- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.221
Ne olsun hava güzel biraz gezelim dedik ama daha kötü oldum. Bir midem bulanıyor sancıyor anlatamam.Hosgeldin balimne habersin
Anne diye biliyordu ama bana direk hiç söylememişti.ilk defa yerinde kullandı yavrum benimİyi yaptınn, gelirim artık sık sık
Ne güzell çok sevindimm :)
İlk deyişi sanırımm
Hahah ne güzel:) darısı başımıza 14 aylık olduk anne bir kere duymadım çocuk beni ne görüyor bilmem.baba diyor ama..Ben size esas güzel haberi vermedim.sabah kızım mama sandalyesinde arkası dönüktü bana döndü ve "anne" dedi
Bizim komşunun oğlu da iki yaşına girecek daha anne demedi :)) benim kız da hece olarak bile çıkarmadı babayı :))Hahah ne güzel:) darısı başımıza 14 aylık olduk anne bir kere duymadım çocuk beni ne görüyor bilmem.baba diyor ama..
Sağol canim.gece uyumadim kafam bir tuhaf sen nasılsınHosgeldin prensesimnasilsin bakalim:)
Anne diye biliyordu ama bana direk hiç söylememişti.ilk defa yerinde kullandı yavrum benim
:)))Bizim komşunun oğlu da iki yaşına girecek daha anne demedi :)) benim kız da hece olarak bile çıkarmadı babayı :))
Hahah ne güzel:) darısı başımıza 14 aylık olduk anne bir kere duymadım çocuk beni ne görüyor bilmem.baba diyor ama..
Kız anne ikinci yerinde kullandığı kelime ilk yerinde kullandığı kelimeyi soyleyimmi MAMA:)))
Çocuk dede bile diyor anne yokçok zoruma gidiyordu ama artık sallamıyorum elbet bir gün der korkarım anne yerine sütçü meme falan demesinde bana
Burnu tikali diyorsun ya. Mukuslu kaka ondandir. Yan etkilerine bi bak bakalim ishal falan yapar diyomuPeditus pazar günü başladım dün uç kere kaka yaptı biri normal biri sapsarı ve su gibi biride mukusluydu.başkada aklıma bisey gelmedi
Hadi hayirli olsun kiz. Darisi banaBen size esas güzel haberi vermedim.sabah kızım mama sandalyesinde arkası dönüktü bana döndü ve "anne" dedi
Evet anlatırım öyle. Ama kendimi de anlatırım anne şunu yaptı falan diye. :) canı istemiyor demekki.anne nerde dediklerinde bana bakıyor.Sen çok baba diyor olabilirmisin ? yani ne bileyim baba geldi, baba gitti gibisinden.. Öyle alışmış olabilir
Hahaha:) ne güzel.Kız anne ikinci yerinde kullandığı kelime ilk yerinde kullandığı kelimeyi soyleyimmi MAMA
Evet canım civelektiğim öküzle szölenecegiz 14 mayıs herkeşleri beklerim halaya sen ne yapıyonOyy kurban olurum annemkocami buldun seenn hayirli ugurlu olsun bitanemm o gorustugun bir okuz vardi omu kiz ?burda da yapacaz sozunu ànnemm cekecez halaylari
Sorun degil kuzum arada gel boyleHoşbuldummm.. Haklısın aksattım
Nasılsınnn ???
Hayy masallah ne guzelBen size esas güzel haberi vermedim.sabah kızım mama sandalyesinde arkası dönüktü bana döndü ve "anne" dedi
Ayy hayirli olsun sekerim allah mutlulugunuzu daim etsinEvet canım civelektiğim öküzle szölenecegiz 14 mayıs herkeşleri beklerim halaya sen ne yapıyonnaneelimoonn ne zaman geliyon türkiyeye
Gecmis olsun balim,hayrola kiz hamilemisin yoksaNe olsun hava güzel biraz gezelim dedik ama daha kötü oldum. Bir midem bulanıyor sancıyor anlatamam.
Benimkiler de ilk baba dediler hainlerHahah ne güzel:) darısı başımıza 14 aylık olduk anne bir kere duymadım çocuk beni ne görüyor bilmem.baba diyor ama..
Besikmi salladin prensesSağol canim.gece uyumadim kafam bir tuhaf sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?