Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Canım, ben de senin bu yazdığından şüphe etmiştim açıkçası. Ama internetteki yorumların hepsine takılacak olursak hiçbir yere varamayız. Bence görmeden, tanımadan hiç olumsuz şey düşünme. Yorumların da seni etkilemesine izin verme. Çünkü kliniğin başarı oranı cidden yüksekmiş.

Tecrübesi olumsuz olanlar daha çok yazıyor bence. Tamam, bekletilme konusunda ben de katılıyorum ama inan ki Timur Hoca'nın sayesinde bebek sahibi olan tanıdıklarımın hiçbiri şikayetçi değil. Ben biraz pimpirikli ve meraklı olduğum için bekleme esnasında gebe kalmış olan hastalarla da görüştüm ve hepsi de "Beklemeye değeceğini" söyledi.

Timur Hoca'nın yurtdışı kongre zamanına denk gelirse "belki" göremiyormuşsun. Ama bütün tedavi sürecini yakınen takip ettiği konusunda bana garanti verdiler. Benim yengemin kardeşi de kendisi sayesinde ikiz bebek sahibi oldu ve inan ki diğer merkezlerin "yaniiii siz bilirsiniz, isterseniz yaptırmayın" dedikleri bir durumdalardı.

Adana'dan Ankara'ya geldiler.. Sanırım 6. tüp bebek denemeleriydi. Onlar da çok memnun kalmışlardı, onun da benim üzerimde büyük etkisi oldu.

Ben kendi tanıdığım 1-2 tüp bebek uzmanına gözüktüm Timur Hoca'dan önce. Bu bekleme durumu kafamı karıştırıyordu çünkü.. Ama doktorları ve hemşireleri bizzat tanıdığım halde, verilen cevaplardan hiç tatmin olamamıştım. Timur Hoca ile görüşünce moralim düzeldi, ben de KK'nde yaşadığım süreci yazmaya karar verdim çünkü burada okuduklarım beni olumsuz etkilemişti.

Artık hayırlısı diyorum cnm şimdilik hocanın dediklerine uyuyoruz bakalım diğer gidişimizde nasıl olucak

Timur Hoca'nın Prof. olması da beni çok etkiledi. Aygül Hanım da işinin uzmanıymış. OPU'daydı ben gittiğimde, görüşemedik kendisiyle. Ama bu yıl o da Prof. oluyormuş.

Ekip tamamen uzman. Ben çok çok memnun kaldım.

Gidecek arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ediyorum. Bekleme konusunu da çok takmayın.

selam bende dün gürgan klinikyeydim
şimdilik herşey güzel gidiyo doktoruma çok güven duyuyorum inşallah sonuçta güzel olacak
evet çok bekliyorsunuz ama sizinlede bir okadar ilgileniyorlar
ben bekleme konusunda çok sıkılmadım üç saat bekledim ama sonuçta değeceğine inanıyorum:49::49::49:

merhaba arkadaşlar ben bütün yzıları okudum yarın kliniğe gidip görüşmek istiyorum ama kafam çok karışık bugün ankalife merkeze gittik ama çokda profesyonel biyer gibime gelmedi,bilmiorum ne yapıcamı bize ilaçlar ve tüm tedaviyi 5000 liraya yapacanı söledi ön muayene ücretsizdi bana bi akıl vern yarın gürgana gidicem ama randevu almadım sadece görüşmek istiorum muane ücreti nbe kadardır onu bile bilmiorum bana acil bi fikir verin daha ilk denememiz olcak ve tek ankalifela görüştüm bu arada pcos hastasıyım vce yumurtam ilacın dozuna göre ya hiç olmuo yada 20 tane oluyo bu yüzden drlar tüp bebekte daha çok avantajım oldunu sölüyolar fikirlerinizi bekliorum

Diğer merkezlerde beklemiyor olmamızın nedeni hasta sayılarının az olması aslında. Çetin Emeç'teki merkezde ben randevuya erken gittiğim halde hemen almışlardı. Hasta yok ki.. Diğer merkezlerin 1 ayda baktığı hastaya 1 günde bakıyorlar. Timur Hoca'nın yurtdışında da bayaa ünlü olduğunu unutmamak lazım. Birçok yeni yöntem geliştirmiş ve işinde çok iyi. Tedavi olup da memnun olmayan yok.

