- 20 Ocak 2014
- 3.167
- 2.265
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesınlikle Haklısınız. Ama bazen o da yetmıyor. Ailesiylede evleniyorsun. Diye klişe bir söz var ya aynen öyle. Seni kızları gibi benimsemiyorlarsa,soğuk davranıyorlarsa eğer ve sıcak bir aile yapınız varsa sizinde ,kültür farklılığınızda varsa eğer (özellikle ailesiyle) ben nerdeyim dıyorsunuz ,işte o zaman büyük bir hüzün kaplıyor ruhunuzuValla adam kötuyse kapi komsun olsa pisman eder seni evlendigine evlenecegine
Yok eger adam iyiyse isterse fizan olsun onemli degil
İs kocanda bitiyor..
Ben bunu bilir bunu soylerim..
Nerden nereye gelin gittiniz ?Cok pismanim cok duvarlar ustume geliyor kimseyle samimi olmak gelmiyor icimden kocamla iyi sayiliriz ama ana baba baci hasreti yakiyor ciğerimi .. Evim odam kitaplarim... Pişmanim donusu yok
Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere,Gurbete evlenipte,pişman olanlarımız,hala alışamamış olanlarımız var mı aramızda ? Ve bu durumu aşmış olanlar,yaşadıklarınızı paylaşır mısınız ? :'( (yurt içi,yurt dışı farketmez arkadaşlar. Kapı arkası Gurbetmiş.. )
:) Genel de sizin gibi düşünenler ,temenni de bulunanların başına tam tersi Gurbetlik gelmiyor. Nerde büyük konuşan insanlar var onun başına gelıyor genelde bacım :/Bende yurtdisina gideyim orda yasayayım diye can atıyorum![]()
:) Genel de sizin gibi düşünenler ,temenni de bulunanların başına tam tersi Gurbetlik gelmiyor. Nerde büyük konuşan insanlar var onun başına gelıyor genelde bacım :/
Konu saygı değil ki. Alışmak... Kabullenmek..Aynen canım genelde öyle oluyor . Saka bi yana Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ama ben yurtdısında yaşamak isterdim kulturlerini insanların birbirine saygili olusunu cok begeniyorum
Boyle bir durum gercekten zordur.Ben aileden uzakta yasamaya alismak gibi dusundum sadece konuyu..Kesınlikle Haklısınız. Ama bazen o da yetmıyor. Ailesiylede evleniyorsun. Diye klişe bir söz var ya aynen öyle. Seni kızları gibi benimsemiyorlarsa,soğuk davranıyorlarsa eğer ve sıcak bir aile yapınız varsa sizinde ,kültür farklılığınızda varsa eğer (özellikle ailesiyle) ben nerdeyim dıyorsunuz ,işte o zaman büyük bir hüzün kaplıyor ruhunuzu![]()
Evleneli bir sene oldu gurbetlik zor ya bazen anneyi babayi akrabalri ozluyor insan ordaki komsulari arkadslari offf ofMerhabalar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere,Gurbete evlenipte,pişman olanlarımız,hala alışamamış olanlarımız var mı aramızda ? Ve bu durumu aşmış olanlar,yaşadıklarınızı paylaşır mısınız ? :'( (yurt içi,yurt dışı farketmez arkadaşlar. Kapı arkası Gurbetmiş.. )
Emin ol o ailesiyle olan iliskinin yönünüde erkek belirliyor.Kesınlikle Haklısınız. Ama bazen o da yetmıyor. Ailesiylede evleniyorsun. Diye klişe bir söz var ya aynen öyle. Seni kızları gibi benimsemiyorlarsa,soğuk davranıyorlarsa eğer ve sıcak bir aile yapınız varsa sizinde ,kültür farklılığınızda varsa eğer (özellikle ailesiyle) ben nerdeyim dıyorsunuz ,işte o zaman büyük bir hüzün kaplıyor ruhunuzu![]()
7 senedir yurt disindayim. İlk yil zor oldu hem evlilige alismak, hem yebi bir ulkede yasamaya alismak..
Hemen bir dil kursuna basladim.Oglene kadar dil kursunda oluyordum,oglenden sonrada evi toparlagip,yemek yapiyordum.Sonrada yuruyuse cikiyor, eve dondugumde ise sofrayi hazirlayip esimi bekliyordum.
Baktim bu tempo bana az geliyor, sıkılıyorum birde spor salonuna baslamistim.İlk yilim boyle gecti.Arkadas edinmeye calistim.Tanisip hoslandigim insanlari evime davet ettim falan derken arkadasligimiz baslamis oldu.
İkinci yil hamileligim ve dil kursum ile gecti. Bebegim dogduktan sonrasini saymiyorum, hayatim tatli bir telase ve zamanin nasil gectigini anlamayarak gecti.
Kizim 3 yasini doldurana kadar kendim buyuttum.3.yasini doldurunca o krese basladi bende egitimime devam ettim.
İsin sirri eski hayatimda soyle sosyaldim boyle ailemin yanindaydim gibi seylere takilmayip,onunuze bakmak.
Arkadas edinmeye calismak ve bulundugunuz ortami guzellestirmek.
Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere,Gurbete evlenipte,pişman olanlarımız,hala alışamamış olanlarımız var mı aramızda ? Ve bu durumu aşmış olanlar,yaşadıklarınızı paylaşır mısınız ? :'( (yurt içi,yurt dışı farketmez arkadaşlar. Kapı arkası Gurbetmiş.. )