiz telime virus dadandi. Acamadim neti. Giremedim. Napan nassin.Kiz buzey-mur nerelerde kac gundur gormuyom sanki
El aliskanligiNey kiz ney. Hem dedikodumu yap. Hem de bensiz durama.
He heeKiz telime virus dadandi. Acamadim neti. Giremedim. Napan nassin.
Leeeennn senin o carpik bacaklarini kirarim. Atesli gecelerimi ne karistiriyon. 7ay sonra kocamla barismisim. Adam catlamis. E heralde sabahlar olmicak. Gozun kalmasin. Nazar etme nolur kocana soyle senin de olurDedikodu yapmak gibi olmasin ben sevmem cunku dedikoduyu hanfendi okuzuyle barıştı.e barisinca öküz oldumu adam.şimdi adamıyla o piknik senin bu bağ evi benim gelsin ateşli geceler yansın kadınlar kulübü doğal olarak bizim.papuclar damda
E olsun sekerim o kadar. Adam 7ay sabretti. Bende 7 ay triplendim. Yetti gari dedik artikHe heeoyledir..kocisinle ask tazeliyormussun masallah
Kesin el aliskanligidir:))))El aliskanligi
Kocaman kadın ben karıştırmadan tahmin etmeyecekmiydiLeeeennn senin o carpik bacaklarini kirarim. Atesli gecelerimi ne karistiriyon. 7ay sonra kocamla barismisim. Adam catlamis. E heralde sabahlar olmicak. Gozun kalmasin. Nazar etme nolur kocana soyle senin de olur
Allah yardimciniz olsun valla:)benim oglan haftas sonu piknige gitmistik orda kopekten korktu hala etkisinde ondan agliyo iste.Valla oda zor oluyor.burnuna eklediğimiz anda kafayı sallamaya başlıyor ağlamaya başlıyor.eşim.sokuyor banyoya öne yüzünü yıkayıp sonra ters çeviriyor basıyor ılık suyu burnuna.sonra gelsin sumuklerbize kiziyor ama bir bir iki saat rahat ediyor bakalım geçer gide rinsallah.senin oğlan niye ağlıyor gece gündüz biaeydenmi korku
Oooo yetto gari heeE olsun sekerim o kadar. Adam 7ay sabretti. Bende 7 ay triplendim. Yetti gari dedik artik
Zaten biraz daha trip atsan adam seni tenhada sıkıstiracaktiE olsun sekerim o kadar. Adam 7ay sabretti. Bende 7 ay triplendim. Yetti gari dedik artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?