Gurbete evlendiğinize pişman mısınız?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Ailenizden uzak başka bir şehire evlendiğinize pişman mısınız ?sengözlerimebaksanab

Yorumlarınızı merak ediyorum bayanlar...CADIARZU

Not: Aynı konu varsa özür dilerim...

evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.....

memleketımı, ailemi çoooook sevıyorum ve istedıgımde dokunamıyorum.. havasını içime cekemıyorum..

eşimide sevıyorum ama.. bazen gurbet çokk agır gelıyor

Benim cnm ablam gurbette... Onu öyle çok özlüyorum ki.. Bence gurbette olan içinde zor bekleyen için de çok zor.. biz ablamın kızını 4 yaşında ilk defa gördük.. Şimdi bir bebeği daha oldu ablamn onu henüz görmedik bile.. anca msnden görebiliyorz..Gerçekten zor bir durum.. allah herkesi sevdgine kavuştursun.. Ablamı çok özledim.. O benim annem gibi

Çok üzüldüm canım ya
Ağlattın beni
Hayırlısıyla ablanla görüşürsünüz
Hem size hem de ablanıza allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
\evet cok kotu bisey bu kizlar
nerden biliyorsunuz derseniz bende gurbetteyim cok amam cokk zor ailemi birsenedir sadaece msn de goruyorum ama bu bana yetmiyo onlari kucaklayip siki siki sarilip doyasiya opmek isterdi kocami cok seviyorum ama ailemdende kopamiyorum bu yuzden cok mutsuzum hic biseyden zevk almiyorum bazen bilmiyorum benim de kaderim buymus bu saatden sonra hic biseyi degistiremem

Allah daha başka ayrılıklar vermesin ama gerçekten zor . Bazen eşinin arkadaşlarının yetersiz olduğu durumlar oluyor aile sıcaklığı arıyorsun tek yapabileceğin arayıp seslerini duymak. Bir de yaşadığın şehirde eşinin ailesi varsa ve onlardan yana hep problemlerin oluyorsa eziklik hissediyorsun (

Evet hemde cok pismanimmmmmmm cokkkkkkk
esimle mutluyum tabiki ama insan ailesini kardesini ne bilem candan kandan birilerine ihtiycai oluyor bazen
cok isterdim ailemin benim evime gelmesini onlarla kahvalti yapmayi ne bilem herseyi isterdim ofssssss

topicte ilk pişman olmadığını yazacak benim herhalde.
yurtdışında yaşıyorum ve yılda sadece 1 ay aılemı gorebılıyorum. okadar uzağımki uçakla bıle 10 saat gıtmem gerekiyo
ilk başlarda farklı bır yere gelmenin farklı bir kulturu tanımanın şaşkınlığı vardı üzerimde . eşiminde yardımı ile zamanla iki farklı yerdeki kıyaslamaları gordum
ve ıyıkıde buradayım diyorum.eğer memlekete donmek gibi bir dururmumuz olsa kesin çokzorluk çekeceğiz rahatlık bakımından...

Eşimle severek evlendim çok mutluyum ama yinede gurbete evlenmek çokkkk kötüüü pişmanım ailemin yanından ayrılalı şuan 2 gün oldu ve hasrett yine başladııı Özlemmmmmm Hasrettttt benii mahvediyorsunnn:çok üzgünüm: :a015:

yeni evlendiğimde değil ama,evlendikten uzun bir zaman sonra şehir dışına gitmek zorunda kaldım üstelik 2 eltim ve kayınvalidemlerde aynı şehirdeydi.çok sıkıntılar yaşadım,hasta oldum bakan olmadı,bunaldığımda derdimi anlatacağım kimse olmadı ve 2 yıl zor katlandım. kendi ailemin yakınında olmak çok güzel. uzak olan arkadaşlarada allah sabırlar versin demeden geçemeyeceğim.

bende gurbetteyim bunu istemişdim uzakda olmayı taki kızım olana kadar hiç de pişman olmadım kızım oldu anne oldum sanırım annemin değerini daha bi anladım mutluyum burda ama gurbette olmak zor be ya

Benden ailemden uzak bir yere gelin gidicem ama bunu fazla sorun etmiyorum çevremde görüyorum hep aynı aile ortamında olunca sorun çok oluyo laf söz bitmiyo birde yakın olup yüz göz olmaktansa uzak olaym az gidip geleyim ama tatlı olsun...HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DİYORUM HAKKIMA

eşimin tatil yapalım dedigi zaman bile hayır dedigim bir ülkede yasıyorum.2 yıl oldu hiç sevemedim.akraba ve arkadaş özlemi bir yana sevememek bi yana çok zor gercekten.kader ve kısmet deyip avunmaktan başka çözümü yok sanırım.

bende adanaya gelın gıtcem bazen düşünuyorum özellıkle kardesımı cok özlucem ama ewe gıdıncede askımı cok özluyorum cok aglıyorum hayırlısı olsn arkadaslar ne dıyelım sanırım askım yanımda olunca pek takmam gıbı gelıyo ama ne bılıyım bazende üzüluyomm karmmasıkk iştee

bende gurbette evliyim.esimin yaninda oldugum icin mutluyum ama gurbette olmaktan hic memnun degilim.yasadigim yere alistim ama sevemedim bir türlü.ama kesin dönüs fikride bana cok uzak.sanki türkiyede yapamam gibi geliyor.su da varki burda yasamak her acidan daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…