Herkes bekleme olayından şikayetçi. Cumartesi'ye randevu almayın mesela ilk kez gidecekseniz. H.içi gidin..

bende gitmeden önce timur hocayı çok araştırarak gittim yaptığı işlerden başarılarından haberdar olarak gittim.kendisindende çok memenun kaldım aslında daha iyisi olamazdı bi doktor olarak bikaç doktora gitmiştim çünkü.fakat beklemek olayı ilk zamanlarda çok önemli değilmiş gibi gözükebilir size ama gittikçe bu durum sevimsiz bi hal aldı bende.aşılama yaptı bana timur hoca randevü saatinden yaklaşık 3 saat sonra yapıldı aşılamam.3 saat beklemek nasıl olacak acıyacakmı falan filan derken düşünün.işlem sırasında kasıldım zor oldu tabi biraz.

slm kızlar bende klinik ve doktor araştırıyorum..ilk tüp denememi hrs de yaptım...tutmadıı memnunda değilimm....test sonucu negatif olmasına rağman bana neden tutmadığını araştırıp hala söyleyecekler 2. kez aradım doktor yurt dışında olduğu için mi bilmiyorum ...biz size dönecez hala dönüyorlarr yanii ne arayan var ne sorann..bu saatten sonrada güvenip gidemem kii...

sizler nerde tedavi görüyosunuz....gürgan klinikkte olanlar fiyatlarr nasıll...bende ankaradayım..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bütün yzıları okudum yarın kliniğe gidip görüşmek istiyorum ama kafam çok karışık bugün ankalife merkeze gittik ama çokda profesyonel biyer gibime gelmedi,bilmiorum ne yapıcamı bize ilaçlar ve tüm tedaviyi 5000 liraya yapacanı söledi ön muayene ücretsizdi bana bi akıl vern yarın gürgana gidicem ama randevu almadım sadece görüşmek istiorum muane ücreti nbe kadardır onu bile bilmiorum bana acil bi fikir verin daha ilk denememiz olcak ve tek ankalifela görüştüm bu arada pcos hastasıyım vce yumurtam ilacın dozuna göre ya hiç olmuo yada 20 tane oluyo bu yüzden drlar tüp bebekte daha çok avantajım oldunu sölüyolar fikirlerinizi bekliorum
Cnm oncelikle tedavin hayirli olsun. Muayene ucretini ben bi defa verdim o da gecenseneydi hatirlamiyorum. Ucret konusuna gelince biz normal pakete ek olarak co-cultur gebelik asisi sakinlestirici vs. Bikac islem daha yaptirdim ve ne mutlu bana ki ek ucret tek kurus bile odemedik. Aaa su da var 11-12 milyara kadar aciktik isteselerdi cunku baska yerlerde yaptigimiz bu tekniklerin totali bu fiyatti zaten hazirdik yani. Ama canim dr. Umun oyle prensibi olmadigi icin talep etmediler. Ne istersen de yapiyorlar.hur irade sende adeta.
slm kızlar bende klinik ve doktor araştırıyorum..ilk tüp denememi hrs de yaptım...tutmadıı memnunda değilimm....test sonucu negatif olmasına rağman bana neden tutmadığını araştırıp hala söyleyecekler 2. kez aradım doktor yurt dışında olduğu için mi bilmiyorum ...biz size dönecez hala dönüyorlarr yanii ne arayan var ne sorann..bu saatten sonrada güvenip gidemem kii...

Seninde hayirli olsun arkadasim bende hrs magduruyum dr. Transfere girerken merhaba dahi demedi ilk defa transferde gormustum ayrica opu yu hatirlamiyorm. Tabii olumsuz negatif bu olagan bundan onu suclamiyorum ama klinkten tek bi kisi aramadi. Gurganda ilk negatif olan deneyimimde Aygul hoca bizzat aradi teselli etti ve onunla konustuktan sonra oyle rahatladim ki o gun namaza basladim ve hic uzulmedim o saniyeden sonra. Daglari deldim gittim sonraki denememde iyiki de gittimmm Allah timur hocayi basimizdan eksik etmesin. Hep diyorum ben inanarak gittim her defasinda biliyordum sanki olucakti ve orda olucakti. İnanmak cooookkk onemli negatif oldugunuz yere gitmeyin:

