Evet keşke öyle yapsaydım ama insan çok sevdiğini düşünerek buna dayabbileceg ini dusunuyor, cahillik ediyoruz heralde sonradan aklımız başımıza geliyor yasadikcaKeşke “gurbette gelin” olmayı kaldıramayacaksaydınız, ailenize daha yakın olabileceğiniz birini seçseydiniz.
Aileyle görüşmek için izin alınmasını doğru bulmuyorum !
Yol mesafeniz nedir ? Ne sıklıkla gitmek istiyorsunuz? Maddi durumunuzda problem var mı ?
Bunları da cevaplarsanız daha doğru yol gösterebiliriz diye düşünüyorum.
Ailenin yanına gidip haftalarca kalacaktın da neden evlendin acaba? Haftalarca kalmak ne demek cidden? Kaldı ki 23 saatlik yol da az değil, eşin bunu maddi olarak ve senin o haftalarca muhabbetinden dolayı sorun ediyor olabilir mi?3 4 ayda bir otobüsle 23 saat uçakla iki saatlik bı yol. Çevremdeki insanlar gidip haftalarca kalıyor, kendime bakiyorum bı hafta için yalvar yakar ağlatıyor beni
Ben haftalarca kalmak istemiyorum ama üç dirt ayda bir gidiyorum en azından gitmişken bı 10 gün kalmak istiyorum, ben 5 6 gunu yalvar yakar kalıyorumAilenin yanına gidip haftalarca kalacaktın da neden evlendin acaba? Haftalarca kalmak ne demek cidden? Kaldı ki 23 saatlik yol da az değil, eşin bunu maddi olarak ve senin o haftalarca muhabbetinden dolayı sorun ediyor olabilir mi?
valla cancazım sımdıden boyle 3 4 aya trıp atan gelecekte daha cok kasar gbı geldı. coluk cocuk olunca kadın basına yola cıkmak olur adı kendı de ısten ızın alamaz. yok bayramda erkek tarafında olunur klasıgı.. ve yılda 1 gorsen sevıncekmıssın gıbı geldı... hıc sevmedıgım sey. ızın almak ne ya. gıdeyım mı sen mı goturursun dıyorum 1 ay sonraya toplu ızın alırım dıyo oyle ertelıyo yoksa karısmaz kendı der ozlemıssındır dıye... cıdden yazık.. ( 4 gunu hıc gecmedık bu arada)Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
Anne babanız müdahale etmiyor mu bu konuya? Yani biri çıkıp da “oğlum kalsın işte on gün, niye sorun çıkartıyorsun kendine gel” diyemiyor mu?Ben haftalarca kalmak istemiyorum ama üç dirt ayda bir gidiyorum en azından gitmişken bı 10 gün kalmak istiyorum, ben 5 6 gunu yalvar yakar kalıyorum
Dediğim.dedik kendisi. Babam çalışıyor ayrıca ben gittifim zaman herkesi görüyorum kardeşimi herkesi ama ailemde gelemiyor calsitiklari içinAnne babanız müdahale etmiyor mu bu konuya? Yani biri çıkıp da “oğlum kalsın işte on gün, niye sorun çıkartıyorsun kendine gel” diyemiyor mu?
Anne babanız niye sizi görmeye gelmiyor ara sıra? Bir siz gitseniz bir onlar gelse daha rahat olur.
Anne babası muhtemelen 23 saatlik yoldan dolayı gelmiyordur ve 3-4 ayda bir 10 gün çok değil mi sence de?Anne babanız müdahale etmiyor mu bu konuya? Yani biri çıkıp da “oğlum kalsın işte on gün, niye sorun çıkartıyorsun kendine gel” diyemiyor mu?
Anne babanız niye sizi görmeye gelmiyor ara sıra? Bir siz gitseniz bir onlar gelse daha rahat olur.
Merak ediyorum siz ailenize kaç günde ayda bir gidip görüyorsunuz hanfendiAnne babası muhtemelen 23 saatlik yoldan dolayı gelmiyordur ve 3-4 ayda bir 10 gün çok değil mi sence de?
Senede bir, 15 gün.Merak ediyorum siz ailenize kaç günde ayda bir gidip görüyorsunuz hanfendi
Ne güzel, ne sanslisinizBende ailemden uzak bir şehire evlendim.4 yılı bitirdim.Eşime bir kere bile ben özledim gidelim dememe gerek kalmadı.Hep o izinlerini ayarlayıp hadi sizinkilere gidelim dedi.Evlendiğin ilk sene ayda 1 sonrasında pandemiyi saymazsak bu süre 3 ayı hiç aşmadı.
Eşinize uzaktan biriyle evlenirken bunları düşünüp göze alarak evlenmiş olduğunu hatırlatın.Ve ailenize gitmek için izin almayın konuşup gidecegim nasıl yapalım canım deyin.
3-4 ayda bir şöyle bir hafta 10 gün kalmak normal.Ben haftalarca kalmak istemiyorum ama üç dirt ayda bir gidiyorum en azından gitmişken bı 10 gün kalmak istiyorum, ben 5 6 gunu yalvar yakar kalıyorum
Sizde eşinize bunu ama tatlı dille ama kavgayla anlatın umarım anlar.Ne güzel, ne sanslisiniz
3 -4 ayda bir gidiyorum onda da bir hafta kalıyorum, kendimi değersiz hissediyorum,
Bizde arabayla 20 saatlik yoldayız, çalışıyoruz ikimizde valla en son 15 tatilde gördük ailemizi yani Şubat'ta, temmuza kadar da buralar dayız. Herkes çok sık gidip ailesini görüyormuş gibi dert edinmeyin kendinize ama yine de eşinizin tutumu çok yanlış tabi ona bir şey demiyorum.Merak ediyorum siz ailenize kaç günde ayda bir gidip görüyorsunuz hanfendi
Yani o kadar uzak mesafeyi tahayyül edemiyorum ben. Benim abimle ablam 7 saatlik araba mesafesinde, biz baya sık görüşüyoruz ama bazen 2-3 gün kalıyoruz bazen bir hafta on gün. Bir de ben kocamdan izin almıyorum. Sadece arabayla mı gideyim uçağa mı bineyim diye konuşuyoruz. 23 saat olsa ben gitmeye üşenirdim zaten uzun yoldan nefret ediyorum.Anne babası muhtemelen 23 saatlik yoldan dolayı gelmiyordur ve 3-4 ayda bir 10 gün çok değil mi sence de?
E senede bir 15 gün görüyorsanız, konu sahibi 3-4 ayda bir 1 hafta görüyor. Yani sizi rahatsız eden ne ki? Sizden sadece 6 gün fazla ailesini görmesi mi? Siz böylesinden hoşlanıyor olabilirsiniz ama sürekli konu sahibi abartıyormuş gibi yazmışsınız.Senede bir, 15 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?