Gurbette gelin geldim...

Ilk defa gurbet kelimesini yerinde kullanan birini gördüm
Almanyadan buraya gelme sebebiniz neydi, oradaki imkanları keşke bırakmasaydınız geri dönme ihtimaliniz yok mu?
Ailenizi özlemeniz normalde, sürekli düşünmek boğulmak fln biraz abartı değil mi? Sizde bir ailesiniz artık. Büyüyün lütfen

AAilen yanindaysa zindan cennet olur ailenden uzaksan cennet bile sürgün sayılır. Yer yurttan önce aile sevgisi ağır basıyor haklısınız 🥺
Merhaba arkadaşlar 9sene evvel Almanya'dan Türkiye'ye gelin geldim orada doğup büyüdüm. İlk zamanlar herşey lay lay lomdu tabiri caizse şimdi zorlanıyorum ailemi özlüyorum bir kızım var okula gidiyor boğuluyorum düşünmekten benim gibi olan varmı veya içimi hafifletmek:KK43:

9 yıl değil 90 yılda geçse aile özlenir.
Sen almayayı hiç özlemiyorsun buda güzelmiş

Ben ailemi+ cennet vatanımı öyle çok özlüyorum ki

Benim ablam Almanya’da, bahane bulduğu an gelip gidiyor sık sık. Canım sıkıldı bunaldım burada tamam gel diyoruz bir hafta kalıp gidiyor. Günümüz imkanlarında zor değil gidip gelmek, benim oturduğum yerle annemlerin olduğu şehir yani memleketim bir uçtan bir uca uzaklıkta. Ablamın Almanya’dan gelmesiyle benim Türkiye sınırları içerisinde memleketime gitmem harcanan vakit olarak aynı yani. Engel bir durum yok bence özlediyseniz gidip görün sömestr da yaz tatillerinde

Back
X