GURBETCiLER DURAGI:)

Kızım iki aylık falandi tıpkı baba halada öyle.ben buna dedimkibabaya benzesin madem.ilk anne de yoksa kulakları degisiriz iyi korkutmak lazım demekki :))

Peditus pazar günü başladım dün uç kere kaka yaptı biri normal biri sapsarı ve su gibi biride mukusluydu.başkada aklıma bisey gelmedi
Burnu tikali diyorsun ya. Mukuslu kaka ondandir. Yan etkilerine bi bak bakalim ishal falan yapar diyomu

Sen çok baba diyor olabilirmisin ? yani ne bileyim baba geldi, baba gitti gibisinden.. Öyle alışmış olabilir
Evet anlatırım öyle. Ama kendimi de anlatırım anne şunu yaptı falan diye. :) canı istemiyor demekki.anne nerde dediklerinde bana bakıyor.
Kız anne ikinci yerinde kullandığı kelime ilk yerinde kullandığı kelimeyi soyleyimmi MAMA
Hahaha:) ne güzel.

Buarada peditus önermem. Parol'ün bebekler için olanı var pembe şişe. Ağrı kesici ateş düşürücü.. Uykuda yapıyor.gece içiirsen rahatlatır.

Oyy kurban olurum annemkocami buldun seennhayirli ugurlu olsun bitanemmo gorustugun bir okuz vardi omu kiz?burda da yapacaz sozunu ànnemm cekecez halaylari
Evet canım civelektiğim öküzle szölenecegiz 14 mayıs herkeşleri beklerim halaya sen ne yapıyon naneelimoonn ne zaman geliyon türkiyeye

Evet canım civelektiğim öküzle szölenecegiz 14 mayıs herkeşleri beklerim halaya sen ne yapıyon naneelimoonn ne zaman geliyon türkiyeye
Ayy hayirli olsun sekerim allah mutlulugunuzu daim etsinben haziran 17 ine geliyorum annem:)benim yerimede bi mendil salla halay basi olsoyle enisteye uzmesin seni bakbasinda biterim o vakit haberi ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…