Kesinlikle yais anlasilmak istemiyorum. Amacim asla kimseyi etkilemek degil. Allah herkesin evladini versin de nerde verirse versin. Olumsuz yorumlara gelince ben .... Adli klinige gitmeden once oyle guzel yorumlar okudum ki iclerinde benim suanki dusunceme sahip olan da vardi(isim vermicem cunku kimsenin gunahina girmek istemiyorum belki bu yaziyi okuyup oraya gitmekten vaz gecen biri olabilir ve aslinda kismeti de orda onu bekliyordur) benim soylediklerime de inanmayin. Bu islerde esimin tabiriyle doktora yapmis biri olarak
Klinigin kalabalikligi coooooooooooooooooookkkkkk onemli hatta 1.sebep bu. Burda biz 3-5 kisi konusuyoruz ama disarda tr. İn bi ucundan diger ucuna kadar herkes birbirine bu yazilardan bagimsiz tavsiye ediyor hatta dis ulkelere kadar reklamsiz adini duyuran bir klinik. Ben bunu kendim biliyorum belki 20 kisiyle konustum 21.ile de konusacaktim da arkads kurttu ve turkce bilmiyordu esi tercumanlik yapiodu amaaaaannn ugrasamam dedim baskalariyla konustum. Hatta kanki oldugum 3 tane ark. Var ordan

2.olarak dr. Unuzun egitim durumu timur hoca yine bu konuda baskin geldi beyfendi prof. Ve tekniklerini kendi uretiyor. Dis ulkelerden dr. Larin ve embriyologlarin egitim almaya geldigi tek dr. Bu da milli bir onurdur.

Hiiiiccc kusura bakilmasin amaaa gebelik asisi sansii cok etkiliyor ve ben gebelik asisindan hurafe olarak bahseden dr. Larin masa altindan gizli gizli o teknigi arastirdigini biliyorummm hatta bizzat gorustugum bi dr. Bunu kendi soyledi :9:

benim de timur hocaya gitmeyi iten sebeplerden biri gebelik aşısı allah hepimizin yüzünü güldürsün

sizler nerde tedavi görüyosunuz....gürgan klinikkte olanlar fiyatlarr nasıll...bende ankaradayım..

telefon numaranı bırakıyosun kliniği arayıp.seninle uzun uzun güzel bi şekilde konuşup detaylı bilgi veriyorlar burdan yazmak yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadım muayene ücretini kolay gelsin...

Son düzenleme:
Arkadaslar tup bebek ücreti 4400 buna hersey dahil dendi dondurma işleminde 800 dendi bana ama muayene ücretini unuttum 200-300 gibi biseydi sanirim

umarım ben ve benim gibi anne olmak istyen herkes bir gün anne oluruz .Timur Hocam sayeseinde annelik duygusu tadarız.....TİMUR HOCAM BİZLERİN SİZE İHTİYACIMIZ VAR....

umarım ben ve benim gibi anne olmak istyen herkes bir gün anne oluruz .Timur Hocam sayeseinde annelik duygusu tadarız.....TİMUR HOCAM BİZLERİN SİZE İHTİYACIMIZ VAR....

Hayırlı olur inşallah cnm suan tedavidemisin?

mrh arkadaşlar uzun araştırmalar uykusuz geceler ve günlerce düşünmeden sonra bende gürgan klinikte tedavi olmaya karar verdim.aslında benim gönlüm istanbuldan yanaydı ama ankara bizim için daha uygun sanırım :( ayın 15inden sonra ön görüşmeye gitmeyi düşünuyorum..daha önceki denemem kabus gibi birşeydi yine o günleri yaşamaktan korkuyorum.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.tecrübeli arkadaşlarımdan bir ricam var merkezin yakınlarında kalbilecek bir yer varmı.misafir haneden bahsedilmiş acaba kalma ücretini biliyormusunuz.birde yakınlarda öğretmen evi yada polis evi varmı bilgi verirseniz sevinirim.bu günlerde hastaneyi arayıp randevu almayı düşünüyorum.randavu tarihimi burdan yazıcam.o günlerde tedavide olan arkadaşımız varsa tanışmayı çok isterim.

mrh arkadaşlar uzun araştırmalar uykusuz geceler ve günlerce düşünmeden sonra bende gürgan klinikte tedavi olmaya karar verdim.aslında benim gönlüm istanbuldan yanaydı ama ankara bizim için daha uygun sanırım :( ayın 15inden sonra ön görüşmeye gitmeyi düşünuyorum..daha önceki denemem kabus gibi birşeydi yine o günleri yaşamaktan korkuyorum.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.tecrübeli arkadaşlarımdan bir ricam var merkezin yakınlarında kalbilecek bir yer varmı.misafir haneden bahsedilmiş acaba kalma ücretini biliyormusunuz.birde yakınlarda öğretmen evi yada polis evi varmı bilgi verirseniz sevinirim.bu günlerde hastaneyi arayıp randevu almayı düşünüyorum.randavu tarihimi burdan yazıcam.o günlerde tedavide olan arkadaşımız varsa tanışmayı çok isterim.

