- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.181
Okuzum kafasini bana tosladi canim. Fena kavga ettik kendisiyle. Sonra baristik. Savasmayalim seviselim dedikEnemm demevaoooww okuzu kafasini nereye carpmisad masallah diyelim kiz asklari daim olsun...ama bizide unutmasin yaa
Kiyamam ya unutur insallahAllah yardimciniz olsun valla:)benim oglan haftas sonu piknige gitmistik orda kopekten korktu hala etkisinde ondan agliyo iste.
Ooo sendemi leylaaKocaman kadın ben karıştırmadan tahmin etmeyecekmiydibizde o gecelerde olmadığını ne biliyon.biz ikinci çocuk çalışmalarına başladık bile
Hey masallah be. 2.yide dogurursan sana benden sapka:))))Kocaman kadın ben karıştırmadan tahmin etmeyecekmiydibizde o gecelerde olmadığını ne biliyon.biz ikinci çocuk çalışmalarına başladık bile
Insallah canim sagol:)Kiyamam ya unutur insallah
Benden de tuylu terlikHey masallah be. 2.yide dogurursan sana benden sapka:))))
Abo kiyamam. Ben 3 yasi da korkmusum kopekten. 5.kattaki eve girecek diye 3ay ananin yaninda yatmisim. I sallah senin yavru hemen atlatir.Allah yardimciniz olsun valla:)benim oglan haftas sonu piknige gitmistik orda kopekten korktu hala etkisinde ondan agliyo iste.
Allah korusun kız şaka bi yana.kızım yeter bana.a tabi bu ateşli gecelerimize engel degilHey masallah be. 2.yide dogurursan sana benden sapka:))))
Sevisin sevisinOkuzum kafasini bana tosladi canim. Fena kavga ettik kendisiyle. Sonra baristik. Savasmayalim seviselim dedik
Tenhada sıkıstiriim derken kavga ettik zaten:)Zaten biraz daha trip atsan adam seni tenhada sıkıstiracakti
Kiz cocuk yapalim diyeydin senin koca atesin altina basardi odunu:))))Allah korusun kız şaka bi yana.kızım yeter bana.a tabi bu ateşli gecelerimize engel degil
Ooo korktuğum başına gelmiş yaniTenhada sıkıstiriim derken kavga ettik zaten:)
Anaa deme kiz:/benimki de cok korktu ya insallah cabuk gecer..Abo kiyamam. Ben 3 yasi da korkmusum kopekten. 5.kattaki eve girecek diye 3ay ananin yaninda yatmisim. I sallah senin yavru hemen atlatir.
Sagol canimcim. Allah bozmasin valla. Simdilik gayet iyiyiz.Sevisin sevisinsavasmakla bi yere varilmiyor malesef..haydi gozun aydin
Aman cok sukur:)allah kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin..Sagol canimcim. Allah bozmasin valla. Simdilik gayet iyiyiz.
Valla geliyordu ki gelemeden bastim kavgayi. Ama sonra gonulluluk esasiyla olanlar olduOoo korktuğum başına gelmiş yani
Amiiinnn. Yapti bi eseklik. Simdi telafi asamasindayiz.Aman cok sukur:)allah kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin..
Olan olduktan sonra kafasini kirsan da kar etmezKafasında paraların.o odunları yeminlen
Tam uyuyordum kız uyandı off off.ölürsem beni hemen gommeyin bir iki gün yatırın evseOlan olduktan sonra kafasini kirsan da kar etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?