- 25 Aralık 2020
- 6.398
- 23.031
- 298
- 41
- Konu Sahibi Zeynocanim
kusura bakmayın ama 9 sene olmuş yahu...
hani 3-5 ay insan adapte olamaz, arkadaş ortamıdır dildir herşey farklı eyvallah anlarım.
ama 9 sene sonra hele anne-baba aile özlemek çok normal değil.
ülkenin büyük kısmı 9 senelik evliyse minik çocuğu da varsa anne babasını senede 1 belki 2 kere görerek yaşıyor
almanya da değil de siz van'da onlar izmir'de olsa da çok farkı olmayacaktı.
burada çok huzurlu değilseniz onu bilemem.
yurtdışında yaşadım senede 1 geliyordum bazen 2. aile kalabalık olduğu için onlar gelemiyordu.
şimdi ailemden 600 küsur km ötede yaşıyorum
bazen ben geliyorum bazen onlar
çocuk olmadığı için bir de benim kendi işim olduğu için biz esneğiz ama çocuk olsa mesafeler uzak olunca tatiller kısıtlı olunca (öğretmen değilim, ailede kimsenin çok uzun izni yok) yapacak çok şey yok, iş güç koşturmaca kim her gün kök ailesiyle ki?
hani 3-5 ay insan adapte olamaz, arkadaş ortamıdır dildir herşey farklı eyvallah anlarım.
ama 9 sene sonra hele anne-baba aile özlemek çok normal değil.
ülkenin büyük kısmı 9 senelik evliyse minik çocuğu da varsa anne babasını senede 1 belki 2 kere görerek yaşıyor
almanya da değil de siz van'da onlar izmir'de olsa da çok farkı olmayacaktı.
burada çok huzurlu değilseniz onu bilemem.
yurtdışında yaşadım senede 1 geliyordum bazen 2. aile kalabalık olduğu için onlar gelemiyordu.
şimdi ailemden 600 küsur km ötede yaşıyorum
bazen ben geliyorum bazen onlar
çocuk olmadığı için bir de benim kendi işim olduğu için biz esneğiz ama çocuk olsa mesafeler uzak olunca tatiller kısıtlı olunca (öğretmen değilim, ailede kimsenin çok uzun izni yok) yapacak çok şey yok, iş güç koşturmaca kim her gün kök ailesiyle ki?