Hayirli olsun tedavin. Sorun neydi sizin. Dikmende polis evi var ama oraya gittiginde kizlara sor yine onlarin sunacagi akternatifler mutlaka vardir.

Timur hoca vermisti Dong quaı adetliyken içilmeyecek diye bisey var mı?? Birkaç kişi öyle yazmış bana böyle bisey denmedi.. Bilgisi olan var mı??

olumsuzlukları söylerken bazı arkadaşlar tarafından öyle bir cevaplar yazılmışki sanki bizler yalan konuşuyoruz

ben burdaki bir arkadaşımın takibi üzerine oraya gittim ve orda tanıştığım 2 kişiye sordum 12.30 randv verilmiş banada bir doktor aynı anda 3 kişiye nasıl bakabilir uyuyanlar bile vardı
belki budurumdan haberi yok doktorun fakat ben buna bizzat şahit oldum

ve eşimden sperm testi istendi bendende ofis eşim testi başka yerde yaptırmak istediğini söyledi ( sebebi ise herzaman düzende yaptırdığı için oraya alışkın olması) fakat onlar burda yaptırın en uygun yer burası..... her yer 120 iken tam detaylı orası 200 ve niye bu ısrar

muane ücretini merak eden arkadaşlar var 250 ücret ve klinik adetin 2. günü gittiğiniz halde fsh lh e2 vs. bu en basit hormonların tahlilini yapmıyor dışarda yaptırıp geleceksiniz sadece muanelerde e2 bakılıyor

ve burdaki arkadaşım uyarmış olmasına rağmen 1 soru sorayım dedim cewapda alamadım hocada rahatsız olduğunu tepkisiyle belli etti
gebelik aşısına gelince ne olduğunu içeriğini açıklıyorlarki niye başka doktorla bulmaya çalışıyor anlamadım doğrusu

birde bu saatlerce ilk aramada telde açıklama yapan size kim denk geldi bilmiyorum fakat bana dilek hanım diye birisi cahilce hocoyı övmekten başka bana teknikler konusunda hiç bilgi vermedi

bunları yazıyorum çünkü ben hayal kırıklığına uğradım ve orda küçük bir odaya alndık pc isimlerimiz bilgilerimiz felan kaydedildi ve bana bizi kim tavsiye etti dedi bende gülerek sosyal paylaşım sitesinden dedim ve bir baktım yan taraftaki bayanın pc sinde kadınlar kulübü sayfası açık

burdan da özellikle yazdımki eksiklerini görsünler.....

haaaa bunların içinde beni tek pes ettiren doktorun hastayla yakın olmaması en azından benimle yoksa bir şekilde diğerlerine katlanmaya çalışırdım :)
hatta bize başarımızın yüksek olduğunu söylemişti vitaminlere gelincede gitmeyenler gitmeden alsın kullansın zaman kaybetmemiş olur zaten herkese bire bir aynısını veriyor sanırım....
yinede yabana atılacak biryer değil ankaradaki bir çok klinikten iyi en iyisi diyemiyorum en iyisi beni başarıya ulaştırandır :)

hrs gelince 3. tedavim ordaydı ve 2 kez doktorum aradı ilkinde tesellli felan filan 2. sebebi ve oda prf. rica etmem üzerine muane takip op transfer hepsnde kendisi vardı bende 3 tedavinin 3de talihsizlik ya başka doktorlar oldu ( ilki medicana uzman bir doktordu sonunda kendisi tüp bebek işini bırakmış düşünün okadar bilgisizdi 2. anatolia bülent tıraş negatifi aldım adam istanbula gitti) :1:

4.de diğer tarafda havamı alınca yine aynı yer olsun belki vucudumu tanır başarım artar dedim birde doktorum bana çok yakın geliyor

ama burdaki 1 2 arkadaşda olumsuz luk yaşamış

anlamış değilim sözüm meclisten dışarı kliniklerde eşşekle eşref saati olaylarını yaşıyoruz sanırım....

