Merhaba kızlar, öncelikle eşimin biraz huylarından bahsedeyim. Eşimin insan hazetmeyen bir yapısı var.Evimize birisinin gelmesinden hiç hoşlanmaz,kolay kolay istemez, ayrıcada kendiside kimselere gitmez.Hiç arkadaşı yoktur.
Başbaşa oturalım ister. Aynı binada kayınvalidem ve görümcemde oturuyor. Sadece, onların gelmelerine bişey demez.
Ben farklı şehirden gelin geldim buraya. Evleneli 1 sene oldu. Evlendikten yaklaşık 3 ay sonra annem yanıma geldi.Bizde yaklaşık 15-20 gün kaldı. Fakat annemin kaldığı o süreçte, eşimin yüzü hiç gülmedi. Annemle başbaşa oturduğu günler çok azdır. İşten gelince direkt yatak odasına, yorgunum diyerek yatıyordu. Buda beni çok üzdü. o zaman anladımki eşim annemi istemiyor. Anneme belli etmemek için, elimden geleni yaptım, ikisinin arasında kaldım. Öyle gerildimki anlatamam. Anneme gitte diyememkiSonrasında annem ''anlaşılan beni istemiyor damat'' diyerek gitti. Zaten gidecektide, o lafı söyledi yani işte..
kızkardeşimin bize gelmesini çok istiyorum. Buraya sadece düğün için geldi, gitti. Buraları hiç görmedi, gezmedi diyebilirim.Ablasının evine gelsin, beraber vakit geçirelim istiyorum. Oda çok istiyor gelmeyi. Bir kaç haftaya kadarda gelecekler annemle beraber. Kardeşimin ufak bir çocuğu var.Biraz yaramaz. Eşim çocuk sesinede tahammülü yok.Her ne kadar çocuk istesekde:18:
Henüz eşime diyemedim geleceklerini, çok gerildim, ya onlarada aynısını yaparsa. Muhtemelen 1 hafta 10 gün kalacaklar. Görümceme anlattım, oda bana az kalırlarsa abim bişey demez diyor. (annemin kalması, onlara çok çok geldi, anlaşılan)
Gurbette olanlar, benim gibi kocası huysuz olanlar, siz ne yapıyorsunuz, aileniz ne kadar kalıyor yanınızda, bizimkiler çokmu kalıyorlar gerçekten, yada gelmeyinmi desem vazmı geçsemoff :18:
benim babam da öyle. evimize çok az misafir gelir. o yüzden ben çok severim misafir gelmesini, ne zaman gelse birileri çok sevinirim, şöyle oturup konuşabileceğimiz anlaştığımız insanlar gelince annem de çok mutlu oluyor, sanki ev sıcak bir yuva gibi oluyor.
bence gelsinler, ama bir haftayı geçirmesinler. sonuçta senin evin, elbette gelecek kalacaklar ama evlilik bu, ortak hayat, şartlarsonra çok kaldıklarında eşin suratını asıyor senin moralin bozuluyor. dengelemek lazım. belki kız kardeşinin, annenin, yeğeninin geldiği süreçte mesela akşam yemeklerine kayınvaliden, görümcen falan gelse, hem eşinin ailesinden birileri olur; o onlarla olmayı seviyorsa kalabalık bir ortam olur güzel olur. mesela bize babaannemler geldiği zaman ortam gerilir falan annem rahat edemez, anneannemleri de çağırırız ben derim aa anneannemler de gelsin bari kalabalık olalım diye. iki taraf da dengelenmiş olur hem. sen de öyle yapabilirsin
ne münasebet canım annen kardeşin tabiki gelecekler kalacaklar eşin istediği kadar assın suratını hem uzak olduğun için hiçde çok değil 10 gün..kendisi annesinden uzakta olsa onlar gelip kalamayacakmı sizin evinizde hayret bişey..bence hiççde gelme deme annene bırak gelsinler baştan nasıl alıştırırsan öyle gider çokda taviz verme eşine bu konuda annen o senin sonuçta başka bişeye benzermi..eşine direk söyle gelecekler diye ne o görümcene soruyosun izin alır gibi onunda verdiği cvpa bak..hiç takma sıkma tatlı canını boşver
ne kadar uzak olduğunuza birbirinizi yılda kaç kez görebildiğinize bağlı, biz yurtdışındayız. ikimizin de ailelerinden biri gelecek olsa en az 1 ay kalmasını isterim. eşim de ister.
