- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.201
Radar var anacim bu sipalarda. Benim kizda oyle ne zaman 2 dakka yatiim desem hemen uyaniyor. Burnu tikali mi halaTam uyuyordum kız uyandı off off.ölürsem beni hemen gommeyin bir iki gün yatırın evse
Allah tamamina erdirsin. Hayirli olsungeldim annem ya sorma gelişmeleri söz için kıyafet bakıyorum kız koca buldum ya ben
sağol canım darısı herkesin başına artık herkesi halaya bekliyorum tey tey tey lilşilililililili ahey ahey 300 500Allah tamamina erdirsin. Hayirli olsun
uyuyodum da@manolya1458 @talhayasirzey-mur 88prenses22 Denas14__ adını hatırlayamadım karşımıza başkası cagirsin hadi gelin
Sen basla biz geliyoz arkandansağol canım darısı herkesin başına artık herkesi halaya bekliyorum tey tey tey lilşilililililili ahey ahey 300 500
Evet tıkalı.kız onu soracaktim peditus isal yaparmiRadar var anacim bu sipalarda. Benim kizda oyle ne zaman 2 dakka yatiim desem hemen uyaniyor. Burnu tikali mi hala
Ben uyuyamadim sen ne hakla uyuyorsunuyuyodum da
Valla benim bebeleri yapmadi. Baska biseyden olmasinEvet tıkalı.kız onu soracaktim peditus isal yaparmi
Peditus pazar günü başladım dün uç kere kaka yaptı biri normal biri sapsarı ve su gibi biride mukusluydu.başkada aklıma bisey gelmediValla benim bebeleri yapmadi. Baska biseyden olmasin
Oyy kurban olurum annemgeldim annem ya sorma gelişmeleri söz için kıyafet bakıyorum kız koca buldum ya benişte tekim yogunuz hala eleman alamadı benim gerzek patronum koşturmacada boğuşuyorum naneelimoonn
Hosgeldin kuzumSelammm :)
Efendim canımm beni çağırmışsınnn
Hosgeldin balimŞimdi geldim canımcım dışardaydım:)
Naber
Hosgeldin prensesimuyuyodum da
Ne zamandır dorusemiyoruzda bi seslrneyim dedimSelammm :)
Efendim canımm beni çağırmışsınnn
Hosgeldin kuzumnerelerdesin sen ?hic ugramiyosun buralara
Ne zamandır dorusemiyoruzda bi seslrneyim dedim
Ben size esas güzel haberi vermedim.sabah kızım mama sandalyesinde arkası dönüktü bana döndü ve "anne" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?