Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan tedavide olan kimse yok mu?? Ben Mart gibi başlıycam ama acabalarım var hala
selam ben bu hafta sonu gittim benim farklı rahatsızlıklarım vardı
ilk önce onların tedavisini yapacak daha sonra tüpe başlayacaz inşallah canım doktor gerçekten çok iyi
bana güven verdi ve benimle bir saat ilgilendi
beni rahatlattı bende burada çok okudum da gittim ama kendiin tanış istersen ve tercihini ona göre yap canım
kuşkuların kalmasın
benim tedavim biraz uzayacak bende rahim kalınlaşması var iki çikolata kistim ve sol tüpümde sıvı var
öncelikle ilaç tedavisi dedi
operasyona yanaşmadı yumurta rezervini azaltırız dedi
inşallah hayırlısı bakalım ben çok mutlu ayrıldım doktorun yanından:26::26:
ben de randevu aldım umarım pişman olmam çikolata kisti hastasıyım büyük ihtimal tüp bebek yapılacak korkuyorum ve tedirginim umarım ilgili bi kliniktir
Arkadaşlar merhaba. 5. denemem için iki merkez arasında kararsızlık yaşıyordum.Timur hocanın tv videolarını izledikten sonra içimde ona karşı büyük bir güven oluştu.merkezi arayıp dilek hn. ile görüştüm ve burda okuduğum bir kaç arkadaşımızın yazdığı gibi hiçte olumsuz şeyler söylemedi.açıklamaları gayet net ve güven vericiydi.iki kez aramama rağmen yılmadan uzun uzun anlattı.bunun üzerine burda okuduklarım beni dehşete düşürdü.ama bunun yanısıra memnun kalan arkadaşlarında olduğunu gördüm.şuan yine kararsızlık içindeyim.eşimide zorla ikna ettim.bunun üzerine bizimde başımıza aynı şeyler gelirse eşime karşı çok mahçup olcam.lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
Ankara'da 3 merkez gezdikten sonra en sonunda Timur Hocayla görüştüm. Gerek Timur bey, gerekse klinikteki Aygül Hanım çok iyi bir şekilde ilgilendi ve A'dan Z'ye çok memnun kaldım.
Tedaviye inşallah Şubat ayında başlıyoruz. Şimdiden çok olumlu şeyler hissediyorum. Aklımdaki tüm soru işaretlerini yok ettiler ve önceki merkezlerde yaşadığım olumsuzluklar ya da soru işaretleri kalmadı.
Hoca tüm sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi süreci işin de beni büyük ölçüde rahatlattı. Ben ilk iki merkezle tedaviye bile başlamamıştım.
Basarilar diliyorum Allah hepinizin yardimcisi olsun Timur hocanin insancilligi gercekten buyuleyici onu cok seviyorum asla karsilastigi kisilere slm vermeden gecmiyor cankm benim ya opu ya annemle gitmistim bekleme odasinda annecigimi gormus nasilsiniz yenge diyip hal hatir sormus melek kalpli dr umuz hiccc oyle yukseklerde degil gonlu. Ona hep dua edicem.
Sizin sorun neydi cnm
Ankara'da 3 merkez gezdikten sonra en sonunda Timur Hocayla görüştüm. Gerek Timur bey, gerekse klinikteki Aygül Hanım çok iyi bir şekilde ilgilendi ve A'dan Z'ye çok memnun kaldım.
Tedaviye inşallah Şubat ayında başlıyoruz. Şimdiden çok olumlu şeyler hissediyorum. Aklımdaki tüm soru işaretlerini yok ettiler ve önceki merkezlerde yaşadığım olumsuzluklar ya da soru işaretleri kalmadı.
Hoca tüm sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi süreci işin de beni büyük ölçüde rahatlattı. Ben ilk iki merkezle tedaviye bile başlamamıştım.
Önce bir tedavi uygular size sonra tüpe geçer inşallah olumlu olur
Bende 2. Tedavi ıcın ordayım Nisan gibi başlıycam herseyin hayırlısı artik
İnsallah tedaviniz olumlu sonuçlanır size tup bebek oncesi takviye verdi mı?
Ben de orda başlıyorum ama ilk gittiğimde çok bekledik bu bizi çok gerdi gerçi o güne özel bir durumdan öyle olduğunu söylediler ama inşallah bir daha olmaz çünkü tup bebek süreci çok sıkıntılı bir donem her kontrolde saatlerce beklemek olumsuz etkiler diye düşünüyorum
ben 2011 de tedavi olmuştum orada ve her gittiğimde EN AZ 1 saat bekletildim bide herkese aynı saati söylüyorlar nedendir anlamadım sonra geliş sırasına göre sırayla alıyorlar
İnsallah tedaviniz olumlu sonuçlanır size tup bebek oncesi takviye verdi mı?
Ben de orda başlıyorum ama ilk gittiğimde çok bekledik bu bizi çok gerdi gerçi o güne özel bir durumdan öyle olduğunu söylediler ama inşallah bir daha olmaz çünkü tup bebek süreci çok sıkıntılı bir donem her kontrolde saatlerce beklemek olumsuz etkiler diye düşünüyorum
ben de şubatta randevuma gidicem umarım herkesin yüzü gülerAnkara'da 3 merkez gezdikten sonra en sonunda Timur Hocayla görüştüm. Gerek Timur bey, gerekse klinikteki Aygül Hanım çok iyi bir şekilde ilgilendi ve A'dan Z'ye çok memnun kaldım.
rahatsızlığın nedir bitkisel tedavi demişsin ya merak ettimCanım biz direkt olarak gelecek ay tedaviye başlayacağız.. Biraz kilo vermem gerekiyor önce. Gelecek ay tekrar kontrole gideceğim ve hoca bitkisel takviyeye başlayacak. Spontan gebe kalmazsam, ben çok beklemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Aşılama yaptıracağız..
Bnim mucizem Timur hoca ile geldi olene kadar dua edicem insallah artik bitti anne olamicm rezervimde gittikce azalio derken bana bu mucizeyi Allahin izni ile yasatti. Saatlerce degil gunlerce beklemeye deger bugun ultrasonda gordum once korktum sonra agladim. Ama mutlulugumu tam yasiyamiyorum herkesin ayni seyi tatmasini istiyorum ben kurtuldum demek bana gore degil.
ben 2011 de tedavi olmuştum orada ve her gittiğimde EN AZ 1 saat bekletildim bide herkese aynı saati söylüyorlar nedendir anlamadım sonra geliş sırasına göre sırayla alıyorlar
dün bende ordaydım hakikaten aynısını yaşadım hatta eşimle kalabalık imajı vermek adına yapıyorlar demiştik.... çok ayıp bence neyse başarısını bilmiyorum birşey diyemiyeceğim fakat hoca bir bilim adamı edasıyla oturuyor kesinlikle soru sorulmasından hoşlanmıyor bende yapı olarak gereksiz olmamakla beraber merak eder sorarım sonuçta hasta benim ve dolayısıyla eski doktorumu tercih ettim yine :)