Canım, ben de senin bu yazdığından şüphe etmiştim açıkçası. Ama internetteki yorumların hepsine takılacak olursak hiçbir yere varamayız. Bence görmeden, tanımadan hiç olumsuz şey düşünme. Yorumların da seni etkilemesine izin verme. Çünkü kliniğin başarı oranı cidden yüksekmiş.
Tecrübesi olumsuz olanlar daha çok yazıyor bence. Tamam, bekletilme konusunda ben de katılıyorum ama inan ki Timur Hoca'nın sayesinde bebek sahibi olan tanıdıklarımın hiçbiri şikayetçi değil. Ben biraz pimpirikli ve meraklı olduğum için bekleme esnasında gebe kalmış olan hastalarla da görüştüm ve hepsi de "Beklemeye değeceğini" söyledi.
Timur Hoca'nın yurtdışı kongre zamanına denk gelirse "belki" göremiyormuşsun. Ama bütün tedavi sürecini yakınen takip ettiği konusunda bana garanti verdiler. Benim yengemin kardeşi de kendisi sayesinde ikiz bebek sahibi oldu ve inan ki diğer merkezlerin "yaniiii siz bilirsiniz, isterseniz yaptırmayın" dedikleri bir durumdalardı.
Adana'dan Ankara'ya geldiler.. Sanırım 6. tüp bebek denemeleriydi. Onlar da çok memnun kalmışlardı, onun da benim üzerimde büyük etkisi oldu.
Ben kendi tanıdığım 1-2 tüp bebek uzmanına gözüktüm Timur Hoca'dan önce. Bu bekleme durumu kafamı karıştırıyordu çünkü.. Ama doktorları ve hemşireleri bizzat tanıdığım halde, verilen cevaplardan hiç tatmin olamamıştım. Timur Hoca ile görüşünce moralim düzeldi, ben de KK'nde yaşadığım süreci yazmaya karar verdim çünkü burada okuduklarım beni olumsuz etkilemişti.
Artık hayırlısı diyorum cnm şimdilik hocanın dediklerine uyuyoruz bakalım diğer gidişimizde nasıl olucak