bende varim yedi senedir almanyadayim burada hic kimsem yok ne ailem ne kayinvalidem cok zorluklar yasadim iki cocugumu burada dogurdum yalnizdim türkiyede arkadaslarin dogumunu gördükce hala gözlerim dolar dogumdan sonra ne lohusalik yasadim nede birgün bile hastanede yattim dogum yaptim dört bes saat sonra eve ciktim evdede ne rahatca oturabildim birde anlayissiz koca olursa hersey dahada zorlasiyor bende bazen kendi kendime konusuyorum simdiki aklim olsa asla gelmezdim buralara keske diyorum bazen esim coban olsaydida türkiyede olsaydim diyorum cok zor gurbet cok yapayalniz kaliyor insan buralarda
size cok katiliyorum yalnizlik zor burda bende hep derim keske coban olsaydi diye eslerin kiymet bilmeleri lazim herseyimizi ailemizi birakip onlar icin geldik ama onlarda nerdeeeee allahtan gecte olsa bir kizim oldu simdi eskisinden daha iyiyim bir parcam var yalnizligimi bir parca kapadi napalim kismetimiz burdaymis sukur diyelim
bende varim yedi senedir almanyadayim burada hic kimsem yok ne ailem ne kayinvalidem cok zorluklar yasadim iki cocugumu burada dogurdum yalnizdim türkiyede arkadaslarin dogumunu gördükce hala gözlerim dolar dogumdan sonra ne lohusalik yasadim nede birgün bile hastanede yattim dogum yaptim dört bes saat sonra eve ciktim evdede ne rahatca oturabildim birde anlayissiz koca olursa hersey dahada zorlasiyor bende bazen kendi kendime konusuyorum simdiki aklim olsa asla gelmezdim buralara keske diyorum bazen esim coban olsaydida türkiyede olsaydim diyorum cok zor gurbet cok yapayalniz kaliyor insan buralarda
amin tesekurler simdi cok sevincliyim yarin turkiyeye gidiyorum 2.5 sene sonra bayrami ailemle gecirecem 12 sene sonra tum hasretlik cekenleri ALLAH kavustursun bana iyi tatillerzor tabi gurbetlik ama esim iyidir hakkini yemiyim simdi ALLAH yardimcimiz olsun kizina uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?