Son düzenleme:
olumsuzlukları söylerken bazı arkadaşlar tarafından öyle bir cevaplar yazılmışki sanki bizler yalan konuşuyoruz

ben burdaki bir arkadaşımın takibi üzerine oraya gittim ve orda tanıştığım 2 kişiye sordum 12.30 randv verilmiş banada bir doktor aynı anda 3 kişiye nasıl bakabilir uyuyanlar bile vardı
belki budurumdan haberi yok doktorun fakat ben buna bizzat şahit oldum

ve eşimden sperm testi istendi bendende ofis eşim testi başka yerde yaptırmak istediğini söyledi ( sebebi ise herzaman düzende yaptırdığı için oraya alışkın olması) fakat onlar burda yaptırın en uygun yer burası..... her yer 120 iken tam detaylı orası 200 ve niye bu ısrar

muane ücretini merak eden arkadaşlar var 250 ücret ve klinik adetin 2. günü gittiğiniz halde fsh lh e2 vs. bu en basit hormonların tahlilini yapmıyor dışarda yaptırıp geleceksiniz sadece muanelerde e2 bakılıyor

ve burdaki arkadaşım uyarmış olmasına rağmen 1 soru sorayım dedim cewapda alamadım hocada rahatsız olduğunu tepkisiyle belli etti
gebelik aşısına gelince ne olduğunu içeriğini açıklıyorlarki niye başka doktorla bulmaya çalışıyor anlamadım doğrusu

birde bu saatlerce ilk aramada telde açıklama yapan size kim denk geldi bilmiyorum fakat bana dilek hanım diye birisi cahilce hocoyı övmekten başka bana teknikler konusunda hiç bilgi vermedi

bunları yazıyorum çünkü ben hayal kırıklığına uğradım ve orda küçük bir odaya alndık pc isimlerimiz bilgilerimiz felan kaydedildi ve bana bizi kim tavsiye etti dedi bende gülerek sosyal paylaşım sitesinden dedim ve bir baktım yan taraftaki bayanın pc sinde kadınlar kulübü sayfası açık

burdan da özellikle yazdımki eksiklerini görsünler.....

haaaa bunların içinde beni tek pes ettiren doktorun hastayla yakın olmaması en azından benimle yoksa bir şekilde diğerlerine katlanmaya çalışırdım :)
hatta bize başarımızın yüksek olduğunu söylemişti vitaminlere gelincede gitmeyenler gitmeden alsın kullansın zaman kaybetmemiş olur zaten herkese bire bir aynısını veriyor sanırım....
yinede yabana atılacak biryer değil ankaradaki bir çok klinikten iyi en iyisi diyemiyorum en iyisi beni başarıya ulaştırandır :)

Cnm sen orda tedavi gormusmuydun yoksa gidipte vazmigectin?

Ben ilk tup bebeği denemeden önce Merkez'den bilgi almak ıcın aramıştım ozaman bana bilgi veren kişi sanırım seninle aynı, çok fazla övgüsü ama o ne övgü öyle beni direk vazgeçirmişti
Şimdi 2. İcin oraya bizzat gidip muayene oldum tıpkı burda söylenen gibi saatlerce bekledik dediğin gibi hocadan sorumuza cevap alamadık

Ama beni garip birşey oraya itiyor tüm olumsuzluklara rağmen ama bazende vazgeçiyorum hep bir ikilemdeyim mesele burda yazan olumsuz seyler degil yazanların düşüncesiyle ayni fikirde olmak beni kararsız bırakıyor
İnan çok stresteyim suan kararsızlık çok kotu

ben orda tedavi görmedim canım gittik tam başlanacaktı fakat içimden birşeyde beni ordan uzaklaştırdı aynı gün 1 saat sonra hatta eski doktoruma gittim

cumarteside ofis oldum rahmimde perde varmış temizlendi yani bundan önceki 3 tedavi boşuna olmuş oldu içindeki ses orayı diyorsa git

hani karakterler farklı oluyor ben diyorumya doktorumla konuşmak uygulanacak tekniklerin bana açıklanmasını isterim ha zaten gereksiz konuşmayı kimse istemez fakat o doktorda ben bunu yapamıyacağımı anladım haaa benim için önemli değil işini biliyor kendimi ona bırakırım diyenlerde var

yani sonuç olarak içine sinen yere git doktorla beraber orda rahat ve güvende hissetmende önemli ben o hissi yakalayamadım.

Back
X