canım sen kendin söylüyorsun ya karakteri öylemiş, bence özellikle annene garezi yoktur, muhtemelen kim gelse huzursuz olacaktı, baksana normal akşam oturmasına bile misafir istemiyormuş, bu kötü bişey değil bence sadece karakteri öyle eşinin
ayrıca bence 20 gün çok ya, bi hafta olsa neyse, aranızda kaç km var
Merhaba kızlar, öncelikle eşimin biraz huylarından bahsedeyim. Eşimin insan hazetmeyen bir yapısı var.Evimize birisinin gelmesinden hiç hoşlanmaz,kolay kolay istemez, ayrıcada kendiside kimselere gitmez.Hiç arkadaşı yoktur.
Başbaşa oturalım ister. Aynı binada kayınvalidem ve görümcemde oturuyor. Sadece, onların gelmelerine bişey demez.
Ben farklı şehirden gelin geldim buraya. Evleneli 1 sene oldu. Evlendikten yaklaşık 3 ay sonra annem yanıma geldi.Bizde yaklaşık 15-20 gün kaldı. Fakat annemin kaldığı o süreçte, eşimin yüzü hiç gülmedi. Annemle başbaşa oturduğu günler çok azdır. İşten gelince direkt yatak odasına, yorgunum diyerek yatıyordu. Buda beni çok üzdü. o zaman anladımki eşim annemi istemiyor. Anneme belli etmemek için, elimden geleni yaptım, ikisinin arasında kaldım. Öyle gerildimki anlatamam. Anneme gitte diyememkiSonrasında annem ''anlaşılan beni istemiyor damat'' diyerek gitti. Zaten gidecektide, o lafı söyledi yani işte..
kızkardeşimin bize gelmesini çok istiyorum. Buraya sadece düğün için geldi, gitti. Buraları hiç görmedi, gezmedi diyebilirim.Ablasının evine gelsin, beraber vakit geçirelim istiyorum. Oda çok istiyor gelmeyi. Bir kaç haftaya kadarda gelecekler annemle beraber. Kardeşimin ufak bir çocuğu var.Biraz yaramaz. Eşim çocuk sesinede tahammülü yok.Her ne kadar çocuk istesekde:18:
Henüz eşime diyemedim geleceklerini, çok gerildim, ya onlarada aynısını yaparsa. Muhtemelen 1 hafta 10 gün kalacaklar. Görümceme anlattım, oda bana az kalırlarsa abim bişey demez diyor. (annemin kalması, onlara çok çok geldi, anlaşılan)
Gurbette olanlar, benim gibi kocası huysuz olanlar, siz ne yapıyorsunuz, aileniz ne kadar kalıyor yanınızda, bizimkiler çokmu kalıyorlar gerçekten, yada gelmeyinmi desem vazmı geçsemoff :18:
Elbette ailen gelecek gidecek ama belli ki 15-20 gün onlara çok gelmiş kendisi ailesinin yanında olduğu için..
Senin annen elbette istediğin gibi davranabiliyorsun ama o rahat oturup kalkamıyordur ve bu yüzden de rahatsızlık duyuyordur..
Benim kendi ailem de eşimin ailesi de en fazla 4-5 gün kalır giderler.. Yani belki uzasa ben de rahatsız olur muydum acaba bilemedim ki..
Ailene karşı bir garez olarak düşünme bence de..
Allah yardimcin olsun. babam birsey demez hatta cok iyi agirlar anne tarafini. insallah evlenecegim kisi misafir sever cünkü ben cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?