- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Benim de ailem başta eşimle uzak memleketlerdeniz diye çok düşünmüşlerdi. Allah'tan eşim anlayışlı bir adam sabırla bekledi, ailemde kendi tanıdı sevdi. Şuan memleketimden otobüsle nerdeyse 16 saat uzaklıktayım. Ama uçakla da ulaşım var o zaman bu süre diğer karayolları ve mesafeleri de katınca 4-5 saate kadar düşüyor. Başta çok zorlandım 2 sene doldu tam anlamıyla yaşadığım şehre ve ailemden uzak olmaya alıştığımı söyleyemem ama ilk günlere göre daha iyiyim. Eşimle ilgili bir problemim yok, sağolsun iyi anlaşıyoruz. Ama insanın yanında ailesinin olmaması çok eksiklik oluyor. Özellikle kendi annem ve kuzenlerimi çok özlüyorum. Bazen canım sıkılıyor eşim işte ya da dışardaysa diyorum ki annem olsa da kahveye gitsem, evime çağırsam, beraber bir şeyler yapsak. Beni en çok bunlar üzüyor. Kesinlikle kolay değil ama eşinizle anlaşırsanız eminim bu süreç daha kolay geçer. Ben gelip gitme konusunda da problem yaşamıyorum ailemi özlediğimi farkettiği an eşim hemen uçak bileti alıyor. Umarım her şey gönlünüzce olsun. Ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmaya çalıştım.Daha tanışmadılar ki. Uzak memleket tek kızımız var diyip istemiyolar başka sebep sunmadılar.